iyiyim.cnm ayni bi degisikklik bende.hamile kalanimiz filan oldu bi ara ama kalan kacti.bu ara tedavide kimsemiz yok ama baslicaklar var.derin buralarda cnm sana denk gelmemis.sen napiosun?kaynanan gelcek mi yine?İyi olmuş canım ya hem memlektini görür elizciksen napıyosun bu arada canım hamile kalan varmı bilmiorumda derinde yok ortalarda kimi tatilde kimi işte kimi memlektte galiba pek kimse yok
iylik cnm senden.nbr?
aaaa cnm cok grcmis olsun.inslaah onemli.bise degildir..bu gün rutin kontrolümüz vardı bebeğimin kalp damarlarında anormallik görüldü biri diğerine göre daha ince dedi doktor yarın fetal ekosu için randevü alıcaz inşallah sıra yoktur da yarın bakabilirler lütfen dua edin çok endişeliyim
Günydınnn canımmm darısı hepimizin bsın İNŞLLH sen nsılsn cnım çok bişeyde kalmadı doguma Rabbim yrdımcın plsun alışveriş bitti sanırımmm bebişler güle güle kullansın hepsini İNŞALLAH canımmm senin keyfler nsıll
nasıl bir hamaratlıktır bu yahu
slm kızlar nasılsınz mons napıyor hiç haberine denk gelmedim iyidir inş ben ilten yaZıyorum 6 tuda çıkıyoruz işten bizimki alıyo beni beraber gidiyoz pek glemiyorum arada bi bakıyorum umarım herkes iyidir.şimdi gitmem lazım görüşürz
KUZULARRRR BENIM BEBİŞŞŞŞşŞŞŞş KIZMIŞ :)BUGUN OĞRENDIM HEMENCIK SIZE YAZYIM DEDIM :)
kolay gelsin cancağızımm...buradan da tebrik edeyimm biirncilik sana çok yakıştı sonuna kadar da hakkındı..
birazdan kanapelerin yüüznü değiştirmek için almaya gelecekler....taşınma telaşı arasında o da aradan çıksın hallolsun istedik...Kocişim sözleşmeyi yapmış depozitoyu vs ödemiş perde ölçülerini alıp gelecek akşmaa..bakalım perdelerim uyacak mı olmasa bakacaz artık çarşı pazar gezip..ben hızlı bir tempoyla eşyaları toplamaya başlıyorumm uğrayabilirmiyim bir daha emin olamıyorumm...netimiz de haftaya kesilir zaanımca arada uğramaya çalışırım.. dua edin şu dönemi hayırlısıyla atlatalım öpüyorum hepinizi
gözün aydın gülüm prensesimiz geliyor demekinşaallah sağlıkla kucağına alma haberini de kutlarızz
tesekkur ederim.tatlim ama ben iki tane ruca edebilir miyim? :)aynen dedigin gibi oldu butun gun is yaptim ustune de cat kapi komsu geldi:)iyiyiz canim moons memelekette annesinin yaninda elize mevlut yapmislar cok guzel gecti dedi.ooo masallah canim kadinalr kulubune bi uye daha geliyor desene:))
bu gün rutin kontrolümüz vardı bebeğimin kalp damarlarında anormallik görüldü biri diğerine göre daha ince dedi doktor yarın fetal ekosu için randevü alıcaz inşallah sıra yoktur da yarın bakabilirler lütfen dua edin çok endişeliyim
bak şimdi bunların biri ben diğeri sen öbürü egunal turkuaz ikramaya mehtap daha adını sayamadım bi çok arkadaşımız
hepimizi yapmışsın buraya sırayla böyle olcaz inşallah
Selam canlar nasilsiniz ben cumartesi eminonune gittim kizlarin isimlerini kapiyi yapistirmak icin harfleri aldim lohusa sserbet bardagi aldim onlari suslemek icin kurdale biblo aldim bide cikolata dagitmak icin bebek sepeti aldim dunde eyup sultana gittik hepiniz icinde kendimiz icinde dua ettik rabbim tez zamanda hepinize yasatsin bu duygular geriye birtek hastane cantasini hazirlamak kaldi ama erkenmi diye dusunuyorum
kırmızılara büründüm bende bugün
bu gün rutin kontrolümüz vardı bebeğimin kalp damarlarında anormallik görüldü biri diğerine göre daha ince dedi doktor yarın fetal ekosu için randevü alıcaz inşallah sıra yoktur da yarın bakabilirler lütfen dua edin çok endişeliyim
Canım benimde 32 günüm veee olmadımm ama kasıklrım agrıyor yoks hamişmiyim acabaçok hstayım canım bugün bi hapşırıkl başldı vee 3,4 sattir burnum akıyor kardeşimden geldim hemen vitamin ve sogukalgınlıgı aldım halsizim ve ter liyorum burnum kötüğü sanırsan yaz gribi oldum yaaa
Selam cnımmm ohh ne güzel hazirlıklar bitmiş sayılırrr anlatmn göre en ince yrıntıdan kaçmmıssın tatlımm MAŞALLAH sana akıllı hatunsunn şekerim hamişş klırsam senden akıl alırım İNŞALLAHHHH bende bugün sizin ordaydım kızkardeşimde ablmla elamda geldi bi ara gezindik canımmm gözlerim seni aradı orlaardacnımmm çantanıda yavaş yavaş hazırl derim nasip herşey tabiii
hayırlı ossunnn annemmmmkırmızılara büründüm bende bugün
tesekkur ederim.tatlim ama ben iki tane ruca edebilir miyim? :))
inşallah bebişim biz tüp bebek yaptıranlar basta olmak üzere bekleyen herkese nasip etsin RabbimCanımmm güzel duaların içinnn çok sagollll balımmm birn önce kırmızıların gelirde illkkkkk sen bebişine tedaviye başlar bebişine kvusursun İNŞALLAH ayagını sürürsün peşindende bizzz geliriz sırayla tatlım İNŞLLAHHHHHHHHHHHHH
günaydın canlarrrr
KAÇ GÜNDÜR SARAYI GÖREMDİM NEREDE BU KIZ :44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?