çok güzel düşünmüşsünüz cnm güle güle kullanın inşallah..
nap,iim cnm komşudayım oturuyoz..
bak hemen kaptı gülden ablası..bu arada kime oy lazım ema ya mı..
o bombayı 1 ay tedaviye kadar 9 ayda tedaviden sonrasına saklayıpta patlacam ben inşallah hemde bakarsın çifte patlatırımmm
inşallah canım yaa hiç birimizinki elinde patlamasın 9 ay en gec 1 seneye hepimiz patlatalım bombaları...en az 2 bekliyorum bu saatten sonra 2 patlama yakışır sana
bombanın elinde patlamaması dileğiyle mesajıma son verirken gözlerimden öper nanaklarından mıncırırım
canım sordugun soruya evet diyorum konuşmiyik takipteymişiz
gez bakalım hatun bende dün tatilden geldim bugün işteyim akşamada teyze kızlarım gelcek sabaha kadar cene calcaz annemin evinde kalcam bu gece bekarım
inşallah canım yaa hiç birimizinki elinde patlamasın 9 ay en gec 1 seneye hepimiz patlatalım bombaları...
bende seni öpüyorum canım anlaşılan cıkıyosun hadi güe güle beybiiimmmm seksi vücutlu bayaaannn
evet canım uyku yok ama cokta güzel gececegini sanmıyorum gecemizin çünkü kuzenim benimle yaşıt bi bebeği var ve bosanıyolar bayramdada birlikteydik diğer kuzenşer olunca pek konusamadık bu gece ben o ve gelinimiz var gelin uyuyunca konular acılacak ve eminim aglamaktan helak olucaz Rabim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin canımOhhh bayılırımm kız kıza kuzenler muhabbetine sabaha kadr uyku yok desene bacımmmm
du bende bakayım bakalım heyecanlıdır şimdi o:18:katiyen çıkmam bugün heyecanla oylamayı takip ediyorum ema arap atı gibi sonradan açıldı ayol yetişcek bana
evet canım uyku yok ama cokta güzel gececegini sanmıyorum gecemizin çünkü kuzenim benimle yaşıt bi bebeği var ve bosanıyolar bayramdada birlikteydik diğer kuzenşer olunca pek konusamadık bu gece ben o ve gelinimiz var gelin uyuyunca konular acılacak ve eminim aglamaktan helak olucaz Rabim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin canım
kazenden zaten senin adına kullanıcı adı değiştirmesini isticemgörünmez olaraktan takipteyim sizi burdayım gözüm üzerinizde ona göre
anladım şekerim. o zaman öözelleşelim..canım sordugun soruya evet diyorum konuşmiyik takipteymişiz
gez bakalım hatun bende dün tatilden geldim bugün işteyim akşamada teyze kızlarım gelcek sabaha kadar cene calcaz annemin evinde kalcam bu gece bekarım
Yaaa bak şimdi geçrketen üzüldümm hklarında Hayırlısı olur İNŞLLAH yaaa bebeğide var demekki olan çocugd oluyor gerçekten olsun canımm seninle dertleşmesi onu rahatlatır senide üzer çok zor gerçeten yaa canım ben bi namaz kılıp gelirim
kazenden zaten senin adına kullanıcı adı değiştirmesini isticem
egunal offf
görünmez kadın onnn
kuzucum ben pembeyi severim ama sıcagı sevmem o yüzden kürk almıyorum kendimeepro lu olmanın en güzel ayrıcalığı bu istediğin yerde online olarak geziniyosun pek zevkli
görükmez olmak iyi oluyo yani bazen...
bir de pembe kürkün oluyor nasıl yumuşacık anlatamam yaz kış kullan..yazları sıcak ve ıslak kışları yine sıcak ve kuru tutuyor her daim sıcak bişi yanimevsim gibi benim pembe kürküm
kuzucum ben pembeyi severim ama sıcagı sevmem o yüzden kürk almıyorum kendimee
ayyy bende diyodunki topikte ara ara koku oluyo o koku senden geliyomus demekkkktabii canım sende haklısın ben bilhassa yazında kullanıyorum miss gibi ter kokuyorum
Allahım biri beni durdursun uykusuzluk başıma vurdu evi b... götürüyor ama kimse kalkıp temizlemiyor fena boykottayım direnişteyim grezdeyim eylemdeyim hepsindeyim yani anarşik ruhum kabarık
ayyy bende diyodunki topikte ara ara koku oluyo o koku senden geliyomus demekkkk
valla canım yazdıklarından dün grevi sona erdirmişsindir diyodum ama demekki bitmemiş diren egunal arkandayızz
bi tek benden değil malum topikte millstone,ikramaya ve ben yaz kış kürk kullanıyoz millstone bu ara yok koku ondan gelemez ikramayada arada bi geliyo o da koku bırakıp gitmiş olabilir yani tüm delliller beni işaret etsede koku bırakan ben olmayabilirim bu durumda katil ikramaya
hadi bakalım öyle olsun kokarcalarrr
ama yinede her türlü kabulümüzsünüz kurucu üyelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?