tebrikler canımmmmm başarılarının devamını dilerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım tebrik ediyorum seni oy veremedim sana msj şimdi gördüm tatlım.Öpüyorum seni.
canım süslü mutfagımda var resmii
Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053
canım tebrik ederim.Bende oy veremeyenlerdenim ama gönülden destekledik biz seni .Her alanda başarılı benim arkadaşım.
tamam canim bakarimcanım süslü mutfagımda var resmii
Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053 Eki Görüntüle 781053
saol canım benim sanada günaydın..
bebişin nasıl??
Bebişim iyi teyzesi ellerinden öper annesini tekmeleyip duruyo napsın sıpış:)
o benim elimi öpsin bende onun her yerini ısırıp öpüp koklayayoımBebişim iyi teyzesi ellerinden öper annesini tekmeleyip duruyo napsın sıpış:)
nasipse eger kırmızıar gününde gelirse cuma günü kırmızıları görüyorum ve tedaviye başlıyoruz bizde canımHep dua ediyoruz beraber sizlerin bebişleride bir an önce gelsin annişlerini çok bekletmesin diye
Hep dua ediyoruz beraber sizlerin bebişleride bir an önce gelsin annişlerini çok bekletmesin diye
nasipse eger kırmızıar gününde gelirse cuma günü kırmızıları görüyorum ve tedaviye başlıyoruz bizde canım
bak şimdi bunların biri ben diğeri sen öbürü egunal turkuaz ikramaya mehtap daha adını sayamadım bi çok arkadaşımız
cancağızlarım bugün pazartesi malumunuz temizlik derleme toparlama ve çat kapı komşu gelişi durumundan gelemiyorum topiğe...
yarında annem memleketten dönüyor evi azcık adam etmezsem kendisi beni şiddetle kınar
kolay gelsin cancağızımm...buradan da tebrik edeyimm biirncilik sana çok yakıştı sonuna kadar da hakkındı..cancağızlarım bugün pazartesi malumunuz temizlik derleme toparlama ve çat kapı komşu gelişi durumundan gelemiyorum topiğe...
yarında annem memleketten dönüyor evi azcık adam etmezsem kendisi beni şiddetle kınar
KUZULARRRR BENIM BEBİŞŞŞŞşŞŞŞş KIZMIŞ :)BUGUN OĞRENDIM HEMENCIK SIZE YAZYIM DEDIM :)
tesekkur ederim.tatlim ama ben iki tane ruca edebilir miyim? :)bak şimdi bunların biri ben diğeri sen öbürü egunal turkuaz ikramaya mehtap daha adını sayamadım bi çok arkadaşımızhepimizi yapmışsın buraya sırayla böyle olcaz inşallah
aynen dedigin gibi oldu butun gun is yaptim ustune de cat kapi komsu geldi:)cancağızlarım bugün pazartesi malumunuz temizlik derleme toparlama ve çat kapı komşu gelişi durumundan gelemiyorum topiğe...yarında annem memleketten dönüyor evi azcık adam etmezsem kendisi beni şiddetle kınar
iyiyiz canim moons memelekette annesinin yaninda elize mevlut yapmislar cok guzel gecti dedi.slm kızlar nasılsınz mons napıyor hiç haberine denk gelmedim iyidir inş ben ilten yaZıyorum 6 tuda çıkıyoruz işten bizimki alıyo beni beraber gidiyoz pek glemiyorum arada bi bakıyorum umarım herkes iyidir.şimdi gitmem lazım görüşürz
ooo masallah canim kadinalr kulubune bi uye daha geliyor desene:))KUZULARRRR BENIM BEBİŞŞŞŞşŞŞŞş KIZMIŞ :)BUGUN OĞRENDIM HEMENCIK SIZE YAZYIM DEDIM :)
tesekkur ederim.tatlim ama ben iki tane ruca edebilir miyim? :)aynen dedigin gibi oldu butun gun is yaptim ustune de cat kapi komsu geldi:)iyiyiz canim moons memelekette annesinin yaninda elize mevlut yapmislar cok guzel gecti dedi.ooo masallah canim kadinalr kulubune bi uye daha geliyor desene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?