hoşgeldin tatlım...
ilk gündeki kasık ağrıları genelde işlemden kalan ağrılar oluyor test gününe yakın zamanlardaki ağrılar gebelik habercisi olabilir...
daha var canım test gününe böyle karamsar olman için çok ama çok erken...
erken gebelik belirtileri liste topiğimiz var vereceğim linke gir ve kızların yaşadıklarını oku listeden eminim sorularına cevap bulursun orda..
Iyi geceler kızlar. . Bugün kuzuları görmeye gittik çok şükür iyilerdi ama poz vermediler. Oradan odalarını almaya gittik 20 güne gelirmiş araba koltuğu ve yatak odası için beşik siparişini de verdik tül halı ve avizeleri sonra da sağlıkla gelmeleri kalıyor inşallah. .Allahım herkese nasip etsin inşallah bu tatlı yorgunlukları
cnm hoşgeldin inşallah hakkında hayorlısı olur belirtilere takılma zor biliorum ama herkesin belirtisi bir olmuyo.tesekkür ederim ilgine.. bu aksam aksilik ya pc demi sorun var internet baglantisindami anlamadim. ben almanyada yasiyorum cocuk isteme kliniginde denedik, türkiyeyle karsilastirdigimda sizin daha cok sansiniz var gibi geliyor bana, cünkü orda bütün riksleri göze alip daha cok igne ve daha cok ilac veriyorlar vede olma sansi dah yüksek tabi Rabbim haiyrli gördüyse canim. benim sorunum tüplerden biri tikali ve rahimdede yapisiklik vardi, laporoskopiyle rahimi düzelttiler ama tüp tikali ona bisey yapamiyorlar. benim geride yani buzlukta yumurtam yok malasef. benden sadece 3 tane aldilar ve ikisi döllendi.
ooooo maaşallah canım ya ne güzel.. odayı da aldınız ha detay istiyomm çok heyecanlı:))Iyi geceler kızlar. . Bugün kuzuları görmeye gittik çok şükür iyilerdi ama poz vermediler. Oradan odalarını almaya gittik 20 güne gelirmiş araba koltuğu ve yatak odası için beşik siparişini de verdik tül halı ve avizeleri sonra da sağlıkla gelmeleri kalıyor inşallah. .Allahım herkese nasip etsin inşallah bu tatlı yorgunlukları
erkenden uyuyan ben uyku nedir bilmiyorum kaç gündür yarasa gibi dolanıyom
ben bugün sana msj attım gitmedi. yazdım kierkenden uyuyan ben uyku nedir bilmiyorum kaç gündür yarasa gibi dolanıyom
valla canoş uykum kaçmadı da sahuru bekliom.Canım sendemi burdasınn bu ne yaaa hepimizin uykusu kaçmış belliki
valla canoş uykum kaçmadı da sahuru bekliom.
evet canım saolasın..gel sen de oruç tut:)Birlikte bekliyoruz yani canımmm
evet canım saolasın..gel sen de oruç tut:)
kimin düğünü?Yarın dügünm vrr şekerriim tutammkii hem hasta oldum olucamm kasıklarım çok agrıyorbu ayda hamiş kalamadımmm
kimin düğünü?
benim de adetim yarın cnm ama kasık ağrım yok sanırım hamileyim:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?