Neden acaba canımmmkocan denen şahısdn olabilirmi acabaa
ben bugün sana msj attım gitmedi. yazdım ki
saat 11 de yataga giden gülden gece 1 lerde 2 lerde bakıom oyun oynuyor :)))))
yazdım:))
gülden sen dün oyun kulübü filan yazınca dedim bu neymiş girim bakim neyse girdim baktım çıktım sonra baktım yanında albümler yazıo.girim hele burda ne var dedim anam bi girdim ki burun ameliyatını koyan mı dersin memelerini çekip koyan mı dersin kocasıyla aşkını sergileyen mi dersin amann dedim neler varmış:)))))))))
bi kaç gün geç yattım özellikle o uyusun ekşına bağlamasın diye kaçtım olay çözüm şeklidirde kendilerinin sonra bugün kötü bi durum yok ama ben alıştım uyumamaya bu kez
heee oyun oynadım 2 gece özellikle bugün başka şeyler peşindeyim...
bizim minnak prenseslerimizden elifnazın bir yaş doğumgünüsünü organize etcemde...
şeker hamurlu pastasını yapcam parti süsleri felan derken araştırmalarım siparişlerim falan oluyor netten öyle işte..
aynen herkeşler heryerlerini çekip çekip komuşlar
güldoş niye yazmıyonnnn?
gülden sana yemin ederim belki inanmıcaksın ..sen bu mesajı yazdın ya.daha yazını okummadım sadece egunal başlığı görünüo. içimden dedim ki güldene sorim şeker hamurlu kurabiye yapmayı bilio mu.sonra bazı sebeplerden vazgeçtim diğer taraftan yazim dedim(sebebini sana anlatırım sonra)senin de cvbını görünce şok oldum pasta filan deyince:)içim temizmiş:)bi kaç gün geç yattım özellikle o uyusun ekşına bağlamasın diye kaçtım olay çözüm şeklidirde kendilerinin sonra bugün kötü bi durum yok ama ben alıştım uyumamaya bu kez
bizim minnak prenseslerimizden elifnazın bir yaş doğumgünüsünü organize etcemde...
şeker hamurlu pastasını yapcam parti süsleri felan derken araştırmalarım siparişlerim falan oluyor netten öyle işte..
daırısı kendi çocuğunun partisine inş. konsepti ne yapıcaksınız?nette dolanıyommmm parti organizasyonu içün
anlamadım canoşşş:)) hadi sana ii özlemeler pardon ii gecelerrr by:)))))))Tutma beni yeterrrrrrrrr anldın sen onu canoşş çokk öpttttt
bulduk canım ay sonunda taşınmış olacağız inşaallah sözleşmeyi yapmadan nakliye firmasını ayarlamış benim kocaaCanımm iyi insan lafın üstüne gelirmiş bende seni düşünüyordum Valla ev buldunmu ne yaptın canımm
konuşur beee işleri vardır görmemişdir canım benimmcanım hoşgeldin??? gülden bizimle konusmuyo(
bi kaç gün geç yattım özellikle o uyusun ekşına bağlamasın diye kaçtım olay çözüm şeklidirde kendilerinin sonra bugün kötü bi durum yok ama ben alıştım uyumamaya bu kez
bende yatmadım baktım çagırıyor geliyorum diyene kadar uyuttum tocamıı sıcaklarda no ekşınnnn
gülden sana yemin ederim belki inanmıcaksın ..sen bu mesajı yazdın ya.daha yazını okummadım sadece egunal başlığı görünüo. içimden dedim ki güldene sorim şeker hamurlu kurabiye yapmayı bilio mu.sonra bazı sebeplerden vazgeçtim diğer taraftan yazim dedim(sebebini sana anlatırım sonra)senin de cvbını görünce şok oldum pasta filan deyince:)içim temizmiş:)
aaa süper cnm demek elifnazın doğum günü eminim güzel olcak. ne zaman d.g?
daırısı kendi çocuğunun partisine inş. konsepti ne yapıcaksınız?
ayyy canım ev buldunuz mu çok sevindim.güle güle oturun.ben de candy de çok uzun zamandır 133 deyim geçemiom.bulduk canım ay sonunda taşınmış olacağız inşaallah sözleşmeyi yapmadan nakliye firmasını ayarlamış benim kocaa
konuşur beee işleri vardır görmemişdir canım benimm
tüm erkekler için barışma ve özür şekli sanırsam gönül alma töreni de diyebiliriz....kuzumm aranıza giren kara kediyi bir aile sahiplensin de sizin de buzlarınız eriisin biran önce inş..Ahh Dderyaa Ahh sana güle güle senden beter oldum ramazan bitti ben de bittim....gecem gündüüzm iyice karıştı ayool...
oyun klübü bana göre değilbeni candy carshla criminal case paklar ancak
hı evet 1 yaş yapcaksınız anladım cnm.benim olayı da anlatırım cnm sana.bencede no ekşın yes internet lak lak lak
gerçekten tesadüf olmuş yaw
canımcım bende tarif elbet vardır ama yapmayalı öyle çok zaman olmuş ki önce defterlerimi bulup arşivden tariflerime ulaşmam lazım en erken yarın gün ışığından faydalanarak bulayım şimdi bulmam zor...o zaman yazarım sana..
niye lazım ki yapıp yiyecenmi canınmı çekti
inşallahhhhh..
daha bebek sayıldığından ve bir yaş olduğundan bir yaş temalı parti en uygunu..
çizgi film kahramları olan bir parti temasını bu yaşta anlamıyorlar zaten bu yaptığımızıda anlamayacak biz kendimizi eğlendirmek için yapıyozasıl derdim pasta bakalım nasıl bişi çıkarcam ortaya ya berbat olcak ya süper olcak :44::44::44:
bulduk canım ay sonunda taşınmış olacağız inşaallah sözleşmeyi yapmadan nakliye firmasını ayarlamış benim kocaa
konuşur beee işleri vardır görmemişdir canım benimm
tüm erkekler için barışma ve özür şekli sanırsam gönül alma töreni de diyebiliriz....kuzumm aranıza giren kara kediyi bir aile sahiplensin de sizin de buzlarınız eriisin biran önce inş..Ahh Dderyaa Ahh sana güle güle senden beter oldum ramazan bitti ben de bittim....gecem gündüüzm iyice karıştı ayool...
oyun klübü bana göre değilbeni candy carshla criminal case paklar ancak
sivilce patlatma oyunu muoooo espriler havada uçuyooooo aramızdaki kara kediyi hangi aile sahiplenmek ister ya hu
oyun kulübünde sivilce patlatma oyunu bilem var çok güldüm oynarken
sivilce patlatma oyunu mu
oynadın yani bide:))))))))
desteğin için tşkler ..belki yardımı olur başlamadan 1 ay önce buradaki uzman bana günde 2 defa kullanmak üzere DHAE kapsüllerinden verdi. salı gününden itibaren adetimin 3 günü kan testi ile belirlendi bu gün, Gonal f 450 kullanıyorum.yarın sabah yine kan testim var. Ayrıca doktor dietiloestprol tablet,d vitamini ve I-folic asid verdi. bunuda salıdan beri günde 1 adet alıyorum. >Burada başlangıçyan itibaren 2 günde bir kantesti oluyorsunuz. Gelişmelerden gün gün sizi haberdar edeceğim.
Canım gördün demek minnak prenseslermizi
ne güzel büyük hazırlıklara girişilmiş çok merak ediyorum aldıklarınızı ve alacaklarınızı
cnm hoşgeldin inşallah hakkında hayorlısı olur belirtilere takılma zor biliorum ama herkesin belirtisi bir olmuyo.
ooooo maaşallah canım ya ne güzel.. odayı da aldınız ha detay istiyomm çok heyecanlı:))
günaydınnnnnn güzel kadınlarrrrrbunlar sizin için Eki Görüntüle 780289 Eki Görüntüle 780289 Eki Görüntüle 780289 Eki Görüntüle 780289 Eki Görüntüle 780289
Bugün kan testi ve ultrosana girdim. Pazartesiye kagadar Gonal f 450 ye devam.Pazartesi Cetrotide ve Gonal f 450 yi beraber olacağım salı günü kan testi ve ultrasonum var yine bu arada 5 gündür kullandığım dietiloestroprol tableti bırakmam istendi diğerleri devam. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. umarım isteyen herkese Allahım eli kolu,zihni sağlıklı bebekler versin
Şimdiden alalım dedik ben çok zor yürüyorum dün dr.a sordum çatın açılıyor ondan ağrım oluyormuş zaten biraz fazla hareket etsem iki gün kendime gelemiyorum. Kıyafetleri almıştık geriye büyükler kalmıştı. Odası gelsin kuzuların resimleri koyucam mobilyaları kırık beyaz aldım tül ve diğer ayrıntılarla renklendiricem öyle düşündüm yatak odası için aldığımız beşikler gri kırmızı bizden sonra başkasına vericez ya kiz erkek kullanabilsin dedikDarısı başınıza olsun inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?