Tüp Bebek Günlüğümüz !

iğneden crinone jele geçtim sabah yaptım. bi kaç saat sonra ilaçla beraber kan pıhtısının da geldiğini gördüm. moralim yerlerde yine... inşallah devam etmez.

iğneden crinone jele geçtim sabah yaptım. bi kaç saat sonra ilaçla beraber kan pıhtısının da geldiğini gördüm. moralim yerlerde yine... inşallah devam etmez.

bişey olmaz ALLAH ın izniyle...
jel le beraber kahve lekelenme yaşayanlar oldu ve hiç bişey olmadı..hemen aklına kötü olanı getirme bence...

canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............

günaydın güzel ve güneşli bir gün sizinle olsun

günaydın herkese, vaktim var bir selam vereyim size.

Herkese harika bir gün diliyorum, bugün de bebiş haberleri alırız inşallah.

Eki Görüntüle 358140 Eki Görüntüle 358141 Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...

gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
su cok sevındım cnmmmm sen sımdı tadını cıkar bu sırnasmaların hayatımmmmm

canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............

günaydınn bayanlarr...

gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
su cok sevındım cnmmmm sen sımdı tadını cıkar bu sırnasmaların hayatımmmmm

günaydınnnn eyyyy güzel insanlarrrrEki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196

nasılsın canımmmmmmmmmm

iyiyim kuzum sabahın köründe kalktım ama hala kahvaltı yapmadım...açlıktan karnımın içinde gurultu orkestrası kurulmuş durumdaaaa
sen durumdasın uşaklarınla yatıyormusun???

Gunaydin kizlarrr

günaydın şekerim...

bugün test günü olan var mı?

yok canım yarın julietta nın test günü...
tabii dayanamadım erkenden test yaptım diye gelen biri olmazsa...

kalk yemek yeee zaten cok zayıfsınnnnn aaaaa sende daha ne kadar zayıflıycan bakımmmm
evet teyzesı yatıroruz kar yagıyor onu ızlıyoruz aynı saatte kaltım ben gene esımı gonderdım ıse ılaclarımı aldım dualarımı yapıyorum ıste dınlenıyoruz evde keyıf yapıyoruz anlıycan canımmmmm

hoşgeldinn canımcım..çok keyifli gördüm senii nasılsnn kızz

ıyıyım bebısım cok sukurrrr transferın dadını cıkartıyorummm 1. den bısye anlamamıstımmm hersey yolunda gıtıı ALLAHAMA sukur cnm kar yagıyor burda fecı hemde onu ızlıyoruz zaten transferımız bugun olsaymıs zor gıdermsıız valla .....

son adet tarihini yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lsteye ekleyeceeemmmmmmm

Çok mutluyum, dukan diyetim sonuç veriyor. Pazartesiden beri bütün tatil şişkinliğim indi sanırım 1.5 kg falan verdim. Tedaviden önce biraz eksiye düşüyim istiyorum, bu hamilelikte kilo alımından tırsıyorum biraz. Hatta çatlak engellemek ve tedavi için araştırmaya başladım. Ne kadar motive oldum yani hamileliğe bakın şimdiden doğum sonrasını düşünüyorum

kaşlarımı alıyorum kendime bakım yapıyorum cicim...yarın için planlarım var...birazdan kalkıp aç karnımı doyuracam zatiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…