Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize gunaydınlarRrRrrRrRRrrRrrrr msjlarınız ıcın tesekkur edyorum ... sızınle bırsey paylamsk ıstyorum :) hamıle olduğumu oğredığmde bır ruya gordum benım annem yok çok uzun zaman oldu kaybettım...annemı gormustum ruyamda bana pembe bır battanıyenın ıcınde bır kız bebek getrmıstı saclar sımsıyah gozler mavı saclar esım gozler ben :) al kızım bu senın kzıın doya doya kokla dedı ben ağlayarak uyanmıstım hatta pazar sabahıydı esım ne oldu dedı anlattım uzuldu hatta anneme dedım kı benım bebeğim olmuyor bu benım değildir dedım bu senın bak kolunun altında senınkı gıbı ben var dedı kızlar sabah uyandımya hemen kolumun altına baktım BEN varmıs hiç fark etmemstım ağlaya ağlaya öldüm ... herkeze anlatmıstım ruyamı sadece sıze anlatamadım net yoktu dr da kız deyınce hungur hungur ağladım ohh be rahatladım sıze anlatınca ...

aynı ben yaşamış gibi oldum sanki....
melek annen melek kızını göndermiş sana
benimde annemle ikimizin aynı yerinde sırtında aynı şekilde ben vardır cocugumdada olsun cok isterim sahsen

Son düzenleme:
günaydın güzel kadınlar...
şapşahane güpgüzel bir gün diliyorum...
dün kırmızılar teşrif etti ama ben kesin hamileyim üstüne görüyorum ve oralı olmuyorum
günaydın canım...
benimkilerinde 22 sinde gelmesi gerekiyor ama bakalım vaktinde gelecekmi bi an önce gelsinde tedaviye başlayayım yaa:18::18:

günaydın canım... senin sıcaklık gebeliklede dahda artıyo tabi o yüzden kısı dört gözşe bekliyon dimiii

Vallahi normalde kışı hiç sevmem çünkü elim ayağım hiç ısınmaz ama bu sene ilk defa havalar soğusun diye bakıyorum ben hayatımda hiç bu kadar terlemedim banyoya girmekte zor. Olmaya başladı artık zor eğiliyorum ayaklarıma yetişemiyorum üstümü giyerkende alt tarafı zor giyiyorum bazen masus eşimi bekliyorum o giydiriyo beni

çıplak çıplak koca göbüşle koca beklenir mi kızz üşütcen göbüşü

haklısın canım bende bu yaz cok fena oldum

Canımm okurken çokk etkilendim gerçekten çok güzel rüya görmüüsün bazı zamanlar gerçekten rüylr çok güzel ve nlmlı oluyor bende 3,4 gündür adetim geçikti vee içimde bir heyecn oldu dün gece kan testinde rüyamda hamile çıktım çok mutluyudk o mutlulugum rüyayl geçti gitti bu gece ise sabh 5:30 uyku girmedi gözüme bir kıpırtı bir heyecan birz önce koşa koşa test ldım koskoc bir tek çizgi yine hayal kırıklılığı

mehtabım üzülme yaa lütfen...
bu gece bende abimin bebeği doguyodu onu sevip duruyodum ve ağlıyodum benim ne zaman olacak diye..
napalım canım bizimde sınavımız bu..
inşallah kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize..

Bugün yine ultroson ve kan testine girdim.Perşempeye kadar 900 lük gonal f in 450 lilik dozajlarına ve cetrotide a devam perşembe yani 10. günüm tekrar ultrason ve kan testi olacağım..dualarınızı eksik etmeyinn..

Bugün yine ultroson ve kan testine girdim.Perşempeye kadar 900 lük gonal f in 450 lilik dozajlarına ve cetrotide a devam perşembe yani 10. günüm tekrar ultrason ve kan testi olacağım..dualarınızı eksik etmeyinn..

Allah gönlüne göre versin, emeklerin boşa çıkmasın inşallah canım.Hep olumlu düşün gerisini Allaha bırak.

hayırlısı olsun arkadaşım umarım hayırlısıyla pozitif sonuclanır tedavin moralini bozma iyi düşünelim iyi olsun emi

kızçeler kaç kere katılcam dedim ama birinde gülden bize katılın dedi dedi kendisi katıldı o yüzden katılamadım
geçenkinde katılacaktım ama sofra kurulacak dedikleri için katılmamıstım
nasipse bu sefer kesin katılıcam bi aksilik çıkmaz Rabbim izin verirse..
sizlerede haber vereyim dedim..
benim için değişik bi heyecan olacak ama ondan önce yarın ve öbür gün iş çıkışları köye patates cıkartmaya gidiyoruzz cok eğlenceli oluyo yaa size bahcemizin resimlerini çekcem

Bencede canım içinde kalmasın katıllll oylarımız sana şekerimmmm ohhh ne güzel canım yaaaa bayılıyorum köy,e çok seviyorum gerçektenn burcumun en büyük özelligi toprak ve su canımmm ordu,ya gidince merkeze bile gidesim gelmiyor kapının önünde bahçede,harmanda oturmak müthiş zevk veriyor bana balımmm patatssların toplarken resmini çek koyy bakarız canımm

egunal girerse bize oy kalmazzz belki girerim diyodu dün bende kızdım bize oy kalmıcak diyee
şaka bi yana ben zevk almak için daha doğrusu o heyecanı yaşamak için istiyorum bakalım denildiği kadar heyecanlı oluyomu??

kuzum patatesler domatesler biberler mısırlar ohhh yemede yanında yat süper olcak yarın bayadır gitmiyodum tarlaya nasipse yarın iş cıkısı ordayım ..
bahcenin resimleri burdan atarım canım diğerlerinide faceye koyarım bakarsın kuzum

Katil tabiki canim ne guzel mis gibi koy havasi alirsin ben bu sene hic yesillik gormedim diyebilirim nasip insallah doumdan sonra bende annemlerin yazligina kacicam

Sanda degişiklik olur canımm yarışma heyecanı yaşarsınn yaa keşke bende sana ykın olsam hemen tarlaya yanınıza gelirdim bacımmm pazardn elimden geldigi kadar organik sebzeler meyveler alırım canımm hele onları dalından koprıp yemek çok daha lezzetli tabiii memleketinin kıymetini bil canım bizlerde taş duvarların arasında oturuyoruz maalesefff hep yerin kendine has bir güzel yanı var ama gerçekten dogaya yeşillige hasretim canımmm eeee sunun suarsında 1 eylülede bişey klmdı bol bol yüzücem, gezicemm yiyipi içip yatıcmmm İNŞŞŞŞ

Katil tabiki canim ne guzel mis gibi koy havasi alirsin ben bu sene hic yesillik gormedim diyebilirim nasip insallah doumdan sonra bende annemlerin yazligina kacicam
evet canım burası zaten ilçe her yer yeşillik içinde ama köy daha bi başkainşallah sende hayırlısıyla dogurur gidersin..

kızz yolun düşerse gel gezentisin sen buralara kadar gelmişin ya daha önceleri 1 saatte benim için bursadan uzaga gidiver nolacak
canım valla bizde heşey doğaal dondurucular filan doğal gıdalarla doluyo annem hiç kemire (suni gübre) atmazz hep hayvanların doğal gübrelerinden koyar bahceye
babamın çiftliği var köpekler koyunlar kuzular tavuklar horozlar keklikler var.
evimiz kışlamız var tarlamız meyvalarımız herşeyimiz var cok şükür

sende 1 eylülde gidiyon galiba canım tatile güle güle git gel inşallah dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…