iğneden crinone jele geçtim sabah yaptım. bi kaç saat sonra ilaçla beraber kan pıhtısının da geldiğini gördüm. moralim yerlerde yine... inşallah devam etmez.
günaydın güzel ve güneşli bir gün sizinle olsun
günaydın herkese, vaktim var bir selam vereyim size.
Herkese harika bir gün diliyorum, bugün de bebiş haberleri alırız inşallah.
günaydın kızlar iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..... ben sabah beri uğraşıyorum bu hamilelik çizelgelerini yapamadım bi türlü çizelgeyi hazılıyorum ama nereye kopyala yapıştır yapıcam olmuyorrr yaaa bi yardımcı olurmusunuzzz(((((
günaydınlar topiğin güzel annelerive anne adayları nasılsınız
istanbulda faci kar var hertaraf bembeyaz
eşimle barıştık hatasını anlamış sırnaştı tabi banada gün doğdu allah kimsenin evinden huzuru bozmasın öpüyorum sizi
canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
günaydınn bayanlarr...
gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
su cok sevındım cnmmmm sen sımdı tadını cıkar bu sırnasmaların hayatımmmmm
canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
günaydınn bayanlarr...
günaydınnnn eyyyy güzel insanlarrrrEki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196 Eki Görüntüle 358196
nasılsın canımmmmmmmmmm
Gunaydin kizlarrr
bugün test günü olan var mı?
nasılsın canımmmmmmmmmm
iyiyim kuzum sabahın köründe kalktım ama hala kahvaltı yapmadım...açlıktan karnımın içinde gurultu orkestrası kurulmuş durumdaaaa
sen durumdasın uşaklarınla yatıyormusun???
günaydın şekerim...
yok canım yarın julietta nın test günü...
tabii dayanamadım erkenden test yaptım diye gelen biri olmazsa...
iğneden crinone jele geçtim sabah yaptım. bi kaç saat sonra ilaçla beraber kan pıhtısının da geldiğini gördüm. moralim yerlerde yine... inşallah devam etmez.
hoşgeldinn canımcım..çok keyifli gördüm senii nasılsnn kızz
kalk yemek yeee zaten cok zayıfsınnnnn aaaaa sende daha ne kadar zayıflıycan bakımmmm
evet teyzesı yatıroruz kar yagıyor onu ızlıyoruz aynı saatte kaltım ben gene esımı gonderdım ıse ılaclarımı aldım dualarımı yapıyorum ıste dınlenıyoruz evde keyıf yapıyoruz anlıycan canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?