Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın tatlım

sabah sabah sinir yapma hemen tamam haklısın ama bu kadar sinir bünyeye zarar eguşum

Günaydın kızlar bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum oğlumu 3 haftadan beri görmüyorum ilk defa bu kadar arası uzun oldu bayram girince normalde 2 haftada bir gidiyoruz en geç ama doktorum bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmadığı için sarktı böyle inşallah iyidir bebişim doğum tarihinide konuşcam doktorla bakalım benim istediğim tarihi kabul etcekmi neyse güldenim bende 2 günden beri sinirliyim hatta kocamada küstüm bu yüzden 2 günden beri fazla konuşmuyorum sarılmasınada izin vermiyorum sebep oturma odasındaki pimapen pencere üstten açtığımız zaman düşüyo pencere daha önce demiri kırılmış dediler değiştirdiler yine yaptı geldiler vurdular bişeyler yaptılar yine oldu bu sefer gelen adam demiri yine kırılmış dedi dedim nasıl kırılıyo bu demir siz kırmışsınız dedi bana benim orda tepem atıvermiş adama ağzıma geleni söyledim eşimde yanımda beni sakinleştirmeye çalışıyo neyse adam gitti eşim tamam sakin ol değişcek işte sorun yok gibi cümleler kullandı iyice sinir oldum başladım ağlamaya tabi hamilelikten ağlamam yoksa pimapen bozuldu diye niye ağlıyayım işte böyle eşimlede küsüm şimdi pimapen yüzünden

Tünaydın kızlar canım çok sıkkın 1 kaç gündür elammm hasta bende hastlndım çok iyi sayılmam ama dayanamıyorum artık babannemin kuranı var bugün geçen sene canım babaannei kaybetmiştik kurndn sonra ablam gidicem sagolsun eşimde git kal dedi büyük ihtimal cumrtesi dönerim bebegim sürekli aglıyor ateşini düşüyor çıkıyor kaç gündür ilece uykusuzlar böyle yani canlar görüşmek üzere sizleri seviyorum

günaydın tatlım

sabah sabah sinir yapma hemen tamam haklısın ama bu kadar sinir bünyeye zarar eguşum

sinir gerilim eksik olmuyor ki canım benim bak hala yok kargo ortada
cinayet sebebi az kaldı bundan sonraki mesajlarımı kodesten yazarım

oyyy kıyamam ben ona e tabii sende dağıldın üzüntüsünden ben uyuyamam paşalarım iyi olana kadar sersem gibi dolanırım minnak yavru Rabbim acil şifa versin bu arada Allah kabul etsin kuranınızı merkanı cennet olsun mehtapcım..

bende kargo sende pimapen gerilimi hamile olsam demekki bende 2 gündür gelmeyen kargoma ağlayacaktım
saçma sapan sebeplerden milletin işini doğru yapmaması yüzünden biz geriliyoruz
Görkem paşayla randevunuzu düşün mutlu ol

şişssstt sters yapma az kaldı paşamız etkilenmesin derincim herşey olur takma kafana..
ayrıca eşinin yapabileceği bişeyde yokki canım 3 günden fazla küs kalma olurmu

canım cok geçmiş olsun eloşumuza Allah şifa versin teyzesine ve ona inşallah

Slm kizlar ben marmarise tasiniuorum.lojman cikti dun bize.cok heyecanliyim.esimle kavuscagima sevinryim mi yoksa 2 cocukla baska bi şehire tasinacagim icin korkayim mi bilemedim çok karisik duygular icindeyim

Dayanamadım koydum fotoları zaten ikide birde odasına gidip bakıyorum sanki bebek varmış gibi sade olsun istedim ama inşallah beğenirsiniz bu arada beşiğin içindeki sepetimiz yengemiz yaptı ayakları takılcak daha o yüzden oraya koydum 2-3 ay onun içinde yatcak bizim yanımızda hastane çantalarımıda çektim

Eklentiler

• $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $image.webp
    70 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
sade ve şık olmus ben begendim canım güle güle kullanın sağlıkla büyütün odasında oğluşunu

bende abimin bebeği için hediye hazırlıyayım diyorum hani bezden pasta yapıyolar ya onu bebek arabası gibi yapıp içerisine biberon emziksampuan ıvır zıvır küçük malzemeleri ekleyeyim diyorum 1-2 aya ancak yaparım yapınca koyarım resim sence nasıl olur

canım güle güle büyüsün oğluşun bu odada. çok güzel hepsi.
bu arada biz oğlumuzu sünnet de ettirdik, yenidoğan sünneti.bir düşün istersen.
Hulusi bey hastaneden çıkınca demişti keşke çıkmadan yaptırsaydınız kolay oluyo diye, bizde geçen hafta kontrole gittiğimizde soralım dedik yaptırdık çıktık. bir günde iyileşti, oğlum hiç ağlamadı kesilirken. sadece ilk gün çişini yaparken bir kaç kere ağladı o kadar.

bir de ben anneme beyaz çarşaf yaptırmıştım birkaç tane çok lazım oluyo aklında olsun. penye battaniyeleri çok kullanıyorum 6 tane var inan bazen yetmiyo. daha aklıma gelen olursa yazarım.

Valla iyi fikir canım eminim çok güzel olur bende daha kapıyı süslücem tül alıp kapıya fiyonk yapcam kapı süsümüzde var yarın çarşıya ineyim diyorum bakalım yarında yağmur gösteriyo izmir çok yağarsa gidemem

Çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin büyüsün odasında inşallah

Böyle deneyimli annelerden fikir almak güzel oluyo sünneti bende düşünüyorum canım yaptırmayı bakalım doktorumuz ne zaman uygun görürse o zaman yaptırcaz battaniyeye gelince şimdilik var baya ama yetmezse kardeşim getirir daha tekstil ürünlerimiz ondan sponsor kardeşim çoğu şeyi o getirdi iyi oldu

Demek Sünnetini de oldu oğluşun hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin annesi..

Sağol canım bebişimin içinde uyuduğunu görebilcekmiyim acaba hala rüya gibi geliyo elime almadan inanamıcam galiba

Göreceksin inşallah canım bu kadar geldiniz çok şükür artık beklemekten başka yapacak birşey yok.. Bende odasının siparişini verdim kızlarımın bir hafta falan kaldı gelmesine sabırsızlıkla bekliyorum.. Bende kendime bakıyorum tuhaf geliyor o kadar çok bekledim ki şimdi de rüya gibi geliyor. Allahıma sonsuz şükürler olsun ne kadar şükür etsek az değil mi?

yenidoğan sünnetinin belli bir zamanı var ona göre geç kalmayın. bizim 16 günlüktü ona bile baya olmuş dedi doktor. 1 aydan sonra yapmıyolarmış, yani yaparlarsa anestezili yapıyolarmış.

bir de belki almışsındır ama küvet filesi varya ben onun içi dolgulu olanını almıştım sevi bebenin, çok rahat oluyo tutmuyoruz bile kendileri duruyo onun üstünde, bizimkiler çok seviyolar banyo yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…