Slm kızlar nasılsınız biz eşimle birlikte hastane çantasını hazırladık belki daha erken ama olsun aklımda durcağına kıyıda köşede dursun daha iyi hala birkaç eksiğim var onlarıda tamamladım mı hazırız
maşallah az kaldı tabiii hazırlıklı olmak da fayda var nolur olmaz....Allah korusun erken doğum bile olabilir...sağlıkla gelsin meleğimiz inşaallah
Yeeteeerr yeğenlerin çok tatlı maaşallah subhanallah
kızlar işte buNlar benim dünyalar tatlısı yeğenlerim dün geldiler ömrüme ömür katılar
yeter çok fena bişi o minnakkkk ıssırmalık tosun maşallah büyük büyümüş zaten bebekten saymıyom
ikiside çok tatlılar Rabbim ömürlerini güzel eylesin ve en kısa zamanda sanada versin canım..
en kısa zamnda darısı sanda o tosun varya o bir prenses teyzesi ve az önce ona banyo yaptırdı abdest aldırdı ve teyzemle birlikte tüm yol arkadaşalrına benim gibi melekler gönerr diye dualr etti şimdide karşımda uyuyor
oyyy ne güzeldir onu yıkaması misss mis
benimkilerde önümüzdeki haftasonu gelcekler ama azcık kalıp gitcekler izinleri gereği napalım idare etcez artık..
sende bir kız bir oğlan var bendekiler paşa bir de kız olaymış bak ona neler neler yapardım ben
Kızlaaarrr arkidişiniz bir yemek yarışmasını daha önde tamamladı
çok büyük zevk onlara banyo yaptırmakcanım sağlık olsun şartlar öle ise yapacak çok bir şey arada gelip snei mutlu ediyorlarsa
Tebrik ederimmm şekerimmm yemeklerin süperdi gerçekten canımmm hakettin ve kazandınnn
Şekerimm bir kaç günün acısını çokk güzel çıkrmısısn yemiş içmiş,gezmissin alışverişle sonlandırmıssın gününü ohhhh süper olmus valla güle güle giyin aldıklarınıda
canım süslü mutfagımda var resmii[
aaa evet bak o da güzel olur bi gün yaptığında topiğe koysana canım..
)
Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053Kızlaaarrr arkidişiniz bir yemek yarışmasını daha önde tamamladı
sağol kuzucum
güzel birgündü evet hep böyle oluyor ama her gerilim mali açıdan yıpratıcı oluyor kendisine hala kavrayamadı durumu
saol canım benim sanada günaydın..Günaydın kızlar herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorumm.
herkese günaydınlar güzel ve bol bebişli haftalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?