evet canım burası zaten ilçe her yer yeşillik içinde ama köy daha bi başkainşallah sende hayırlısıyla dogurur gidersin..
kızz yolun düşerse gel gezentisin sen buralara kadar gelmişin ya daha önceleri 1 saatte benim için bursadan uzaga gidiver nolacak
canım valla bizde heşey doğaal dondurucular filan doğal gıdalarla doluyo annem hiç kemire (suni gübre) atmazz hep hayvanların doğal gübrelerinden koyar bahceye
babamın çiftliği var köpekler koyunlar kuzular tavuklar horozlar keklikler var.
evimiz kışlamız var tarlamız meyvalarımız herşeyimiz var cok şükür
sende 1 eylülde gidiyon galiba canım tatile güle güle git gel inşallah dinlen bol bol
nemli bir İst gününden herkese merhabakızlar burası çok kötü yaaaaa, sıcak yüzünden dışarı çıkamıyorum ama evde oturmak da kar etmiyor. günde on defa sucuk gibi terliyorum bilgisayar da kucağımda sıcak yetmezmiş gibi Allahtan evde minik bir can yoldaşım var, en azından zaman geçiyor.
benim doğuma çok az kaldı, çantalarım da hazır. sadece karar veremediğim için kapı süsü, şeker ve çikolatalarımı alamamıştım. onları da hafta sonu halledersem işim bitecek. şeker olarak anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum, en azından kullanışlı olsun dedim. mutlaka görmüşsünüzdür siz de. ne dersiniz?
nafişim katıl kız yarışmaya, bu topik güldene de sana da yeter
herkese merhaba .nasılsınız.ben dün başlayan adetimle birlikte yeni tüp macerama yarın sabah kan tahlili ile start veriyorum Rabbimin izniyle.Rabbim inşallah bu son olur ve yavruma sağlıkla kavuşurum.Dualarınızda beni de uutmayın olurmu:))))
herkese merhaba .nasılsınız.ben dün başlayan adetimle birlikte yeni tüp macerama yarın sabah kan tahlili ile start veriyorum Rabbimin izniyle.Rabbim inşallah bu son olur ve yavruma sağlıkla kavuşurum.Dualarınızda beni de uutmayın olurmu:))))
Merhb canım evet yaa istanbul ynıyor erçekten ben bile sürekli bnyoya girip ısltıp kendimi çıkıyorumcanım sen anadolu yakasında oturuyordun demi? bu arada anahtarlık hoş olur dah kalıcı olur diye düşünüyorumm iyi fikir tatlımm yinede karar senin tabii dogumu hangi hstanede düşünüyordun ?
İNŞALLAHHHHHH canımm Rabbim bu sefer içinden geçen tüm güzellikleri sana nasip eder İNŞALLAHHHH nerde düşünüyorsun canımmmm
tedavin hayırlı, sonu bebekli olsun inşallah canım. senin için dua edicem :)
yok canım ben Avrupa yakasındayım. bir aksilik olmazsa medicalparkta tüp doktorum yaptıracak doğumu. hastane bize 20 dk uzaklıkta. ama acil bir durum olursa diye gece kadın doğumcusu olan hastaneleri araştırdım. benim hastanemde var ama daha yakında bir doğum hastanesi buldum. bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
bir kere aklıma girdi ya anahtarlıktan başka bir şeyi beğenemiyorum zaten :) seçtiğim anahtarlık da mavi bir pelüş bebek şeklinde. ama belki yarısını farklı alırım. offff seçmek çok zor. Allahım bu zorluğu herkese yaşatsın inş.
mehtap bi turlu rayamadim.seni bugun yarin anlatirim.test yaptin mi?
nemli bir İst gününden herkese merhabakızlar burası çok kötü yaaaaa, sıcak yüzünden dışarı çıkamıyorum ama evde oturmak da kar etmiyor. günde on defa sucuk gibi terliyorum bilgisayar da kucağımda sıcak yetmezmiş gibi Allahtan evde minik bir can yoldaşım var, en azından zaman geçiyor.
benim doğuma çok az kaldı, çantalarım da hazır. sadece karar veremediğim için kapı süsü, şeker ve çikolatalarımı alamamıştım. onları da hafta sonu halledersem işim bitecek. şeker olarak anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum, en azından kullanışlı olsun dedim. mutlaka görmüşsünüzdür siz de. ne dersiniz?
nafişim katıl kız yarışmaya, bu topik güldene de sana da yeter
Ohhh ne güzel nafişim yaaa bebekde dogal yollarla olur İNŞALLAHHHİNNŞŞ canım birgün yolum düşerse gelmek isterim içimdeki hayfan sevgisi çok gerçekten yaaa gelir hepsini öperim severim Valla hele benim eşim ahır kokusuna bayılır evet canım 1 eylülde gidiyoruzda bi hstakanıp bitsem sıkıntııs sardı beni şiömdi giribimde ilaca başladım bakalım canım inşş
paşalara hazırlık hee ne güzelllGünaydın Cancağızlarım...
Malumunuz hafta sonu paşalarım gelcekler o sebepten hazırlıklarım var yoğun oluyorum yani..
Ama sık sık buralarda olmaya çalışacam..
Ütü yapcam bi de bugün off ulen of zalımsın ev işleri
Günaydın Cancağızlarım...
Malumunuz hafta sonu paşalarım gelcekler o sebepten hazırlıklarım var yoğun oluyorum yani..
Ama sık sık buralarda olmaya çalışacam..
Ütü yapcam bi de bugün off ulen of zalımsın ev işleri
paşalara hazırlık hee ne güzelll
bende dünabimin bebişin usg kagıdını gördüm elleri kolları meydana cıkmışcok güzel yaa gerçekten abi kız kardeş cocuklarıda cok seviliyomus seni daha iyi anlayabiliyorum kucaımıza gelince dahda anlcam inşallah böylesi bile güzel öylesini hiç düşünemiyorum
günaydın cnmmm..
ohh az kaldı keyfin yerinden cnm bnm
bende smear vermeye gidicem bugun.akşamada kocam arkadaşı ve eşini çağırmış maç izlemeyee
çıkana kadar evi toplim diyorum bende..
daha kahvaltıda yapmadımm
Allah o günleride gösterir inşallah canım 4 gözle bekliyorum gelirken kuzenlerinide getirsin istiyorumsen bi de kucağına al bak o minnaki nasıl harika bir duygu ve bağlılık oluşcak...
bi de halaaaaa desin sana bittiğin andır
Allah o günleride gösterir inşallah canım 4 gözle bekliyorum gelirken kuzenlerinide getirsin istiyorum
benimde yarın adet günüm sıkıntım cok karın kasık ağrısı filan..inşallahhhhh boş gelmesin gelirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?