Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu ara zaten çok duygusalım yazdıklarınız da daha bi acaip oldum
zorlu yollardan geçiyoruz RABBİM sonumuzu hayır etsin inş
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş cabım darısı bize

Ay canım seni yeni hatırladım çok tebrik ederim avatarını bende çok sevmiştim haylazlar sana uğur getirdi demek canım cinsiyeti bellimi

Kız ne iki keresi biz 8 aydır kankiyiz

evet ya doğuma kadar vurulcam clexanı

:) onlarla bebek olaylarını paylaşıyoruz işte nabalım tuhaf oluyorum zaten dün bebek arabası felan bakıyorum sonrada töbe deyip kapatıyorum sanki günah işliyomuşum gb bi agırlık çöküyo üstüme neden bilmiyorum hepiniz hamile kalında rahat edim yahu avatarımı kullanın hepiniz he bide çatlatma iğnesini unutun

bu ara zaten çok duygusalım yazdıklarınız da daha bi acaip oldum
zorlu yollardan geçiyoruz RABBİM sonumuzu hayır etsin inş
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş cabım darısı bize

amin cnaım dualarınızla inşallah tez vakitte sizzede inşalalh

haksever canım çatlatmayı nasıl unuttun anlatsana bi:))))))))))

dalga geçiyon dimi kayınvaldemdeydik pazar pazarına felan gittiydik unutmuşum hahaaaaaaaaa pazartesi vurup salı gitcem sandım meger pazar vurup pazartesi geceden itiraben bişi yeme demiş anestezi alcam ya ondan aklımda öle kalmış işin komik yanı kadın bi salaga anlatır gb anlattı hemşire sag olsun ama bide bi kagıda detaylı yazıp verdi ama kısmet işte zaten gittimde utandım hemşire görürse yüzüme tükürür kesin dedim nasıl anlamadın diye bereket yıllık izne cıkmış nasıl sevinmiştim anlatamam doktor dediki iğneye başlayıp boşananı gördüm sper versin diye adamı cardıgımızda ben o kadından cocuk istemiyom diyeni bile gördüm ama iğneyi unutan bayanı hiç görmemiştim dedi olunca ilk gittigimze utrasyon odası on kişiyi geçikti iğneyi unutan kadın hamile kalmış diye nam saldım tüp beebk bölümünde hayranlarım cok her gittimde imza dağıtıyorum

Ay canım seni yeni hatırladım çok tebrik ederim avatarını bende çok sevmiştim haylazlar sana uğur getirdi demek canım cinsiyeti bellimi

he ben o sapık avatarlı kadın

artık tüp bebek bölümünden taburcu olduk sorun suz hastalara bakmıyo fakülte oraya gitmicem artık bidahaki cumaya 23ünde özele başlıyorum eski doktoruma onada 1 kez aşılama yaptırmıştık riskli hamilelikler uzmanı oda ona başlıcam sanırım o zman ögrenicem gecen hafta söylemediler malesef ben 2 li test yaptırmadım bide rabbime emanet bebeğim ondan gelen en güzel lutuf bize

Kız ne iki keresi biz 8 aydır kankiyiz

abuuu biz şimdi yapamıyoruz zaten karnım büyüyünce hiç yapamayız herelde

doktora beraber gittik eşimle hareket etmiyodu bebiş dedim ben internette okudum hareket ediyomuş neden hareket etmiyobisirüde çikolata yidim dedi ozaan biraz rahatsız edelim alttan urtasyonla az salladı cocuk arkasını döndü bize döndü elini kolunu salladı eşimde diyo biz şabınca oda görürmüş anlarmışutanıyoruz cocuktan

kız sen delisin var yaaaa
demek sana birileri avatarınla söylediklerin uyuşmuyo dedi

ne yaptınız canım 3 ay da 2 kere ben tam anlayamadım da

kız sen delisin var yaaaa
demek sana birileri avatarınla söylediklerin uyuşmuyo dedi

hı topiğin ahlak bekçisiymiş ona yakalandım tamda degiştircektim artık oldu bebek diye sonra o öyle deyince 1 ay daha degişmedim dedim şimdi ben dedim diye yaptı der diye aman hıhh gıcık olmuştum ona

ne yaptınız canım 3 ay da 2 kere ben tam anlayamadım da

şeyy şeyy işte

halt etmiş şekerim
pabucum ahlak bekçisi
şeeyyyy neeyyyyy ben çok masumum anlamam şeyden meyden
rahat durun kızaaammmmmm bebeyi rahatsız etmeyin

slm ben yeni katildim, aslinda arasira okuyordum topiginizi ama simdi sizinle paslasmak tecrübelerinizden yararlanmak istedim. ben ilk defa tüp bebek yaptirdim, embryo transfer olali tam 1 hafta oldu, 2 tane koydular, ilk 4 gün sürekli kasik agrisi yasadim ama simdi hic bir sey yasamiyorum ve cook üzülüyorum, bugun kafama cok taktim acaba icim bombosmu acaba acaba hep soru isaretleri.... test gunum ayin 23 yani 23 agustos kan alinicak. siz neler yasamistiniz? benim gibi olan varmi aranizda.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza bizlerde senin gibi bşlarda uzaktan takip edip daha sonr kendimizi burada bulduk bebişlerin hayırlı olur İNŞALLAH canım Hayırlısıyla tutunurlar İNŞALLLAH senin gibi olan çok arkadaşlar var aramızda kimi hiçbişey hissetmez pozitif alır kimi çok şey hisseder sonu iyi olmz kısmet nasip cnımmm nerede denedin sorunuuz neydi?

İyiyim canım abime geldim yemek yedik şimdide tatlı yicez çay içicez işte böyle sen neyapıyosun hiç karşilaşamıyoruz
afiyet olsun canımcım..ben de napim evde yim tv izliom..
evet ya doğuma kadar vurulcam clexanı
olsun cnm allahtan clexan da doz ayarlama filan yok kalem iğne.

valla merak ettiydim nasıl unuttu diye ama tarihe imzanı atmıssın bacım bi fotona imza at da bana kargola :))))))aman demek boşanan , sprem vermeyen filan varmış haaa şok oldum.hayatta herşey var demekki.Allah başa vermesin.

baba ocağından anne kucğından herkese mis kokulu öpücükleeeeeerrr
napıonus bakem
iyiyiz canım sen napıousun ohh bol bol hasret gider..

tesekkür ederim ilgine.. bu aksam aksilik ya pc demi sorun var internet baglantisindami anlamadim. ben almanyada yasiyorum cocuk isteme kliniginde denedik, türkiyeyle karsilastirdigimda sizin daha cok sansiniz var gibi geliyor bana, cünkü orda bütün riksleri göze alip daha cok igne ve daha cok ilac veriyorlar vede olma sansi dah yüksek tabi Rabbim haiyrli gördüyse canim. benim sorunum tüplerden biri tikali ve rahimdede yapisiklik vardi, laporoskopiyle rahimi düzelttiler ama tüp tikali ona bisey yapamiyorlar. benim geride yani buzlukta yumurtam yok malasef. benden sadece 3 tane aldilar ve ikisi döllendi.

hoşgeldin tatlım...
ilk gündeki kasık ağrıları genelde işlemden kalan ağrılar oluyor test gününe yakın zamanlardaki ağrılar gebelik habercisi olabilir...
daha var canım test gününe böyle karamsar olman için çok ama çok erken...
erken gebelik belirtileri liste topiğimiz var vereceğim linke gir ve kızların yaşadıklarını oku listeden eminim sorularına cevap bulursun orda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…