Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bende kaçayım artık iğne saatim gelio saonrada yatayım sende yat dinlen bence yoruldun ew işi yapmaktan.kıymetini bilsin misafirler senin
ii geceler sana..öptümm senii

selam kızlar bu sayfayı bulunca belkide bencilce olcak ama kendimden başka bebek bekleyenlerin olduğunu görmek beni mutlu etti.bizde Mart ayında tüp bebek tedavisine başlıcaz ,ilk sperm hareketi sıfır ve morfoloji yüzde 3 ,2 yıllık evliyim bebeğimiz yok Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlad versin bizlerede inşallah,aklıma getirmemeye çalışıyorum çünkü ağlıyorum hala neyin içine girdiğimi anlayamadım

aa bende tam çıkıodum sen geldinn..napıonn canım benimmm?kaçak oldun walla gözükmüon hiççç

Kızlar iyi gecelr bn biraz yogun ve yorgunum giremedim misafirim var biz dün ikili test verdik sonuc Dr dedi fıstık gibi geldi ve dediki bebeğimiz kız inşallah kendi tüp bebe Dr ümüzde hersey yolu da dedi sabh gelick inşallah misafiri yollayınca öptüm hepinizi

aa bende tam çıkıodum sen geldinn..napıonn canım benimmm?kaçak oldun walla gözükmüon hiççç

Cnmmm ekinm nasilsn dün aral by deydik hersey yolunda o yaptirmadigimi iğne iyini olmamsim dün kan verdik şükür bana bulaşmamız bebekten kan kanamam oldugun da negatf çıktım ve dedi kızımız geliyor 2hafta sonra tekrar çağırdı ama bn biraz yorgun, hissediyorum kendimi midem de çok iyi değil sen nasilsn cnm esim şimdi istanbulda beni getirmedi

canımm çok sewindim herşeyin yolunda olmasına hele ki prensesin gelceğini duyduğuma çok daha sewindimkıyamam napalım bulansın warsın miğden geeçicek bunlarda işşallah.ben bu gece çatlatma iğnemi yaptım cuma sabahı opu war hayırlısıyla işşallah.aral bey gecen akşam aradı beni uzun uzun konustuk saolsun destek oluo burda ki doktor pek muhatap deil ama o eksiliğini hissettirmio bana..bende durumlar böle yarın akşam eşim gelio transferden sonra beraber döncez artık.biz senle artık izmirde görüşcez işşallah

bence yalnız olmadığını bilmek rahatlattı seni..burda yalnız deisin canım hepimiz aynı yolda yürüyoruz çünkü amaçlarımız aynı..ağlama ama bende çok sulu gözlüyüm.bak ben 4. tedavim için izmirden istanbula geldimm katlanıoruz napalım..

senle ikimiz kaldık canım bende kaçıom walla artık..uykum geldii çokk.ama kızlara çok kızdım insan bi haber werir gelmicez dieebekle bekle ağaç oldum walla yaaii geceler sanada öptümm

senle ikimiz kaldık canım bende kaçıom walla artık..uykum geldii çokk.ama kızlara çok kızdım insan bi haber werir gelmicez dieebekle bekle ağaç oldum walla yaaii geceler sanada öptümm

Sen yatmadınmı halennnnnnnnn..Net gitti canımm..Hatta bende herşeyi kapatıp yattım ama uyku tutmadıı..Kalktım tw laptop ne vars aççtımmm..ufffffff içim daralıyo nedensee..Yorgunluktan uykum kaççtı galibaa

iyi geceler güzeller...... bu akşam hiç hareket olmamış topikte.... bende geri gidiyom yataceğiz artıkın.. öptüm sizi....

ben geldimm kızlar.cuma opu kesinleştii bu gece saat yarımda çatlatma iğnemi yapcam.bende haberler böleee siz napıosunuzz bakalımm??

canım hem kocişine kavuşuyorsun hem bebişlerine bir adım daha yaklaşıyorsun

tebrikler canım

maşallah sağlıkla kucağına al

ayyyy çok mutlu oldum gülümmmm inşallah mucizen gelmiştir

slmm arkdaaşlar bugün ilk iğnemi oldum,cumartesi günü kan testi yapılacak ona göre iğnelerin dozuna karar verilecek,:)hadi hayırlsııı

tedavin hayırlı olsun ............................

inşallah sende güzel haberler vereceksin

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun....

belirti arama canım inşallah bebişin seninledir.....

üzülme canım bu hepimizin kaderi, bu dünyadaki sınavımız rabbim imandan kurandan ayırmasın inşallah bebişlerimize kavuşacaz.....

canımmm geçmişi okuyordum ondan bende seni yalnız bıraktım hadi iyi geceler kocaman öptümm

iyi geceler güzeller...... bu akşam hiç hareket olmamış topikte.... bende geri gidiyom yataceğiz artıkın.. öptüm sizi....

iyi geceler güzel hamilemmmmm............

yalnızımm dostlarım yalnızım yallnızzzzzzzz ahhhhhhhhhh tutun kollarımdann düşerim şimdiiiiiiiiiii yalnızım dostlarım yalnızım yallnızzzzzzzzzzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…