kokarca demek oh may gat adım kokulu egunal olarak çıktı dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım boğulmuşum ben Eki Görüntüle 780387
kokarcalardan seçmeler
Eki Görüntüle 780388 Eki Görüntüle 780389
bana cekmişler arada bende öyle gülüyom ama tek fark benim dişler saglammne çirkin gülüyo yaw bunlar
bana cekmişler arada bende öyle gülüyom ama tek fark benim dişler saglamm
bana cekmişler arada bende öyle gülüyom ama tek fark benim dişler saglamm
Şekerimmm canım sıkılıyor azcıkında bana sarın yaaaa
benim dişler sakat kocam dövüyo beni ağzımı burnumu kırıyooo feministler kadın hakları platform şeysi mor çatı görevlilerini göreve davet ediyom kocam beni dövüyoson halim
Az kaldı canım şu elimdeki modeli çıkarayım sana sardırcam[/quosizeee kısıryaptımmm
kuzu sen namaza gidiyom dedin sey ettin senle o yüzden ilgilenmedikŞekerimmm canım sıkılıyor azcıkında bana sarın yaaaa
o ne la mor catı mor kadınbenim dişler sakat kocam dövüyo beni ağzımı burnumu kırıyooo feministler kadın hakları platform şeysi mor çatı görevlilerini göreve davet ediyom kocam beni dövüyoson halim
az kaldı canım şu elimdeki modeli çıkarayım sana sardırcam
du bende bulcam şimdi bi dans edenler bekleeee:118:bu dans eden üçlünün en güzel dans edenini buldum çok mutluyum
Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408 Eki Görüntüle 780408
saol beybi teşekkürlerrsizeee kısıryaptımmm
kuzu sen namaza gidiyom dedin sey ettin senle o yüzden ilgilenmedik
o ne la mor catı mor kadın
du bende bulcam şimdi bi dans edenler bekleeee
saol beybi teşekkürlerr
o ne la mor catı mor kadın
du bende bulcam şimdi bi dans edenler bekleeee
saol beybi teşekkürlerr
O ne la mor catı mor kadın
Du bende bulcam şimdi bi dans edenler bekleeee
Saol beybi teşekkürlerr
50 saat nmazmı olurr be nfişş abartmaaaa4 gibi hzırlanıpp çıkıcam canımm yaaa ama keyfff 0 bendee
alıntı yapamadım canım önizleme olarak çıkmış foto...
Dayak yeme kısır ye diyon yani
Anladığım kadarıyla kısır dimi bak ben hiç bu şekilde sunum yapmadım kısırı çok mantıklı sen yaptın sanırım marifetli arkadaşım ellerine sağlık
yaa rock yapan bi sarı kafam vardı bıyıklı kaydetmiştim onu nereye koydum bilmiyommheyecanlan bekliyom dans eden sarı kelleleri
sekerim geldim demedinki50 saat nmazmı olurr be nfişş abartmaaaa4 gibi hzırlanıpp çıkıcam canımm yaaa ama keyfff 0 bendee
teşekkürler ohhh bol ekşili daha cok sveerimafiyet olsunnn nar ekşiside koydum
anam onlar dogursun biz bakammmmkızlarrr ebru gündeşte hamileymiş yaaaa
kızlarrr ebru gündeşte hamileymiş yaaaa
kızlarrr ebru gündeşte hamileymiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?