yaa rock yapan bi sarı kafam vardı bıyıklı kaydetmiştim onu nereye koydum bilmiyomm
sekerim geldim demedinki
teşekkürler ohhh bol ekşili daha cok sveerim
anam onlar dogursun biz bakammmm
gel bana ben sana daha neler yaparım sac da sıkmalar börekler keçi yoğurdundan ayran
kızz bak patates haşla sonra 3 e böl 1. parçayı yeşilliklerle yoğur diğer parçayı havucu rendele hafif sotele onunla yoğur diğer kalan son parşayıda mor lahanayı rendele onunla yogur sonra sırayla kek kalıbına diz beklet o da harika bi sunum oluyooo
he valla cok komiktii ama yok yaaabıyıklı rock yapıyodu demek koymana gerek yokki düşüncesi bile komik
oyy saol canım...
herşey köy üsulü sanırım sac keçi yoğurdu fala süpperr
kızlar sara yok:26: Göremedim :44:gelmedi değilmi bu günsarammmmmmmmmmmmmmm güzel yüreklim nerelerdesin sen
yaa ben actım orda resimler paylaşıyodum meyva tabakları ıvır zıvır sadece resim olarak ramazandada bişey yapamadım yapıp koycam yenierinitarif değil ama resim koyucam görsellik olsun diye ekle istersen oraya sende bişeylerbiliyom canım onu bilmeyenlere bilgi oldu güzel oldu yemek topikimi açsam ne orda yapar yapar yayınlardık konuşurduk da kim uğraşcak üşeniyom
yeğenlerim geldi çıkıyorum
yaa ben actım orda resimler paylaşıyodum meyva tabakları ıvır zıvır sadece resim olarak ramazandada bişey yapamadım yapıp koycam yenierinitarif değil ama resim koyucam görsellik olsun diye ekle istersen oraya sende bişeyler
sağır sultan duymus gülden duymamıssanaa ne ara açtın
bakarım tabikideee
an itibari ile bu ay a hamile kalamadigim gercegiyle yuzlestim...
1 gun bile aksamaz mi arkadas bari kac gun gecikseydi de umitlenseydik:)
nerdesiniz cancağızlarımmmmmm ballarım kaymaklarıımmmmm
ben buradayım bebikimmm..epeydir gelemiyordum iki selam bir kelam edeyim dedim
iyi etmişin bebekim..
bende burdayım ama görükmezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?