Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hep aklımdasınız hepinize dua edıyorum, doğumda da bol bol dua etmiştim.
bu duyguyu hepinizin yaşamasını istiyorum, çok farklı bi şeymiş anne olmak hele ki ikiz annesi olmak.
inşallah be canım inşallah bizde yaşarız o günleri inan içim çok tuhaf bu sefer bi sıkıntı ve bi hüzün bi mutluluk bi arada
geçenkinde sadece heyecan vardı bu sefer karışık düşünmekten kendimi alamıyorum
napalım canım hayırlısı artık beklicez..
bebişlerini çok çok öp benim içinde canım ben çıkıyorum mesaim bitti...
kendine ve bebelerine cook iyi bak inşallah en kısa zamanda tekrar görüşüp konusuruz canım

hayırlısıyla bu sefer olucak bitanem. bizde öpüyoruz seni.

inşallah canım
sen ve bebişlerin arkamızdaysanız eminim gelir kuzum hatta ikiside birertane tutup getirmiş olsunlar bebelerimi bakarsın bende ikiz annesi olurum
hayali bile güzel

Slm kızlar ne zaman girsem yoksunuz sizi hiç yakalayamıyorum artık bebişimin odası tamamlandı perdesinide taktık biraz önce resmini çekip koycam ama uyku setini daha yazmadım yıkadım ütüledim tozlanır diye kaldırdım yazınca koyarım resmini

oy oy küçük kuzuların annesi gelmiş hepinizin iyi olmasına çok sevindim canım. minik totoları bir ısır benim yerime benim de doğuma az kaldı ve çok heyecanlıyım. bizim için de dua et güzel anne

canım odanızı güle güle kullanın, kısa zaman sonra şen kahkahalar yükselir inş içinden ben uyku setini de koydum, cibinliğin üstüne bir çarşaf açtım tozlanmasın diye. zaten bebek geldikten sonra yaklaşık 6 ay yine kullanılmayacak, illa ki tozlanacak benim sadece kapı süsü ve şekerlerim kaldı. karar verdim ama eşimin çalışma saatleri uymadığı için almaya gidemedik bir türlü

Allah kurtarsın canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişini şekerlerini ben kendim yaptım 100 tane daha bitiremedim ama 2 günlük işi kaldı yavaş yavaş yapıyorum aynı yerde çok oturunca yoruluyorum bunlar bitince hastanede dağıtmak için tülün içine lokum koyup süslücem bide nazar boncuğu takcam hepsine aklımdan çok şey geçiyo ama hareketlerim kısıtlı olduğu için yapamıyorum

nerdesiniz kızlarrrr????derin hayırlı olsun ccanım olsun koy yinede fotoları sonra uyku setiyle bi daha koyarsın.incirim sen napıon canısı?

günaydınlarrrrrr benkayraaa gülegüle kulan netini

herkese kocaman kucak dolusu sevgiler......gününüz aydın ve bol sürprizlerle geçsin.güzel haberler aldığınız gün olsun.

ben salı öğleden sonra saraçoğlu hoca ile konuştum.bu konuşmanın sonunda tüp konusunu bir kenara bıraktım.Hoca konuyu çok iyi anlattıp beni ikna etti.Bem daha önce de bu hocanın kürü ile hamile kalmış ancak kimyasal gebelik oluşmuştu.bunuda sordum ben hamile kaldığımı öğrenince kürü bıraktığımı söyledim bırakmamam gerektiğini söyledi.tahlil sonuçlarımı bu gün bildirip siparişi ona göre verecek.neyse uzun oldu yani kısaca bu kürü tekrar deneyeceğim.tüple olmadı ama kimyasalda olsa bu kürle oldu.

demet sıkı takipçinim bana özelden yaz ne gönderiyor fiyatı vs..ona göre bende deneyebilirim...

Günaydın cancağızlarım...
3 gündür gelmeyen kargom nedeniyle eve kapanıp kaldım 2 gündür aradığımda bugün geliyor dediler hala yok...
Arayıp ağzıma geleni saymak hanımefendiliğimi bozmak istiyorum hep aynı kargo ve hep buna benzer sorunlar yaşıyorum..
Şimdi burdan ifşa edip karalama kampanyası yapmak vardı ama Allahlarından bulsunlar delirttiler beni kaç gündür

günaydın canım..
sorma yaa yapıyolar bazen babamın bi ilacı var sürekli kullanıyo cep veya netten sipariş verip kargoyla teslim alıyoruz.
kışın siperiş verdim 1 ay sonra babamın hapı btecekti erken vereyim dedim inanırmısın yok kardı kıştı derken 1 ay oyaladılar en sonunda hem alıdgım yere hem kargoyu arayıp ağzıma ne geldiyse saydım bu adamın bu ilacı kullanması gerekiyor nasıl insansınız sağlıkla oynuyosunuz filan diye
halbuki ilaç 2 gün sonra bitecekti ama olsun yaptım işte inanırmısın o akşam kargo aracıyla değilde özel araçla getirdiler ilacı
geri zekalılar genelde böyle yapıyolar ama hak ediyolar bu konuşmalarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…