Ohhh mis gibi elma dilimli patate kızartımm yanında roka,maydanos salatı bol nar ekşili off ekşi ekşiiifiyet olsun banaaa
Güldennnn evet yaaaa Ebru gündeşte hamişmiş yaa biz ne zaman kalıcaz yaaaa:2::2:
ben buradayım bebikimmm..epeydir gelemiyordum iki selam bir kelam edeyim dedim
ooh afiyet olsun bebişimm..ben de bu saatte ne diyosam
hoş gelmişsen bbeğim..nasıl giidyor canım bitti mi yoğunluğun inşaallah bitmiştir artık dinlenirisn bir süre
eline sağlık canım..kek kalıbına koymak çok hoş olmuş güzel fikir..benim dişler sakat kocam dövüyo beni ağzımı burnumu kırıyooo feministler kadın hakları platform şeysi mor çatı görevlilerini göreve davet ediyom kocam beni dövüyoson halim
Az kaldı canım şu elimdeki modeli çıkarayım sana sardırcam[/quosizeee kısıryaptımmm
aaa evet bak o da güzel olur bi gün yaptığında topiğe koysana canım..kızz bak patates haşla sonra 3 e böl 1. parçayı yeşilliklerle yoğur diğer parçayı havucu rendele hafif sotele onunla yoğur diğer kalan son parşayıda mor lahanayı rendele onunla yogur sonra sırayla kek kalıbına diz beklet o da harika bi sunum oluyooo
umut fakirin ekmeğidir güldenim napıcan işte:))))))daha neler o ne biçim istektir yoksa bişe asla gecikmeden gelsin boş yere ne umutlancan delüüüü
ay ne kadan güzeelll benimkilerde bir kaç gün sonra yanımdalar allahın izniyle
kızlar işte buNlar benim dünyalar tatlısı yeğenlerim dün geldiler ömrüme ömür katılar
Günaydın mutlu pazarlar herkese.. Hulusi hocada aşılama olan bir arkadaş vardi ikiz kızlarını doğurmuş çok sevindim bir kişi daha savaşı kazandı darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah. .
ooh afiyet olsun bebişimm..ben de bu saatte ne diyosam
hoş gelmişsen bbeğim..nasıl giidyor canım bitti mi yoğunluğun inşaallah bitmiştir artık dinlenirisn bir süre
an itibari ile bu ay a hamile kalamadigim gercegiyle yuzlestim...
1 gun bile aksamaz mi arkadas bari kac gun gecikseydi de umitlenseydik:)
kız gece gece fıstık yenir mi kilo alırsınCanımmm hstknmdım canınm nelere çekiyor nelerrrkşam 11 di dügünden geldik yine salata yaptım vee yedimm gece 3 kere wc kalktımm her kalktıgımda 1 avuc fıstık yedim benim sonum ne oluck böyle bilmiyorummmm sen nsılsıun canımmm başldınmı yavas yav toprlanmya
amin canım Rabbim sağlıklı uuzn ömür versin hayırlı evlat olsunlar inşaallahGünaydın mutlu pazarlar herkese.. Hulusi hocada aşılama olan bir arkadaş vardi ikiz kızlarını doğurmuş çok sevindim bir kişi daha savaşı kazandı darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah. .
Canımmm hstknmdım canınm nelere çekiyor nelerrrkşam 11 di dügünden geldik yine salata yaptım vee yedimm gece 3 kere wc kalktımm her kalktıgımda 1 avuc fıstık yedim benim sonum ne oluck böyle bilmiyorummmm sen nsılsıun canımmm başldınmı yavas yav toprlanmya
Çok tatlılar cnım MAŞALLAH Allah ailesine sizlere bagışalsın darısı bsın İNŞALLAHHHHH Hyırlısıla son tedavin olurr balımmm
yeterrr maşallah yeğenlerin çok tatlı...
kız gece gece fıstık yenir mi kilo alırsın
ben de temizlik yapcam biraz uğrayım neler yapmışsınız bakim dedim. kocişim yerleri süpürür ben de banyoyu ciflerim çamaşırlar asılcak oof tam pazar günü yaa
2 hafta sonra da kursum bitiyo artık evde olcam banyo tadilatına girişcez netten modellere bakicam filan zor işler bunlar ucuz ve kaliteli bişeyler bulmak
Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız
amin canım Rabbim sağlıklı uuzn ömür versin hayırlı evlat olsunlar inşaallah
he yaa bugün kartonlar gazeteler falan gelicek inşaallah başlıcam toplanmaya....ben deadet döneminde fena halde iştahlanıyorumm..tatlıyla hiç aram yoktur ama deli gibi tatlı çkolata ister canım...geçmiş olsunn son kırmızılarla karşılaşman olsun canım inşaallah
Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?