Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosbulduk coook tesekkür ederim. ben o linke giriyim o zaman. elimde degil sizler daha cok bilirsiniz bu durumlari ama gün yaklastikca daha cok heyacanlanlaniyorum.. iyi gceler

Iyi geceler kızlar. . Bugün kuzuları görmeye gittik çok şükür iyilerdi ama poz vermediler. Oradan odalarını almaya gittik 20 güne gelirmiş araba koltuğu ve yatak odası için beşik siparişini de verdik tül halı ve avizeleri sonra da sağlıkla gelmeleri kalıyor inşallah. .Allahım herkese nasip etsin inşallah bu tatlı yorgunlukları

Canım gördün demek minnak prenseslermizi
ne güzel büyük hazırlıklara girişilmiş çok merak ediyorum aldıklarınızı ve alacaklarınızı

cnm hoşgeldin inşallah hakkında hayorlısı olur belirtilere takılma zor biliorum ama herkesin belirtisi bir olmuyo.

ooooo maaşallah canım ya ne güzel.. odayı da aldınız ha detay istiyomm çok heyecanlı:))

gülden sen dün oyun kulübü filan yazınca dedim bu neymiş girim bakim neyse girdim baktım çıktım sonra baktım yanında albümler yazıo.girim hele burda ne var dedim anam bi girdim ki burun ameliyatını koyan mı dersin memelerini çekip koyan mı dersin kocasıyla aşkını sergileyen mi dersin amann dedim neler varmış:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…