Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi olmuş canım ya hem memlektini görür elizcik sen napıyosun bu arada canım hamile kalan varmı bilmiorumda derinde yok ortalarda kimi tatilde kimi işte kimi memlektte galiba pek kimse yok
iyiyim.cnm ayni bi degisikklik bende.hamile kalanimiz filan oldu bi ara ama kalan kacti.bu ara tedavide kimsemiz yok ama baslicaklar var.derin buralarda cnm sana denk gelmemis.sen napiosun?kaynanan gelcek mi yine?
iylik cnm senden.nbr? aaaa cnm cok grcmis olsun.inslaah onemli.bise degildir..

Amin canım benim inşallah güle güle sağlıklı günlerde giyerler kuzularım.. Alışveriş işleri tam olarak bitmedi canım daha eksiklerimiz var ama yavaş yavaş olur onlarda inşallah darısı hepinize olsun..Sen nasılsın?

nasıl bir hamaratlıktır bu yahu

normal ev hali canımcım ekstra bişi yok elifnaz için bişiler yaptım bir ara o kadarcık..

selam canım iş hatunu oldun ayrı gayrı düştük..

KUZULARRRR BENIM BEBİŞŞŞŞşŞŞŞş KIZMIŞ :) BUGUN OĞRENDIM HEMENCIK SIZE YAZYIM DEDIM :)

maşallahhhh prenses geliyoooo zaten kız patlaması var topikte..

zor iş taşınmak Allah kolaylık versin bakalım ben nolcam sözde ben taşıncaktım sen benden önce davrandın

bende olanlar sende de olmuş klasik bir pazartesi işte

selaammmmmm

canım ne diyeceğimi bilemedim mesajını okuyunca inşallah sorun yoktur ben yok diye düşünüyorum ultrason görüntülerinde bir çok şey görülüp araştırılmaya gidildiğinde aslında önemli bir durum olmadığı ortaya çıkıyor bence sidekide öyle Rabbim korusunun kuzunu..

bak şimdi bunların biri ben diğeri sen öbürü egunal turkuaz ikramaya mehtap daha adını sayamadım bi çok arkadaşımız
hepimizi yapmışsın buraya sırayla böyle olcaz inşallah

Canımmm güzel duaların içinnn çok sagollll balımmm birn önce kırmızıların gelirde illkkkkk sen bebişine tedaviye başlar bebişine kvusursun İNŞALLAH ayagını sürürsün peşindende bizzz geliriz sırayla tatlım İNŞLLAHHHHHHHHHHHHH

Selam cnımmm ohh ne güzel hazirlıklar bitmiş sayılırrr anlatmn göre en ince yrıntıdan kaçmmıssın tatlımm MAŞALLAH sana akıllı hatunsunn şekerim hamişş klırsam senden akıl alırım İNŞALLAHHHH bende bugün sizin ordaydım kızkardeşimde ablmla elamda geldi bi ara gezindik canımmm gözlerim seni aradı orlaarda cnımmm çantanıda yavaş yavaş hazırl derim nasip herşey tabiii

kırmızılara büründüm bende bugün

Canım benimde 32 günüm veee olmadımm ama kasıklrım agrıyor yoks hamişmiyim acaba çok hstayım canım bugün bi hapşırıkl başldı vee 3,4 sattir burnum akıyor kardeşimden geldim hemen vitamin ve sogukalgınlıgı aldım halsizim ve ter liyorum burnum kötüğü sanırsan yaz gribi oldum yaaa

Canım belki bi ynlış anlasılma falan olbilir dur bi tatlım hemen endişelenme Allahın izniyle önemsiz bişeydir İNŞALLAH üzüldügünüe degmez inş güzel hberlerini bekliyoruz canım

çok çok geçmiş olsun canım bu ara çok duyuyorum grip olanları hiç şaşırmadım yani sıcak ter klimalar dikkat etmiyoruz sonuç ortada..
belkide hamilesindir yaw

Canimne demek insallah rabbim tez zamanda yasatsin sanada o zamana kadar benim zillilerde dogar rahat rahat sanada yapariz suslemeleri yapinca fotolarini cekicem canta icinde haklisin herseyi hazir zaten olmazsa cumartesi doktora gidicem sonrasinda hazirlarim bugun hic disari cikmadim balim ya ama inan koyicine ciktigim zaman yada cetin ustanin oraya bende bakiyorum saga sola bugun borek pogaca kek yapip attim buzluga dogumdan sonra lazim olur diye bizim gelenimiz gidenimiz bitmez cok sukur rahat oluyor oyle ablamla gelinlerin dogumunda da yapmistim onlara cok rahat oldu dediler

Sabh ezanı okunack ve bende bi gram uyku yok kızlar içimde bir heyecan bir tuhaf duygular var neden bilmiyorum ama Hayır olur İNŞALLAHHHHH bebek olur İNŞALLAHHHHHHH

tesekkur ederim.tatlim ama ben iki tane ruca edebilir miyim? :))

ozaman herkese çifter çifter olsun inşallahh

inşallah bebişim biz tüp bebek yaptıranlar basta olmak üzere bekleyen herkese nasip etsin Rabbim

günaydın canlarrrr
KAÇ GÜNDÜR SARAYI GÖREMDİM NEREDE BU KIZ :44::44::44::44::44::44::44:

günaydın güzel kadınlar...
şapşahane güpgüzel bir gün diliyorum...
dün kırmızılar teşrif etti ama ben kesin hamileyim üstüne görüyorum ve oralı olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…