Tüp Bebek Günlüğümüz !

bazı sebeplerden sabahın 5 inde yattım ve 10 da kalktım elim yüzüm beter durumda çöktüm ayol
günaydın diyecek mecalim yok kimseye ama nette fink atıyorum bu ne yaman çelişki anneeee

Sonucunun böyle olacagını biliyordun şekerimmm bazı sebeplerden dolayı iyi olmus sana sevindimmm bazı sebeplerden dolayııııı

Hoşgeldinnn canımmmmm nsılsın nasıl geçti tatilin begendinmi oralrı şekerrrr desene tatilin kötüsümü olur bende kendi adıma çok özledim seni neler yaptın canımmm
canım oralar küçük ama güzel bi yer erdek merkezdeydik b iz..
2 gece kalabildik..
ocaklara gezmeye gittik köy gibi oralar ama sahil kalabalık gece gezmek için gittik oraya...
erdek te gündüz hiç bişey yok ama gece harika bence bide sansımızada konser vardı

öyle işte 2 gün ama güzeldi harikaydı bence heleki buralardan uzaklaşmak çook çookk iyi geldi canım..
sen neler yapıyosun özledim seni

eveet annecim geldimmmm

aaaaaaaaa hatuna bak döverim seniiii ne diyooo
ayrıca hadi kuzum yaa 1 kişi var calıstır elemanlarınıııı

şaka ediyorum tabisi herkes beğendiğine verir oyunu ayrıca adil yarış olsun istiyorum ama hatun fena çalışıyor yine sözümona günah çıkardı röportajında ne yani bende 200 kişilik arkadaş listemimi devreye sokayım alt tarafı yemek yarışması bu kadar hırs nedir arkadaş...

aynen canım beğeni önemli gerçekten

kuzum sen neler yapıyon..
tedaviye başlıcanızmı hiç konusamıyoruz bu tür seyleri..
ben kafamı dagıttım gecen hafta bu haftada kuaför filan değişiklik yapıcam kendimde zaten inşallah vaktinde gelirsede haftaya kırmızılar geliyo tedaviye start veriyorum inşallah

Canımmm çok şükür iiyiym bende olsun kızlarla arada takılıyoruz dügün var bugün 4 gibi çıkıcam evden ma hiççç keyfim yok hstalandım hstalanıcam bacımm ucundayım ksıklarrım çok kötü gerçekten canımm inş kırmızıların hyırlısıyla gelir tedavinde hayırlısıyla başlar güzel sonuclar alırsın balımmm 2 gecemi kaldınız erdekte ,ocklra gitmedim ama güzel diye duymusutm orada bir br gibi bir canlı müzik ypan bir yer vrdı dam top gibi hatta süper sesi var oray gititnizimi yada duydunmu namını

çok güzel düşünmüşsünüz cnm güle güle kullanın inşallah..
bomba gibiyim kuzum dahada iyi olcam inşallahhh
sen neler yapıyon:))
nap,iim cnm komşudayım oturuyoz..

tamam şugarım bidahakine öyle yazarım
bak hemen kaptı gülden ablası..bu arada kime oy lazım ema ya mı..

evet canım duydum o sarkı söyleyeni dedğin gibi top gibiydi ama sesi güzel gecerken dinledik hatta karsısında yol kenarına oturduk adını tam hatırlayamadım ama..
evet canım 2 gece kaldık 1 gecenin yarısını ocaklarda 12 ye kadar gezerek devamınıda 3 e kadar erdekte gezerek geç,rdik
2. gece erdekte beachler vardı canlı müzikli filan oralardaydık öyle işte canım...
kırmızıların agrısıda bi başka olyo dimi

kaçıııınnnnnnn topikte bomba var

o bombayı 1 ay tedaviye kadar 9 ayda tedaviden sonrasına saklayıpta patlacam ben inşallah hemde bakarsın çifte patlatırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…