Tüp Bebek Günlüğümüz !

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sara karısı seni merak ediyorummm:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: Gel bi yaz ben iyiyim de git

bekle bence doğal akışına bırak adetini baktın çok geçikme olcak o zaman bakarsın bir çaresine...

bekle bence doğal akışına bırak adetini baktın çok geçikme olcak o zaman bakarsın bir çaresine...
hemşiremle mesajlaştık az önce 3-4 gün gecikince kanda baktırıp yoksa söktürücü içebilirsin dedi canım öyle yapıcam bende bi kadın doğumcu tanıdıgımda var onada sordum cok beklemene gerek yok olursa o gün cıkar zaten ama istersen gelirsin kan testinden sonra rahime bakalım kalınsa söktürücü lmazsın ince olursa alırsın dedi öyle beklicem birz daha..
sabırsızlanıyorum canım bakalım nasıl olacak

iyi tamam o zaman sen git hemşireyi dinle bana ne soruyon o zaman madem yapacağını biliyon karar vermişin çok pis kınadım seni
söktürt rahat et
inşallah sökülmez de 9 ay kalın kalın kalır rahim duvarın kene gibi yapışmış bi minnak tutunmuş olur

Son düzenleme:

önce duana kocaman bi amin diyeyimmmm
sonrada ben sana kızayım
kızııımm ben sana onu sordum aradan baya zaman gecti sen cevap verene kadar bende hemşireye mesaj attım sonradaa yetinmedim dr arkadaşla konustum sıkıntılı stresli acelesi bi hatunum ben

(ayrıca senin fikirlerin her zaman önemlidir benim için senden çok seyler öğrendik beybiii saolasın var olasın gittikçe çoğalasın inşallah)

Bugün iş çok ancak gelebildim topik´e, herkese iyi öğleden sonraları diliyorum mucukks:))
hoş geldin papatya kızzz
teşekkür ederiz senin içinde iyi olsun hatta işlerin cabucak bitsin inşallah
olmazsa bana gönder boş boş duruyom oturarak para kazanıyom ben yapıverem işlerini

ben şaka ediyom tıp ne derse o egunal ne derse o olur diye bişey olabilirmi yaw
demek sıkıntılı stresli bi hatundun sanki annemle yazışıyom şu an menapoza giriş sürecinde ellemeyin ses etmeyin bunaltmayın beniii sıkıntılı stresliyim ben sinir etmeyin beni diye dolanır dururdu

Ekimin sonunda olcak doğum Allah izin verirse sanırım Ekim başında ayrılırım zaten araya kurban bayramı tatili falan giriyo ayarlamaya çalışacam işte cancağızım.

evet kurban bayramı tatili işe yarar bu durumda ona göre bir ayar yapmak en güzeli...
zaman ne çabuk geçiyor hamileyim diye gelen arkadaşlarımız bir bir doğurdular hatta 1.yaş günleri oldu bir çoğunun buna çok seviniyorum tabii bu kadar zaman geçmesine rağmen gelen giden hamile kalmış doğurmuş ben hala aynı yerde duruyorum bu da benim gerçeğim bu açıdan da üzüntü oluyor

canım valla eşimde cok kızıyo bu halime..
mesela en yakın zamandan örnek vereyim tatile gidecektik ya 9 bucukta araba burdan bursaya zaten 1 saat 15 dakika ee sehir içindende terminale gitmek 1 saati geçiyo adam kalkmış7 bucukta burdan yol acıkardı gidene kadar stres yaptım terminale 9 bucukta girdik biz bindik otobüs kalktı düşün ama ben sıkıntıdan yeminle tırnaklarımı yedim yarım saat erken cıksaydık ne varki sanki diye ssöylendim durdum benimki gayet relakstır ben yapamıyorum bu huyuu sevmiyorum ama işte değiştiremiyorumda
birine söz verdimmi hemen 5 dk önce orda olcam rahat olamam yoksa sıkıntım büyük oluyo hatta kalbimin sıkıştıgını bile hissediyorum bazen
neyse böyle işte destan yazdım gene

duygularıma tercüman olmuşsun güldencim

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak sara karısı seni merak ediyorummm:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: Gel bi yaz ben iyiyim de git

canım menim düşünceli yüreği güzel arkadaşım iyiyim ben evdeki netim sorunlu işde de inan başımı kaşıyacak vaktim yok

Bende aynı şekilde canım hep aynı yerde durduğumu düşünüp çook ağladım çocuklu arkadaşlarımla yada hamilelerle muhabbetten hep kaçınırdım alışveriş merkezlerinde çocuklarıyla gezen çiftlere özenirdim v.s bu derdi çeken bilir canım, bu yüzden her fırsatta aynı durumda olan tanıdık tanımadık herkese dua ederim.Allah en kısa zamanda herkesin muradını versin inşallah.Amin.

selam şekerler, özledim sizleri.
bebişlerimle kocaman öpüyoruz sizi. çok şükür biz iyiyiz herşey yolunda gidiyo.

tahmin edeceğiniz gibi nete girmeye fırsat olmuyo. herkes iyidir inşallah güzel haberler var mı??

nasıl sevindim seni gördüğüme anlatamam canım yaaa
sende bizim için öp bebişlerini

bu aralar herkes atil o bu uğraşıyor kimseciklerde haber yok ama yakın zamanda coğunluk tedaviyi düşünüyor bende bu gün yarın görücem kırmızıları ve nasipse donmus bebişlerimi alıcam göbüşüme..
dua et bizim için cok öpüyorum seni

canım hep aklımdasınız hepinize dua edıyorum, doğumda da bol bol dua etmiştim.
bu duyguyu hepinizin yaşamasını istiyorum, çok farklı bi şeymiş anne olmak hele ki ikiz annesi olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…