sevgili canım arkidişlerim ben tüp bebek yapmaktan hatta anne olmaktan vazgeçtim...
zamanla fikrim değişirmi bilmiyorum korunmayacam elbet kendiliğinden gelirse gelir...
8 yıl oldu kendiliğinden olmadı bundan sonra olursa olur...
özel bir çaba sarfetmeyecem...
bu kararı almamda özel sebeplerim var anne olmayı çok istesemde anne olmaktan vazgeçmemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
yani bana ne zaman tedaviye başlıyorsun vs.. gibi sorular sormayın rica ediyorum...
sizleri seviyorum nokta
AAAA bak şimdi kociş mi kızdırdı yoksam sen kadar mücadeleci biri nasıl vazgeçer.(Desteklediğimi söyleyemem).... Hayırlısı olsun diyorum. Nasipte varsa olur canım arkadaşım.Olmazsa da olmaz.
aslında ara ara düşündüğüm bişeydi bu birilerinin kızdırmasıyla ilgili ya da birgünde alınmış bir karar değil...
mantıklı düşünüyorum sadece...
bir türlü doktora gitmeyişimin sürekli erteleyişimin sebepleri vardı yani...
sevgili canım arkidişlerim ben tüp bebek yapmaktan hatta anne olmaktan vazgeçtim...
zamanla fikrim değişirmi bilmiyorum korunmayacam elbet kendiliğinden gelirse gelir...
bu kararı almamda özel sebeplerim var anne olmayı çok istesemde anne olmaktan vazgeçmemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
yani bana ne zaman tedaviye başlıyorsun vs.. gibi sorular sormayın rica ediyorum...
sizleri seviyorum nokta
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar güldenim seni çok iyi anlıyorum canım biliyosun ki herkesin bi kaderi var ve onu yaşıyoruz bilmeden şimdi böyle düşünüyosun ama eminim bi süre sonra fikrin yine değişecektir çünkü biz anne olmak için doğmuşuz bu sevgi içimizden hiç gitmicek ve eminim sende bi gün bu sevgiye kavuşacaksın ama kendine zaman vermen iyi olmuş canım kafandan biraz at bu düşünceyi belkide kendiliğinden gelir bu süreçte inşallahta öyle olur canım senin için hayırlısı olsun
Umarım Rabbim inşallah kendiliğinden anne olmayı nasip eder.seni ne çok sevdiğimizi ve bizim için gerçekten değerli olduğunu unutma.Kararın ne olursa olsun biz yanındayız.Zor ve yıpratıcı bir süreç, bazen tamamen umudunu kaybediyor insan , bazen kızıyor, ama o anne olma isteği hiç ama hiç kaybolmuyor.Eminim olcak ve senin hiç beklemediğin bir zamanda olacak.ve sen çok mutlu olacaksın.Buna tüm kalbimle inanıyorum.
Sevgili Gülden hanımkararını saygıyla karşılıyor en kısa zamanda fikrinin tekrar degişecegine canı gönülden inanıyorum nedenni ise 10 yıldır bende aynı duygulrı zamn zaman yaşıyorum kararıgın kıs zamanda degişmesini arz ederim...
Zamanla fikrim değişirmi bilmiyorum korunmayacam elbet kendiliğinden gelirse gelir...
Bu kararı almamda özel sebeplerim var anne olmayı çok istesemde anne olmaktan vazgeçmemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
Yani bana ne zaman tedaviye başlıyorsun vs.. Gibi sorular sormayın rica ediyorum...
Sizleri seviyorum nokta
bizde seni seviyoruzAma asla vazgeçme en kısa zamanda fikrinin değişeceğine inanmak istyorum
kendimi oyun oynamaktan alamıyorum bir ara bırakmıştım ne güzel ama şimdi yine başladım bağımlıyım ben itiraf ediyorum
Kk nın oyun sayfası beni benden alıyor daha da geri vermiyor
hayırlısı olsun canım bazan pskolojik olarakta insan bir şeyleri bırakmak düşmemek isityor:44::44::44::44::44::44: Haaaaaaaaa birde belki bunu oyun kabul ederde senin sıpacak düşer bu oyuna ne dersin annem beni düşnmüyormuş ona süpriz yapayım dersaol canım hayatımda bazı şeyleri düzene oturdut ve emin olabilirsem o zaman tekrar düşünebilirim zaten korunmak gibi bir düşüncem yok sadece çabalamayacam akışına bıraktım
Hakkında hayırlısı olsun cnm hayat senin karar senin..belki bu hayırlısı baktın ki aklından atınca kendiliğinden hamile kaldın..kaç kişide öyle oluyormuş.sevgili canım arkidişlerim ben tüp bebek yapmaktan hatta anne olmaktan vazgeçtim...
sizleri seviyorum nokta
ben o oyun sayfasını senden duydum hiç haberim yoktu:))kendimi oyun oynamaktan alamıyorum bir ara bırakmıştım ne güzel ama şimdi yine başladım bağımlıyım ben itiraf ediyorum
kk nın oyun sayfası beni benden alıyor daha da geri vermiyor
doktora bak yaaa babasının hastanesinde canının istediğine zevkine bakıyor sanki...fena kapak olmuş çok yoğunum yaptıramam deyip kağıtları yırtman ...ukala herif..hamile kalmak için girdiğin stres yetmiyor hamilelğini de yaşatmıyorlar keyfini de nolcak sanki bakıverse
ayy az kalmışş meleğini kucağına almana sağlıkla al canım inşaallah
hoşgeldin canımmhenüz tatile gidememiş olmak can sıkıcı ama neyse ki belirledik tarihi eylül başında giidp tüm yılın yorgunluğunu kızgın kumlarda serin sulara bırakacaz inşaallah
merhabaa hoşgeldin canımm..yaş 42 olunca korkmuşsun ama biliyorsun ki gencecik yaşta evlenip yıllarca tüp bebek tedavilerinde senin yaşına gelenlerimiz de var...ilk yada 2. denmede anne olanlarımızda çok şükür...inşaallah Rabbim bekletmeden gönderir evladını..ben 30 yaşında evlendim geç evelendim bana sorarsan amaa aynı yaştaki eltim 3. ayında hamile kaldı ben 4.5 seneyi devirdim...Rabbim inşallahh nasip eder..Arkadaşımın 40 ında evlenen ablası 2. bebeğini doğurdu...yaş bahane Rabbim nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?