Tüp Bebek Günlüğümüz !

nemli bir İst gününden herkese merhaba kızlar burası çok kötü yaaaaa, sıcak yüzünden dışarı çıkamıyorum ama evde oturmak da kar etmiyor. günde on defa sucuk gibi terliyorum bilgisayar da kucağımda sıcak yetmezmiş gibi Allahtan evde minik bir can yoldaşım var, en azından zaman geçiyor.
benim doğuma çok az kaldı, çantalarım da hazır. sadece karar veremediğim için kapı süsü, şeker ve çikolatalarımı alamamıştım. onları da hafta sonu halledersem işim bitecek. şeker olarak anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum, en azından kullanışlı olsun dedim. mutlaka görmüşsünüzdür siz de. ne dersiniz?

nafişim katıl kız yarışmaya, bu topik güldene de sana da yeter

Ohhh ne güzel nafişim yaaa bebekde dogal yollarla olur İNŞALLAHHH İNNŞŞ canım birgün yolum düşerse gelmek isterim içimdeki hayfan sevgisi çok gerçekten yaaa gelir hepsini öperim severim Valla hele benim eşim ahır kokusuna bayılır evet canım 1 eylülde gidiyoruzda bi hstakanıp bitsem sıkıntııs sardı beni şiömdi giribimde ilaca başladım bakalım canım inşş

herkese merhaba .nasılsınız.ben dün başlayan adetimle birlikte yeni tüp macerama yarın sabah kan tahlili ile start veriyorum Rabbimin izniyle.Rabbim inşallah bu son olur ve yavruma sağlıkla kavuşurum.Dualarınızda beni de uutmayın olurmu:))))

Merhb canım evet yaa istanbul ynıyor erçekten ben bile sürekli bnyoya girip ısltıp kendimi çıkıyorum canım sen anadolu yakasında oturuyordun demi? bu arada anahtarlık hoş olur dah kalıcı olur diye düşünüyorumm iyi fikir tatlımm yinede karar senin tabii dogumu hangi hstanede düşünüyordun ?

İNŞALLAHHHHHH canımm Rabbim bu sefer içinden geçen tüm güzellikleri sana nasip eder İNŞALLAHHHH nerde düşünüyorsun canımmmm

tedavin hayırlı, sonu bebekli olsun inşallah canım. senin için dua edicem :)

yok canım ben Avrupa yakasındayım. bir aksilik olmazsa medicalparkta tüp doktorum yaptıracak doğumu. hastane bize 20 dk uzaklıkta. ama acil bir durum olursa diye gece kadın doğumcusu olan hastaneleri araştırdım. benim hastanemde var ama daha yakında bir doğum hastanesi buldum. bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
bir kere aklıma girdi ya anahtarlıktan başka bir şeyi beğenemiyorum zaten :) seçtiğim anahtarlık da mavi bir pelüş bebek şeklinde. ama belki yarısını farklı alırım. offff seçmek çok zor. Allahım bu zorluğu herkese yaşatsın inş.

Canım hadi Allah yardımcın olsun İNŞALLAHH herşey gönlünce olurr dogumada pek bişey kalmasıs zaten canımmm bende levent taratında oturyorum ttlımm

mehtap bi turlu rayamadim.seni bugun yarin anlatirim.test yaptin mi?

Yok canımm yokk olsa şaşrdım zatennnn ama kırmızılarda gelmek bilmiyor agrılarımda var bil gelsede bende rahatlasam tatlımm yaa çok gıcık bi durum 1 eylüle kadar olup bitmem lazımmm det olmak için du ediyormmm olmassa gidicem özel bir kadın dogum dr söktürücü alıcm bananeee akşmm 10 gibi kocayla oturuyorduk kayınvalidem aradı müsidseniz size geliyorum buyurun nne gelin dedim sabah istanbula geldi memleketteen bana bir sürü köy mahsulleri getirmis canım yaaa sagolsun hemen yemek vardı masa kurdum çay demledim biraz önce gititler canım böyle iştee seni çok bekledim bugün gelmedin neler yaptın?

haklısın baksana kız acık ara farkla gitti bütün katıldıgı yarışmalarda..
gerçi hakkıydı gayet güzel harika işler cıkardı bence bakalım ben onun gibi olabilcekmiyim

inşallah canım da bu ayda umutlu değilim bakalım nasip yarın adet günüm..
valla canım bizim ahır tertemiz babam ugrasıp duruyo cok koku yok yani ama yinede eşinin isteğini bastırır herhalde
beklerim mehtabım ne demek canım benimm

Günaydın Cancağızlarım...
Malumunuz hafta sonu paşalarım gelcekler o sebepten hazırlıklarım var yoğun oluyorum yani..
Ama sık sık buralarda olmaya çalışacam..
Ütü yapcam bi de bugün off ulen of zalımsın ev işleri

paşalara hazırlık hee ne güzelll
bende dünabimin bebişin usg kagıdını gördüm elleri kolları meydana cıkmışcok güzel yaa gerçekten abi kız kardeş cocuklarıda cok seviliyomus seni daha iyi anlayabiliyorum kucaımıza gelince dahda anlcam inşallah böylesi bile güzel öylesini hiç düşünemiyorum

günaydın cnmmm..
ohh az kaldı keyfin yerinden cnm bnm
bende smear vermeye gidicem bugun.akşamada kocam arkadaşı ve eşini çağırmış maç izlemeyee
çıkana kadar evi toplim diyorum bende..
daha kahvaltıda yapmadımm

sen bi de kucağına al bak o minnaki nasıl harika bir duygu ve bağlılık oluşcak...
bi de halaaaaa desin sana bittiğin andır

günaydın bebekim..
işim gücüm var diyon yani ver bakalım simir testini akşama maç var heee zor maç olcek her türlü destekliyom feneri

sen bi de kucağına al bak o minnaki nasıl harika bir duygu ve bağlılık oluşcak...
bi de halaaaaa desin sana bittiğin andır
Allah o günleride gösterir inşallah canım 4 gözle bekliyorum gelirken kuzenlerinide getirsin istiyorum

inşallahhhhh boş gelmesin gelirken
benimde yarın adet günüm sıkıntım cok karın kasık ağrısı filan..
gülden sana bişey sorcam şimdi biz bu adetle başlıcaz ya sence adet gelsin diye bekleyeyimmi yoksa söktürücü kullanayımmı 2 aydır düzenli geliyodu beimkiler bakalım bu sefer nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…