bazı sebeplerden sabahın 5 inde yattım ve 10 da kalktım elim yüzüm beter durumda çöktüm ayol
günaydın diyecek mecalim yok kimseye ama nette fink atıyorum bu ne yaman çelişki anneeee
Sonucunun böyle olacagını biliyordun şekerimmm bazı sebeplerden dolayıiyi olmus sana sevindimmm bazı sebeplerden dolayııııı
canlaaarrrr ben geldiiimmm
cok özledim sizleriiii
canım oralar küçük ama güzel bi yer erdek merkezdeydik b iz..Hoşgeldinnn canımmmmmnsılsın nasıl geçti tatilin begendinmi oralrı şekerrrr desene tatilin kötüsümü olur bende kendi adıma çok özledim seni neler yaptın canımmm
canlaaarrrr ben geldiiimmm
cok özledim sizleriiii
eveet annecim geldimmmmgeldimni annem sen
niye rakibime oy veriyon ki çok üzüldüm
eveet annecim geldimmmm
aaaaaaaaa hatuna bak döverim seniiii ne diyooo
ayrıca hadi kuzum yaa 1 kişi var calıstır elemanlarınıııı
aynen canım beğeni önemli gerçektenşaka ediyorum tabisi herkes beğendiğine verir oyunu ayrıca adil yarış olsun istiyorum ama hatun fena çalışıyor yine sözümona günah çıkardı röportajında ne yani bende 200 kişilik arkadaş listemimi devreye sokayım alt tarafı yemek yarışması bu kadar hırs nedir arkadaş...
oooooooo nafiye hanimlar hosgeldiniz sefealar getirdiniz nassiniz?iyisiniz insallahh...
aynen motherrr(yarı türkçe yarı ingilizce)
tamam şugarım bidahakine öyle yazarımben ingilizcemide Türkçe yazıyorum bakınız önceki mesajım
mother da ne madır yazsan anlayacam yani Türkçe yazılışıyla yazsan anlayacam yani
bomba gibiyim kuzum dahada iyi olcam inşallahhh
sen neler yapıyon:))
çok güzel düşünmüşsünüz cnm güle güle kullanın inşallah..Şimdiden alalım dedik ben çok zor yürüyorum dün dr.a sordum çatın açılıyor ondan ağrım oluyormuş zaten biraz fazla hareket etsem iki gün kendime gelemiyorum. Kıyafetleri almıştık geriye büyükler kalmıştı. Odası gelsin kuzuların resimleri koyucam mobilyaları kırık beyaz aldım tül ve diğer ayrıntılarla renklendiricem öyle düşündüm yatak odası için aldığımız beşikler gri kırmızı bizden sonra başkasına vericez ya kiz erkek kullanabilsin dedikDarısı başınıza olsun inşallah. .
nap,iim cnm komşudayım oturuyoz..bomba gibiyim kuzum dahada iyi olcam inşallahhh
sen neler yapıyon:))
bak hemen kaptı gülden ablası..bu arada kime oy lazım ema ya mı..tamam şugarım bidahakine öyle yazarım
evet canım duydum o sarkı söyleyeni dedğin gibi top gibiydi ama sesi güzel gecerken dinledik hatta karsısında yol kenarına oturduk adını tam hatırlayamadım ama..Canımmm çok şükür iiyiym bende olsun kızlarla arada takılıyoruz dügün var bugün 4 gibi çıkıcam evden ma hiççç keyfim yok hstalandım hstalanıcam bacımm ucundayımksıklarrım çok kötü gerçekten canımm inş kırmızıların hyırlısıyla gelir tedavinde hayırlısıyla başlar güzel sonuclar alırsın balımmm 2 gecemi kaldınız erdekte ,ocklra gitmedim ama güzel diye duymusutm orada bir br gibi bir canlı müzik ypan bir yer vrdı dam top gibi hatta süper sesi var oray gititnizimi yada duydunmu namını
kaçıııınnnnnnn topikte bomba var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?