Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah az kaldı tabiii hazırlıklı olmak da fayda var nolur olmaz....Allah korusun erken doğum bile olabilir...sağlıkla gelsin meleğimiz inşaallah

Yeeteeerr yeğenlerin çok tatlı maaşallah subhanallah

maşallah az kaldı tabiii hazırlıklı olmak da fayda var nolur olmaz....Allah korusun erken doğum bile olabilir...sağlıkla gelsin meleğimiz inşaallah

Yeeteeerr yeğenlerin çok tatlı maaşallah subhanallah

darısı hepimize inşşş

kızlar işte buNlar benim dünyalar tatlısı yeğenlerim dün geldiler ömrüme ömür katılar

yeter çok fena bişi o minnakkkk ıssırmalık tosun maşallah büyük büyümüş zaten bebekten saymıyom
ikiside çok tatlılar Rabbim ömürlerini güzel eylesin ve en kısa zamanda sanada versin canım..

yeter çok fena bişi o minnakkkk ıssırmalık tosun maşallah büyük büyümüş zaten bebekten saymıyom
ikiside çok tatlılar Rabbim ömürlerini güzel eylesin ve en kısa zamanda sanada versin canım..

en kısa zamnda darısı sanda o tosun varya o bir prenses teyzesi ve az önce ona banyo yaptırdı abdest aldırdı ve teyzemle birlikte tüm yol arkadaşalrına benim gibi melekler gönerr diye dualr etti şimdide karşımda uyuyor

oyyy ne güzeldir onu yıkaması misss mis
benimkilerde önümüzdeki haftasonu gelcekler ama azcık kalıp gitcekler izinleri gereği napalım idare etcez artık..
sende bir kız bir oğlan var bendekiler paşa bir de kız olaymış bak ona neler neler yapardım ben

bugün sizinle takılamadım fazla canlarım kocam kişisine tüm hafta sinirliydim malum kendileri brunch a götürdü beni kahvaltı ettik sonra alışverişe gittik kendisine pahalıya patladı bu gerilim eve geldiğimde epey geçmişti...bu saatten sonra aktif olabilirim ama başım çatlıyooo nasıl ağrım var anlatamam...sanırım regl oluyorum yani çok mutluyum

Son düzenleme:

çok büyük zevk onlara banyo yaptırmak canım sağlık olsun şartlar öle ise yapacak çok bir şey arada gelip snei mutlu ediyorlarsa

çok büyük zevk onlara banyo yaptırmak canım sağlık olsun şartlar öle ise yapacak çok bir şey arada gelip snei mutlu ediyorlarsa

aynen canım bizimde ne banyo maceralarımız var bir kısmı kahkahalarla biten bir kısmı gözyaşı ile biten..
büyük paşam yüzüne su gelince ağlamaya başlar kaçırdığımız an Allaaahhhhhh kaç yok ol ordan basar yaygarayı

Son düzenleme:
Kızlaaarrr arkidişiniz bir yemek yarışmasını daha önde tamamladı

Tebrik ederimmm şekerimmm yemeklerin süperdi gerçekten canımmm hakettin ve kazandınnn
Şekerimm bir kaç günün acısını çokk güzel çıkrmısısn yemiş içmiş,gezmissin alışverişle sonlandırmıssın gününü ohhhh süper olmus valla güle güle giyin aldıklarınıda

sağol kuzucum
güzel birgündü evet hep böyle oluyor ama her gerilim mali açıdan yıpratıcı oluyor kendisine hala kavrayamadı durumu

günaydın cancazlarımmm
güzel bi hafta olsun hepimiz için..
benim kırmızılarda bir an önce bu hafta sonu gelsinlerde ıce babylerimi alayım göbüşüme bu yaz gününde üşümesinlerr

sağol kuzucum
güzel birgündü evet hep böyle oluyor ama her gerilim mali açıdan yıpratıcı oluyor kendisine hala kavrayamadı durumu

canım tebrik ederim.Bende oy veremeyenlerdenim ama gönülden destekledik biz seni .Her alanda başarılı benim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…