Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim insallah emeklerinin karsiligini alicaksin rabbim tez zamanda bu yolda ugrasan herkese bir evlat nasip etsin inszllah

Canim hepimizin dusuncelerini yaziya dokmussun ben inaniyorum rabbim bu emeklerini karsiliksiz birakmaz

ama ama ama naptın sen böyle yaaa

Geldim ama yeterin yazdiklari beni mahvetti fazla kalamicam disari cikmam lazim hepinizi cok seviyorum kizlar

canlar amacım sizi üzmek değildi sadece yaşadıkalrımın bir kısmını paylaştım

kızlar alıntılar gitti ya amacım sizleri üzmek değildir sadece yaşadıkalrımın bir kısmını paylaşmak istedim

3 akşamdır yemek yapmıyorum kızgınlığımdan eşim kişisi pizza yiyelimmi diye aramış

Bugün çok mutluyum çünkü hamileyim ve ikizlerim olacak,geçen gün kanamam olmuştu bugün doktoruma gittim ve jelden olduğunu söyledi,içim rahatladı,kalp atışlarını dinlemek harika tarif edilmez bi duygu,ALLAH ım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün artık.

sağlıkla kucakla inşşşşş darısı tüm dostlara

ooo süper maaşallahhh Allahım bana da nasip etsin hayırlıysa ...hayırlı olsun cnmm nerde yaptırmıştın?
yemeğe geçiyorum efenim bu saatte akşam yemeki yicez gelcem geri
tamam beklioz şekerim..afiyet olsun..

ooo süper maaşallahhh Allahım bana da nasip etsin hayırlıysa ...hayırlı olsun cnmm nerde yaptırmıştın?
tamam beklioz şekerim..afiyet olsun..

Ulus ta LİV HOSPİTAL da yaptırdım,herkese tavsiye ederim çok ilgililer aytuğ kolankayaya diye gittim ama devamında serkan oral la devam ettik,hala serken beye gidiyorum,ilk denememde tuttu.

haksever bacım hamile kaldıktan sonra edeplenmiş gördüm seni:))))))bu arada takvimin de çok yakışmış cicim:)))))

Ulus ta LİV HOSPİTAL da yaptırdım,herkese tavsiye ederim çok ilgililer aytuğ kolankayaya diye gittim ama devamında serkan oral la devam ettik,hala serken beye gidiyorum,ilk denememde tuttu.
anladım canım ..maaşallah çok yi ilk denemede tutması..sorununuz neydi canım?

o ateşli +18 avatarın anne olunca değişti dimi
artık gösteriyon elletmiyon anladım ben seni
canım Allahrazı olsun duaların çok önemli eksik etme bizlerden mucizelerimize kavuşalım bizde senin gibi...

oyy kuzum aynen ya bide anneler topiğinde akıllının biri sinirimi bozdu ben böle herşeyi allah bilir felan filan diyince söyledikelrimle avatarım uyuşmuyomuşne alakaysA NEYSE TUHAF İNSAN COK BURALARDA KALE ALLMAMAK EN İYİSİ BEBİŞİ YAPTIK SANA VERİM AVATARIMI UGUR GETİRSİN BAK ÇOK KİŞİ İSTİYO SENİ SEÇTİM KIYMETİNİ BİL

güzel yürekli arkadaşım inşallah sen kafandan at ama mücadeleni asla bırakma nolur sadece kendin için değil cnaım bizimde teyze olmaya haklkımız söz hakkımız var hıh senin hayatın benim hayatım benim hayatım yine benim hayatım

seni anlıyorum demem gerek varmıyada bizi bizden başkası anlamaz dememe şimdi anlatsam roman olur dememe gerek varmı hepimiz ayrı mücadeleler veriyoruz en son bi aptallık yapıp iğnemi unutunca eşimden kaçtım hastaneden dışarı bahçeye arkamdan koştu kolumu tuttu ağlıyorum ama nasıl sanki bütün dünya başıma yıkıldı gücüm yoktu bibebek mevlidine daha gitmeye bi bayrama daha gitmeye gücüm yoktu birinin lafına birinin imasına daha katlanacak mecalim kalmamıştı o an aklımdan tek şey geçti istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben çocuk istemiyorum neyin içindeyim ben çocuk isteyip istemedigimi bile bilmeden 17dimde evlenip 2 ay sonra 18 yaşşımdan beri ben doktor köşelerindeyim ben anne olmak istedimmi bilmiyorum eşime dedim git başkasıyla evlen beni bırak baba ol beni bırak eşimde üzülüyo agladı aglıcak adam elleri titredi dedi ben seni istiyorum ben sana baskı yapmıyorum sen ugrasıyosun nolur yapma dedi ölücem sandım nefes alamıyorum 2 saat bahcede oturduk omzuna dayadım başını hıçkırıyorum ama nefes alamadım onunla sakinleştim gözleri kızardı üzülünce çok belli olur eşimin dayanamadım onu öyle görmeye özür diledim sonra içeri girdik dedim doktora boş geçmesin aşılama yapalım.... aşılama tamam dedi ama kendi yapmadı asistan doktor yaptı... bismillah bile cekmedi öyle 5 dakka bile yatırtmadı kalk dedi hiç umudum yoktuki kalktım hepsi aktı zaten agladım 2 gün işede gitmedim... sonra işe gittim bütün rafları indirip 10 sınıfın etkinlik odasını temizledim (temizlikçi olmasına ragmen) sonra evimi temizledim ama ne temizlik... sonra yılsonu gösterileri.............. sonra piknikler aktiviteler............ veeeeeeeeeeeeeeeeee karın agrısıyla gidilen doktorda bi mucize rabbim OL demiş.........

sonra dedimki rabbim affet elimiz kolumuz baglı herşey senden isyan etttiysem beni affet dedim .... ama varya hala umudum yoktu testlerde cıkıyo büyüyüo ama benimle kalcana inanamadım düşer sandım bu kadar mutlu olmamıştım bizim evimiz bayram yeri olmamıştı böyle hiç şimdi hala böyle ağlşıyosam bu gözlerimden yaşlar haşla sicim sicim düşüyosa pes etmeye hakkın yok tamam mı hepiniz anne olmadan biz nasıl sevicez nasıl sevinicez evlatlarımızla benim hala içim buruk dua ediyorum hep benim hala bi yanım eksik unutmucam asla o günleri ve olucak tamammı sen deneme devam ediceksin ve dua etmeye biz elimizden geleni yapıp tevekkül edicez cok zor bu yolda savasmak ugraşmak ama inan hiçbişey yapmamak daha zor

oldugunda bi çırpıda silinicek herşey bi hareketini bi kalp atışını duydugunda sericekler bütün dünyayaı önüne... şimdi ne komşumun dedi ne ailem patıyo gözüme eşim bile kızdıramıyo artık o var diyorum yeter hiçbişey sıkıntı yapmıyo bende ...

hep diyodum bütün yaşadıklarımı yazıp okutucam bilsin neler cektigimi hepsini yırtıpatttım hep güzel şeyler yazıyorum şimdi geçti çünkü unutmadım ama geçti herşeye degermiş bütün çektüklerime degermiş inan hemen anne olsaydım kıymetini bilmezdim şükrünü bilmezdim o yüzden çok ama çok şanslı anneler olucaz bizim evlatlarımızda çok şanslı olucak

ve bende seni seviyorum (pes etmek yok) NOKTA

6tane düşük yaptım ben,pgt yapıldı embriyolara 15 embriyodan 2 tanesi sağlam çıktı,bendede kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şuan

haksever bacım hamile kaldıktan sonra edeplenmiş gördüm seni:))))))bu arada takvimin de çok yakışmış cicim:)))))

EVET CANIM USLANDIK EŞİMLA KARDEŞ HAYATI YAŞIYORUZ 3 AYDIR 2 KERE YAPABİLDİK ONADA İLİŞKİ DENİRMİ BİLMEM ÇOK KOMİK OLUYO

bu avatarımdada şey yazıyo ......varsın adımı bilmesinler bana onun annesi desinler yeter

Canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına

6tane düşük yaptım ben,pgt yapıldı embriyolara 15 embriyodan 2 tanesi sağlam çıktı,bendede kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şuan
anladım cnm inşallah bu bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlar..sanırım sen o iğneden 9 ay vurunucaksın cnm clexane mı vuruyosun?

kaleemine eyvallah canım

3 aydır iki kere ha durum çok vahim o avatardan sonra:))) ne işin var kuzum o analar topiğinde filan onlar bizim halimizden anlamaz ki.sen boşver orayı bizimle takıl sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…