Tüp Bebek Günlüğümüz !

AAAA bak şimdi kociş mi kızdırdı yoksam sen kadar mücadeleci biri nasıl vazgeçer.(Desteklediğimi söyleyemem).... Hayırlısı olsun diyorum. Nasipte varsa olur canım arkadaşım.Olmazsa da olmaz.

AAAA bak şimdi kociş mi kızdırdı yoksam sen kadar mücadeleci biri nasıl vazgeçer.(Desteklediğimi söyleyemem).... Hayırlısı olsun diyorum. Nasipte varsa olur canım arkadaşım.Olmazsa da olmaz.

aslında ara ara düşündüğüm bişeydi bu birilerinin kızdırmasıyla ilgili ya da birgünde alınmış bir karar değil...
mantıklı düşünüyorum sadece...
bir türlü doktora gitmeyişimin sürekli erteleyişimin sebepleri vardı yani...

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar güldenim seni çok iyi anlıyorum canım biliyosun ki herkesin bi kaderi var ve onu yaşıyoruz bilmeden şimdi böyle düşünüyosun ama eminim bi süre sonra fikrin yine değişecektir çünkü biz anne olmak için doğmuşuz bu sevgi içimizden hiç gitmicek ve eminim sende bi gün bu sevgiye kavuşacaksın ama kendine zaman vermen iyi olmuş canım kafandan biraz at bu düşünceyi belkide kendiliğinden gelir bu süreçte inşallahta öyle olur canım senin için hayırlısı olsun

Umarım Rabbim inşallah kendiliğinden anne olmayı nasip eder.seni ne çok sevdiğimizi ve bizim için gerçekten değerli olduğunu unutma.Kararın ne olursa olsun biz yanındayız.Zor ve yıpratıcı bir süreç, bazen tamamen umudunu kaybediyor insan , bazen kızıyor, ama o anne olma isteği hiç ama hiç kaybolmuyor.Eminim olcak ve senin hiç beklemediğin bir zamanda olacak.ve sen çok mutlu olacaksın.Buna tüm kalbimle inanıyorum.

Sevgili Gülden hanım kararını saygıyla karşılıyor en kısa zamanda fikrinin tekrar degişecegine canı gönülden inanıyorum nedenni ise 10 yıldır bende aynı duygulrı zamn zaman yaşıyorum kararıgın kıs zamanda degişmesini arz ederim...

canlarım ciğerlerim (bu ciğeri neden hitap şekli olarak kullanırlar anlamıyorum)
ben büyük konuşmuyorum kesin kararlar almıyorum o sebeple tabiki yarın ne gösterir bilmiyorum...
sadece belkide böylesi hayırlıdır diyorum sonuçta bende hiç uğraşmamış yan gelip yatmış değilim..
2 aşılama 3 tüp denemem var olsa olurdu diyorum...
bir de hayatın getirdikleri var bebek haricinde olmasa belkide daha iyi diyorum o kadar..

kendimi oyun oynamaktan alamıyorum bir ara bırakmıştım ne güzel ama şimdi yine başladım bağımlıyım ben itiraf ediyorum
kk nın oyun sayfası beni benden alıyor daha da geri vermiyor

Son düzenleme:

bizde seni seviyoruz Ama asla vazgeçme en kısa zamanda fikrinin değişeceğine inanmak istyorum

bizde seni seviyoruz Ama asla vazgeçme en kısa zamanda fikrinin değişeceğine inanmak istyorum

saol canım hayatımda bazı şeyleri düzene oturdut ve emin olabilirsem o zaman tekrar düşünebilirim zaten korunmak gibi bir düşüncem yok sadece çabalamayacam akışına bıraktım

kendimi oyun oynamaktan alamıyorum bir ara bırakmıştım ne güzel ama şimdi yine başladım bağımlıyım ben itiraf ediyorum
Kk nın oyun sayfası beni benden alıyor daha da geri vermiyor

ama bağımlılık yapıyorrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

saol canım hayatımda bazı şeyleri düzene oturdut ve emin olabilirsem o zaman tekrar düşünebilirim zaten korunmak gibi bir düşüncem yok sadece çabalamayacam akışına bıraktım
hayırlısı olsun canım bazan pskolojik olarakta insan bir şeyleri bırakmak düşmemek isityor:44::44::44::44::44::44: Haaaaaaaaa birde belki bunu oyun kabul ederde senin sıpacak düşer bu oyuna ne dersin annem beni düşnmüyormuş ona süpriz yapayım der

Hakkında hayırlısı olsun cnm hayat senin karar senin..belki bu hayırlısı baktın ki aklından atınca kendiliğinden hamile kaldın..kaç kişide öyle oluyormuş.

kk nın oyun sayfası beni benden alıyor daha da geri vermiyor
ben o oyun sayfasını senden duydum hiç haberim yoktu:))

Ana oyun mu varmış şu oyunlarda olmasa zaman hiç geçmicek ya neyseki ben bebişimin şekerleriyle oyalanıyorum 100 tane yapıyorum az kaldı o bitince bu sefer hastanede dağıtmak için tülün içinde lokum yapcam

canım seni çok iyi anlıyorum rabbim hakkında hayırlısını versin senin 8 yılda yaşadığını ben 3 buçuk senede yaşadım 3 tüp denedim 1 düşük 2 negatif her deneme sonunda eşim üzüntüden hastalanıyordu ilkinde akdeniz ateşi oldu ömür boyu günde 4 hap içmek zorunda 2 de saç kıran oldu çok şükür geçti 3 ten sonrada yüz felci geçirdi bende artık tamam birdaha denemicem derken 1 ay sonra başka doktorda 4.tüpe başladım ve çok şükür şu an hamileyim sende inşallah en yakın zamanda geride kalan 8 seneni böyle bir kaç satırda yazarsın

desteğin için tşkler ..belki yardımı olur başlamadan 1 ay önce buradaki uzman bana günde 2 defa kullanmak üzere DHAE kapsüllerinden verdi. salı gününden itibaren adetimin 3 günü kan testi ile belirlendi bu gün, Gonal f 450 kullanıyorum.yarın sabah yine kan testim var. Ayrıca doktor dietiloestprol tablet,d vitamini ve I-folic asid verdi. bunuda salıdan beri günde 1 adet alıyorum. >Burada başlangıçyan itibaren 2 günde bir kantesti oluyorsunuz. Gelişmelerden gün gün sizi haberdar edeceğim.

KIZLAR BU SÜREÇ ÇOK ZORDUR SIKINTILIDIR SİZE YAŞADIKLARIMIN ŞÖLE BİR ÖZETİNİ YAZACAĞIM (başka bir topiğe yazmıştım kopyalayacağım)ALLAHA SIĞINMAKTAN BAŞKA YAPACAK HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOK

ARKADAŞLAR BEN BURAYI YENİ GÖRDÜM BİRAZCIK YAŞADIKALRIMDAN SÖZ ETMEK İSiTYORUM (kendimi tanıtayım)BEN 2004 YILINDA EYLÜL AYINDA EVLENDİM EVLENDİĞİMDE 28 YAŞIMDAYDIM EVLENDİĞİMİZ AY BAŞKA BİR SEBEBPTEN DOLAYI GİTTİĞİMİZ ( çocuk istediğimizide söyleyince)DR EŞİMDEN VE BENDE BAZI TESTLER İSTEDİ ve EŞİMİN SPRM SAYISINDAN DOLAYI DOĞAL YOLDAN BEBEK SAHİBİ OLMAMIZIN ÇOK ZOR OLDUĞUNU TEDaVİ OLmAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ HEMEN BİR ÜROLOĞA YÖNLENDİRDİ EŞİMİ TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADI AMA 18 MİLYON OLAN SAYIMIZ 2 MİLYONLARA KADAR DÜŞTÜ DR VERDİĞİ İLAÇAALR ALTERNATİF TIP ALOVERA ÜRÜNLERİ OTLAR ÇÖPLER HACILAR HOCALAR NE ARASANIZ DENEDİK AMA OLMUYORDU EN SON GİTİĞİMİZDE DR TÜP BEBEK MERKEZİ ADRESİ VERDİ ORAYA GİDİN DEDİ (ilk kez tüp bebek merkezine gitmenin verdiği şaşkınlık ve cahilikle çaldık kapılarını)DR ÇOK İYİ BİR PROF DU UZUN UZUN KONUŞTU ANLATTI RAPORDAN SÖZ ETTİ AMA EŞİMİN SGK GÜVENCESİ OLMADIĞINDAN ÖZLEDEN BAŞLAMA KARARIYLA 2006 YILINDA İLK TEDAVİYE BAŞLADIK İLAÇLAR KULANDIK OPU GÜNÜ GELDİ VE BEN HEYCANLA OPUYA GİRDİM ÇIKTIM DR GELDİ VE 22 YUMURTAN OLDU ARTIK DÖLENEMESİNİ BEKLEYECEĞİZ YARIN ARAYACAĞIZ SİZİ DEDİ VE BANA OHSS DEN SÖZ ETTİ EVE GÖNDERDİ SABAH HEYCANLA KALKTIM GELECEK HABERİ BEKLEMEYE BAŞLADIM (aslında haberin ne olduğunu ya dane olmadığını biliyorum bile olasılıklardan haberim yok ) ARADILAR VE 22 YUMOŞTAN 5 TANE İŞLEM GÖRDÜ 2 TANE DÖLENDİ KALİTELERİ PEK İYİ DEĞİL DEDİ HEMEN EŞİMİ ARADIM MERKEZE GİTTİK (ortalama 2 saat sürüyor merkezle evimiz)DR BANA YUMOŞLARIN BOŞ ÇIKTIĞINI YAPILACAK BİR ŞEY OLMADIĞINI 3. 5 AY DİNLENİP YENİDEN DENEMEMİZİ ÖNERDİ BU HAYATIMIN EN ZOR HABERİYDİ (ben öle sanmıştım) EVE DÖNERKEN YOLDA O KADAR ÇOK AĞLADIM Kİ EŞİM ARABAYI KENARA ÇEKİP BANA SARILDI VE O KADAR ÇOK AĞALDIK Kİ HİÇ BEBEK İÇİN ÜZÜLMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM EŞİMİN BU HALİ BANA YAŞADIKALRIMDAN DAHA ÇOK KOYDU 2 YIL BEKLEDİK 2008 YILINDA AYNI MERKEZE GİTTİK VE YENİDEN BU YOLA ÇIKTIK BU DEFA DR AZ İLAÇLA BAŞLADI 12 YUMOŞ 2 EMBİRYO TRNSFER ÇOK MUTLUYDUM EVİME GELDİĞİMDE İLK KEZ BEBEKLERİME BU KADAR YAKINDIM İLK KEZ ONLARLA BU KADAR İÇ İÇEYDİM SARDIM SARMALADIM ONLARI ÖLE BİR KORUMA İÇ GÜDÜSÜ OLUŞTU Kİ BENDE EŞİMİ YATAKTA BİR KÖŞEYE İTMİŞTİM (olurki bir yerime dokunur eli kolu bebeklerim zarar görür diye )İĞNELER VERMİŞTİ DR ONLARI YAPTIRIRKEN ARTIK OTURAMIYORDUM AMA OLSUN DU BEBEĞİM İÇİN HER ŞEYE DEĞERDİ 12. GÜN GELDİ İLÇEDEKİ HAS GİTTİM BETA BAKTIRDIM 2 SAAT SONRA DR MALESEF HAMİLE DEĞİLSİN DEDİ (ne kadarda kolay söylemişti)EVİME GELDİM AĞLADIM ÜZÜLDÜM DR ARADI KONUŞTUK HİSTERSKOPİ YAPALIM DEDİ YAPTIK AMA BİR ŞEY ÇIKMADI BU ARADA EŞİM İFLAS ETTİ ÇOK CİDDİ SIKINTILARIN İÇİNDE BULDUK KENDİMİZİ ARADAN 2 GEÇTİ 2010 YILINDA BAŞKA BİR ÖZEL ÜNVRT YENİDEN DENEMEYE KARAR VERDİK (2yıl boyunca çalıştım tüp bebek parası biriktirdim )YENİ BİR MERKEZ YENİ UMUTLARLA YOLA ÇIKTIM ÖN TEKİKLER HSG VS BİR SÜRÜ ŞEY YAPILDI TEDAVİ BAŞLADI OPU OLDUM 18 YUMOŞ 1 EMBRYO (yine çok sayıda boş çıkan yumurta)2. GÜN TRANSFER İÇİN ÇAĞRILDIĞIMDA MERKEZİN DR BENİ KARŞISINA ALIP BAK BU EMBİRYO ÇÖP BUNU SANA TARANSFER EDİP SENİN HAYALERİNİ ÇALAMAM EVİNE GİT 1 AY SONRA YENİDEN DENEYELİM DEDİ BOYNUMU BÜKTÜM TAMAM DEDİM EVİME GELDİM 1 AY SONRA GİTTİM YENİDEN TEDAVİ 1 EMBİRYO 2. KALİTE TARANSFER 12. NEGATİF ARADAN BİR KAÇ AY GEÇTİ DR BİR KEZDE NATURel DENMEYİ ÖNERDİM (ilaçsız tüp bebek)OLUR DEDİ KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK TARNSFERE KADAR ÜCRET ALMAYACAĞIM EĞER TARNSFER OLURSA ÜCRET TALEP EDERİM DEDİ (kendince güzellik yaptı bana )OPUDA 1 YUMOŞ TABİKİ BOŞ ÇIKTI YİNE YALNIZ YİNE TEK BAŞIMA EVİME GELDİM ARTIK EŞİMLE AĞLAMIYORDUK BİLE KISMET DİYORDUK BURAYA KADARMIŞ ALLAH BÜYÜK DİYORDUK BİR SÜRE BEBEK DÜŞÜNMEMEYE KARAR VERDİK 1 YIL GEÇMİŞTİ BİR BAŞKA TÜP BEBEK MERKEZİ BİZİ ARADI VE GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRdI VE GİTTİK GÖRÜŞMEYE BAZI TESTLER İSTEDİLER EŞİMDEN VE BENDEN BEN BU TESTLERİN 2 YIL ÖNCE EŞİME YAPILDIĞINI (ben zaten hormon testlerime 3 ayda bir baktırıyorum )RENKLİ DOPLER VS YAPILDIĞINI BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİM AMA DR SİZ YİNEDE YENİLEYİN DEDİ İKİNCİ GÜN EŞİMLE DEVLET HAS GİTTİK EŞİMİN KAN TALİLERİNİ VERDİ İKİNCİ GÜN SONUÇLARI ALMAYA GİTTİĞİMDE EŞİMİN PRLOAKTİN HORMONUNUN 470 OLDUĞUNU GÖRDÜM (NORMALİ 20 ler olmalıydı)SONUÇAALRI DR GÖSTEREDİM KORKMA DEDİ ABARTMA DEDİ RİCA MİNNET TOMOĞRAFİ İSTEDİ EVE GELDİM NETTEN BAKTIĞIMDA BEYİNDEKİ TİMÖRLERDEN KAYNAKLI OLABİLECEĞİ YAZIYORDU BU HORMONUN YÜKSELME SEBEBİ TOMOĞRAFİ SONUCUNDA EŞİMİN BEYNİNDE 5 CM LİK BİR KİTLE TESBİT EDİLDİ VE MR İSTENDİ MR DESTEKLENDİ SONUÇ VE BANA HEMEN ADANA DA Kİ ÜNVRT HAS GİTMEMİ SÖYLEDİLER GİTTİM AMA ORADA RANDEVU VERMELİLER 4 YADA 5 AY SONRASINA VEREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER ZATEN AMELİYAT HANENİN DOLU OLDUĞUNU EŞİMİN İSTESEKT E AMELİYAT EDEMEYECEKELRİNİ (yoğunluktan dolayı)EĞER BİR KRİZ FELÇ (bu tür timörler yüksek oranda felçlik yapabiliyor)BİR ŞEY OLURSA ACİLDEN BAŞ VURMAMIZI SÖYLEDİLER AMA İSTERSENİZ BİR kaç DR ADI VERELİM DEDİLER ALDIM ufak bir araştırmadan sonra birisine karar verdik (ünvr Çalışan ama özeli olan bir proF du kendisi)HEMEN AYNI GÜNE RANDEVU VERDİ EŞİME BAKTI VE HEMEN AMeLİYAT OLMASI GEREK DEDİ BENDE ÜNVRT HAS SÖYLENLERİ ANLATIM ÖNEMLİ DEĞİL BEN HALEDERİZ BİZ DEDİ AMA DEDİ BANA 10.BİN TL ÖDEME YAPMANIZ LAZIM DEDİ(KONUŞTUĞUM HER DR İSTEDİ BU RAKAMI HATTA ACIBADEM HAS 52 BİN TALEP ETTİ BU AMELİYAT İÇİN ) BENDE SİZİ ARAYACAĞIZ DEDİM EVE GELDİM BİR KAÇ ARAKADAŞIN YARDIMIYLA BAŞAK ÜNVRT GÖRÜŞTÜM HEMEN HEPSİ YAKIN ÜCRETLER TALEP ETMİŞLERDİ VE BU DR GÜVENEBİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİLER BİZDE BU DR AMELİYATI YAPTIRMAYA KARAR VERDİK ARADIK DR A BİZ KARARIMIZI VERDİK DEDİK YANINA ÇAĞIRDI RİSKLERDEN BAHSETTİ EŞİMİ KAYBEDEBİLCEĞİMDEN HASARALAR KALABİLECEĞİNDEN SÖZ ETTİ ÇOK ZOR BİR KARARDI AMA EĞER BU AMELİYATI OLMAZSSA HİÇ KURTULMA ÜMİDİ YOKTU (bu görüştüğümüz bütün dr oratk fikri idi) ERTESİ GÜN HAS GİTMEMİZİ YATIŞIN YAPILACAĞINI YATAĞIMIZIN AYRILDIĞINI SÖYLEDİLER (nedense o amliyathane yoğun yer yok yatak yok diyen randevu vermeyen sitem kişiler gitmiş ve yerine bir sürü melek gelmiş buyrun diye karşılandım )EŞİMİN TEtKİLERİ YAPILDI AMELİYAT OLDU (işte o gün benim hayatımın en zor günüydü ömrümden ömür gitmişti tam 13 saat hatta daha fazla sürdü ameliyat )20 KÜSÜR GÜN YOĞUN BAKIMDA YATTI AMELİYATTAN SONRA ViCÜT FONKSİYONLARINDAN BAZILARINI KAYBETTİ HİPOFİZ YETMEZLİĞİ GELİŞTİ AMA HAYATTAYDI EŞİM BİRAZ TOPARLANMIŞTI ARTIK BENİM BEBEK HASRETİM YİNE BAŞ GÖSTERMEYE BAŞLADI 2012 YILI ŞUBAT AYINDA RAPOR HAKKIMIZI DA KULANARAK BİR KEZ DAHA DENEME YAPTIK FARKLI İLAÇLAR KULANDIK (tüp bebek ilaçlarının yanında başka amaçlar için kulanılan ilaçlar)1 EMBİRYOM OLDU 2. GÜN BÖLÜNMEYİ DURDU 3. GÜN YENİDEN BÖLÜNMEYE BAŞLADI (normalde bu aşamada tedavi iptal olur ama dr benim özel durumumdan dolayı beklemeyi tercih etti)DR İSTERSEM TRANsFER YAPALIM DEDİ BENDE KABUL ETTİM 12 GÜN SONRA NEGATİFİMLE BAŞ BAŞA KALDIM BİR DAHA OLMAZ DENEMYECEĞİM DEMİŞTİM AMA BİR ARKADAŞIM TÜM DESTEĞİ İLE BENİ YENİDEN UMUTLANDIRDI EYÜL EKİM GİBİ BİR KEZ DAHA DENEYECEĞİM ŞU ANDA N TEDVİ İLAÇLRI KULANIYORUM ALLAHA SIĞINDIM BU YOLA BİR KEZ DAHA ÇIKIYORUM

yazını bir kez daha okudum yeterrrr gerçekten zor günler geçirmişsin .....rabbim ianşallah en kısa zamanda senin ve bzilerin yüzünü güldürür ...bu defa emeklerin boşa çıkmaz....turan çetinde mi devam ediyorsun tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…