Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canımmm aminnn evet canım turan hoca ile devam edeceğiz kısmetse

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz......
Yumoş kalitesini arttırmak için ekstradan herhangi ilaç ve takviye verdi mi canım kullandın mı?

canım gnc ürünleri verdi eşime ve bana:44::44::44: Inofolic verdi :44::44:3 ay kulan dedi :26::26::26:zaten 2006 ki tedavimizde yine gnc ürünleri kulanmıştık :26::26::26:2 embiryomuz olmuştu ama tedavi ye başladığımız ay kulanmıştık o zaman :44::44::44::44: Birde sakin stersiz dinlememi önerdi :44:ve tedaviye gelirken geçmişte yaşadıklarını unutup :44::44::44:ilk tedavi gibi gel dedi :44::44::44:bakalım ben becerebilecekmiyim bütün bunları :44::44::44::44::44:yada işe yaryacakmı:44::44::44::44::44::44:

yaşadıklarınızı okudukça insanların sorun ettikleri şeyler gözümde küçülmeye başladı. Allah sizleri çok güçlü kılmış yeter arkadnas... inşallah sabrınızın karşılığını alırsınız.
Güldencim vazgeçmek yok uzun bi kafa tatili diyelim biz buna bu sürede kimse de sana tedavi sormasın sen ne zaman konusunu açarsan ozaman konuşuruz

yeterrr bweni bitirdin canim yaaaa yazni okurken khakkatennn yeteeeerrrrrr diye bagirasim geldi az uz sey yasamamissin seni o adana mersin yolunda aglarken hayal ettim (( Allahimm kocana sana saglik versin yani sirada canina bi can versin insallah..

AMİNN İNŞŞŞŞŞŞ
yeterrr bweni bitirdin canim yaaaa yazni okurken khakkatennn yeteeeerrrrrr diye bagirasim geldi az uz sey yasamamissin seni o adana mersin yolunda aglarken hayal ettim (( Allahimm kocana sana saglik versin yani sirada canina bi can versin insallah..

CANIM İNANA BANA BUNLAR SADECE BİR KISMI YAŞADIKALRIMIN BEN EŞİMİAMELİYAT OLUP YOĞUN BAKIMA BIRAKTIM EVE GELDİM (dr burada kalmanın manası yok dedi)O GECE SABAHA KADAR UYUMADIM VE EŞİM EVE GELENE KADAR YATAK ODAMIZA GİRİP YATAMADIM SONRASIN GECELERİ KENDİMİ EŞİMİN NEFESİNİ KONTROL EDERKEN BULUYORDUM GECE BİR ANDA EŞİMİ SARSARKEN BULUYORDUM UYAN UYAN DİYE ÇOK ŞÜKÜR O GÜNLER GEÇTİ AMA ZORDU ÇOK ZOR

yeterim gnc ürünlerinin tam listesini yazarsan netten bende sipariş verebilirim gnc de kampanya varmış zaten...bende de yumurta rezervi azliği var eşimde sperm hareketliliği sorunu

yeterim gnc ürünlerinin tam listesini yazarsan netten bende sipariş verebilirim gnc de kampanya varmış zaten...bende de yumurta rezervi azliği var eşimde sperm hareketliliği sorunu

Women's Arginmax (BAYAN DESTEK ÜRÜNÜ)Men's Arginmax(ERKEK DESTEK ÜRÜNÜ)GÜNDE 1 DEFA 2 ŞER TANE CANIM 90 LIK ONLANLAR DAHA UYGUNA GELİYOR CANIM BEN OMEGA 3 EŞİMDE l carnitine KULANIYORUZ

Son düzenleme:

Selam canımm çok heyecanla okudum gerçekten çokk üzüldüm ama çokk şükür herşey bitti demek lazım llahın izniyle senin için güzel bir kapı açılır İNŞLLAH tatlım emin olki çogumuzun farklşı farklı hikyerleri var çogumuz dönem dönem yıkıkma ugradık ama pest etmek yok bence en son mart yında gittim 3 yumuruta alındı ve bölünme olmadı gelişimi durdu senin gibi rkadaşım benimde olmadı vee ben 10 yıllık evliyim evlendigimin 10 ayında hmile kaldım çok güzel bir hamileligim vardı karnım fizigim herşeyim çok güzeldi bie bkan bir dha bakardı gerçekten 22 yasındaydım o zaman ve bebegimi 8 ayluk karnıumda kaybetti,m nedenini bile bulamdılr çlü dogum yptım ve dah sonr hmile klamamdım dr gittik ve senin gibi tahililler film ler derken yuymurta kalitesiz oldugu orataya çıktı meler yaşadım neler gerçektn 4 tüp denedim 2 tranferim oldu ikizlerdi ve tututunamadılr 2 kereside yuymurtalar döllenmedi canımm marta dedim artık bu sayf kapandı desemde yine kapatamadım ve duygularım umutlarım tekrar yeşermeye başladı kısa süzre sonra tekrara tedaviye başılycgız inşşş canım sonucta Rabbim ol desim hepimiz 1 yumurta 1 spermden dünyya gelmissiz İNŞLLAAH hepimizin gönlüne göre veirir Rabbim yılmak yok balımm yola devammm

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM YAŞADIKALRINA ..BU YOLDA SONA GELDİĞİM HER SEFERDE BİR DAHA DENEMEYECEĞİM DEDİM:44::44: MALESEF HIÇ OLMAYACAK :44:BİR DAHA DENEMEYECEĞİM DEDİM:44: AMA BU MÜMKÜN OLMADI:44: MALESEF NE KADAR OLMSUZLUK YAŞARSAM YAŞAYAYIM:44: ARADAN BİR ZAMAN GEÇİNCE YENİDEN BEBEK İSTİYORUM ....İNSAN HER GÖRDÜĞÜ HAMİLE KADININ YERİNE KENDİNİ KOYARMI HER KÜRTAJ OLAYINDA ALLAHIM NE OLUR O BEBEĞİ BENİM GİBİ İSTEYEN BİRİNE NASİP ET DERMİ UYKULARINDAN UYANIP DELİ GİBİ DUALR EDER YALVARIRMI HER BEBEĞİ KOKLAYIP ACABA BENİM MELEĞİM OLSAYDI ODA BÖLEMİ KOKARDI DİYE SOSRAMI ALIŞVERİŞE GİTTİĞİNDE İLK ÖNCE BEBEK REYONUNA GİDİP BENİM YAVRUM OLSAYDI BUNALR NASIL YAKIŞIRDI DİYE DÜŞÜNÜRMÜ VS VS (BUNALRI YAZSAM SAYFALAR DOLAR )AMA YAPIYORSUN İŞTE HER SEFERİNDE SON DİYORUM BİR DAHA OLMASIN ARTIK GELMEYECEK DİYORUM AMA OLMUYOR AKLIM YOK OLMAYACAK DERKEN:44: YÜREĞİM OLACAK DİYOR :44:BENİ BİR KARAMAŞANIN İÇİNE ATIYOR YÜREĞİM VE AKLIM :44:SONRA KENDİMİ TEDAVİDE BULUYORUM :44:GEÇSİN ARTIK BİTSİN İSİTYORUM BÜTÜN BUNLAR HAYATIMDAN YENİLİKLER OLSUN İSİTYORUM ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM BEN :44::44::44::44:SADECE HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLADA ANNE OLMAK İSİTYORUM

yeterimmm l-carnitin şurup olarak var bizde eşim almış bi ara içiyordu .....

evet canım aynı şeyleri yaşıyoruz....benim diğerlerimden eksiğim ne nerede yanlış yapıyorum diye çoğu geceler sorguladım kendimi...hele yeni doğum yapanlara bebiş kıyafetleri alıyorum ya hediye diye inan nasıl koyuyor insana....tatile gidelim şunu yapalım bunu yapalım desem de belli bir zamandan sonra evlat hasreti hepsinin önüne geçiyor.... Allahtan bu gibi sitelerde beni anlayan insanlar var...dertleşip konuşabileceğim....yoksa dünya daha da çekilmez olurdu....

CANIM EŞİM HAP ŞEKLİNDE OLANI KULANIYOR

canım keşke konuşmaktan ileriye gidebilseydik elimizden fazlası gelseydi bir yanlış olduğunu düşünmüyorum kader kısmet yaşanacaksa yaşıyoruz işte ben elimizden geleni yaptığımızı düşüyorum

Canim insallah emeklerinin karsiligini alicaksin rabbim tez zamanda bu yolda ugrasan herkese bir evlat nasip etsin inszllah
Canim hepimizin dusuncelerini yaziya dokmussun ben inaniyorum rabbim bu emeklerini karsiliksiz birakmaz

Yarın çok yakın bir dostumun dügünü var ve bu arkadaşım 21 yaşında menopoza girdi maleseff kendisi daha 30 yaşında gerçekten ilk duydugumda çokk şaşırmıstım üzülmüştüm ama onun bile bu durumu kabullenmesi çok zor oldu çok dr gitti ve menopoz teşhisi kesinleşti 9 yıldır adet olmuyor beterin beteri vr arkdaşlar eşi olucak insan gerçekten çok iyi ama yineden belki olur ümidi var dr ise dönür olabilir demişler evlendikten bir süre sonra olmss kıbrısa gidicekler inşş haklrında hyırlısı olurrr şükredelim arkadşalrım gerçektenn zorun dahada zoru varr

gerçektenmi yaaa canım benim kıyamam Rabbim sabır versin ne denerki bu durumda

kızlar topikimize noldu bugün böyle sabah ben başladım vazgeçtim anne olmaktan diye arkamdan gelmişsiniz bir duygusallık almış yürümüş..Rabbim benim güzel arkadaşlarımı hep güldürsün bundan sonra öyle güzel günler yaşayınki bugünleri hatırlayacak fırsatınız bile olmasın...

hepinize bugünki yazdıklarımdan sonra fikirlerinizi temennülerinizi ve dualarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum
dediğim gibi büyük büyük cümleler kurmuyorum büyük konuşmuyorum asla yarın nolur bilmiyorum
bu bir kaç günde verilmiş bir karar değil aslında o nedenle paylaştım sizinle eşimin haberi yok düşünün benim içimde yaşadıklarım hayatımda düzelmesini beklediğim ama düzelmeyen hatta geriye giden durumlar gereği mantıklısı bu belkide diyorum Rabbim en hayırlısını verir kullarına o nedenle şimdilik annelik hislerimi rafa kaldırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…