Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızz bak patates haşla sonra 3 e böl 1. parçayı yeşilliklerle yoğur diğer parçayı havucu rendele hafif sotele onunla yoğur diğer kalan son parşayıda mor lahanayı rendele onunla yogur sonra sırayla kek kalıbına diz beklet o da harika bi sunum oluyooo

kızlar sara yok:26: Göremedim :44:gelmedi değilmi bu günsarammmmmmmmmmmmmmm güzel yüreklim nerelerdesin sen

yaa rock yapan bi sarı kafam vardı bıyıklı kaydetmiştim onu nereye koydum bilmiyomm

sekerim geldim demedinki

teşekkürler ohhh bol ekşili daha cok sveerim

anam onlar dogursun biz bakammmm

bıyıklı rock yapıyodu demek koymana gerek yokki düşüncesi bile komik

gel bana ben sana daha neler yaparım sac da sıkmalar börekler keçi yoğurdundan ayran

oyy saol canım...
herşey köy üsulü sanırım sac keçi yoğurdu fala süpperr

biliyom canım onu bilmeyenlere bilgi oldu güzel oldu yemek topikimi açsam ne orda yapar yapar yayınlardık konuşurduk da kim uğraşcak üşeniyom

biliyom canım onu bilmeyenlere bilgi oldu güzel oldu yemek topikimi açsam ne orda yapar yapar yayınlardık konuşurduk da kim uğraşcak üşeniyom
yaa ben actım orda resimler paylaşıyodum meyva tabakları ıvır zıvır sadece resim olarak ramazandada bişey yapamadım yapıp koycam yenierinitarif değil ama resim koyucam görsellik olsun diye ekle istersen oraya sende bişeyler

anaa ne ara açtın
bakarım tabikideee

Ohhh mis gibi elma dilimli patate kızartımm yanında roka,maydanos salatı bol nar ekşili off ekşi ekşiii fiyet olsun banaaa

Güldennnn evet yaaaa Ebru gündeşte hamişmiş yaa biz ne zaman kalıcaz yaaaa:2::2:

an itibari ile bu ay a hamile kalamadigim gercegiyle yuzlestim...
1 gun bile aksamaz mi arkadas bari kac gun gecikseydi de umitlenseydik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…