Günaydın cancağızlarım...
3 gündür gelmeyen kargom nedeniyle eve kapanıp kaldım 2 gündür aradığımda bugün geliyor dediler hala yok...
Arayıp ağzıma geleni saymak hanımefendiliğimi bozmak istiyorum hep aynı kargo ve hep buna benzer sorunlar yaşıyorum..
Şimdi burdan ifşa edip karalama kampanyası yapmak vardı ama Allahlarından bulsunlar delirttiler beni kaç gündür
demet sıkı takipçinim bana özelden yaz ne gönderiyor fiyatı vs..ona göre bende deneyebilirim...
günaydın tatlım
sabah sabah sinir yapma hemen tamam haklısın ama bu kadar sinir bünyeye zarar eguşum
Tünaydın kızlar canım çok sıkkın 1 kaç gündür elammm hasta bende hastlndım çok iyi sayılmam ama dayanamıyorum artık babannemin kuranı var bugün geçen sene canım babaannei kaybetmiştikkurndn sonra ablam gidicem sagolsun eşimde git kal dedi büyük ihtimal cumrtesi dönerim bebegim sürekli aglıyor ateşini düşüyor çıkıyor kaç gündür ilece uykusuzlar böyle yani canlar görüşmek üzere sizleri seviyorum
Günaydın kızlar bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum oğlumu 3 haftadan beri görmüyorum ilk defa bu kadar arası uzun oldu bayram girince normalde 2 haftada bir gidiyoruz en geç ama doktorum bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmadığı için sarktı böyle inşallah iyidir bebişim doğum tarihinide konuşcam doktorla bakalım benim istediğim tarihi kabul etcekmi neyse güldenim bende 2 günden beri sinirliyim hatta kocamada küstüm bu yüzden 2 günden beri fazla konuşmuyorum sarılmasınada izin vermiyorum sebep oturma odasındaki pimapen pencere üstten açtığımız zaman düşüyo pencere daha önce demiri kırılmış dediler değiştirdiler yine yaptı geldiler vurdular bişeyler yaptılar yine oldu bu sefer gelen adam demiri yine kırılmış dedi dedim nasıl kırılıyo bu demir siz kırmışsınız dedi bana benim orda tepem atıvermiş adama ağzıma geleni söyledim eşimde yanımda beni sakinleştirmeye çalışıyo neyse adam gitti eşim tamam sakin ol değişcek işte sorun yok gibi cümleler kullandı iyice sinir oldum başladım ağlamaya tabi hamilelikten ağlamam yoksa pimapen bozuldu diye niye ağlıyayım işte böyle eşimlede küsüm şimdi pimapen yüzünden
şişssstt sters yapma az kaldı paşamız etkilenmesin derincim herşey olur takma kafana..Günaydın kızlar bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum oğlumu 3 haftadan beri görmüyorum ilk defa bu kadar arası uzun oldu bayram girince normalde 2 haftada bir gidiyoruz en geç ama doktorum bi cumartesi çalışıp bi cumartesi çalışmadığı için sarktı böyle inşallah iyidir bebişim doğum tarihinide konuşcam doktorla bakalım benim istediğim tarihi kabul etcekmi neyse güldenim bende 2 günden beri sinirliyim hatta kocamada küstüm bu yüzden 2 günden beri fazla konuşmuyorum sarılmasınada izin vermiyorum sebep oturma odasındaki pimapen pencere üstten açtığımız zaman düşüyo pencere daha önce demiri kırılmış dediler değiştirdiler yine yaptı geldiler vurdular bişeyler yaptılar yine oldu bu sefer gelen adam demiri yine kırılmış dedi dedim nasıl kırılıyo bu demir siz kırmışsınız dedi bana benim orda tepem atıvermiş adama ağzıma geleni söyledim eşimde yanımda beni sakinleştirmeye çalışıyo neyse adam gitti eşim tamam sakin ol değişcek işte sorun yok gibi cümleler kullandı iyice sinir oldum başladım ağlamaya tabi hamilelikten ağlamam yoksa pimapen bozuldu diye niye ağlıyayım işte böyle eşimlede küsüm şimdi pimapen yüzünden
canım cok geçmiş olsun eloşumuza Allah şifa versin teyzesine ve ona inşallahTünaydın kızlar canım çok sıkkın 1 kaç gündür elammm hasta bende hastlndım çok iyi sayılmam ama dayanamıyorum artık babannemin kuranı var bugün geçen sene canım babaannei kaybetmiştikkurndn sonra ablam gidicem sagolsun eşimde git kal dedi büyük ihtimal cumrtesi dönerim bebegim sürekli aglıyor ateşini düşüyor çıkıyor kaç gündür ilece uykusuzlar böyle yani canlar görüşmek üzere sizleri seviyorum
sade ve şık olmus ben begendim canım güle güle kullanın sağlıkla büyütün odasında oğluşunuDayanamadım koydum fotoları zaten ikide birde odasına gidip bakıyorum sanki bebek varmış gibi sade olsun istedim ama inşallah beğenirsiniz bu arada beşiğin içindeki sepetimiz yengemiz yaptı ayakları takılcak daha o yüzden oraya koydum 2-3 ay onun içinde yatcak bizim yanımızdahastane çantalarımıda çektim
Dayanamadım koydum fotoları zaten ikide birde odasına gidip bakıyorum sanki bebek varmış gibi sade olsun istedim ama inşallah beğenirsiniz bu arada beşiğin içindeki sepetimiz yengemiz yaptı ayakları takılcak daha o yüzden oraya koydum 2-3 ay onun içinde yatcak bizim yanımızdahastane çantalarımıda çektim
sade ve şık olmus ben begendim canım güle güle kullanın sağlıkla büyütün odasında oğluşunu
bende abimin bebeği için hediye hazırlıyayım diyorum hani bezden pasta yapıyolar ya onu bebek arabası gibi yapıp içerisine biberon emziksampuan ıvır zıvır küçük malzemeleri ekleyeyim diyorum 1-2 aya ancak yaparım yapınca koyarım resim sence nasıl olur
Dayanamadım koydum fotoları zaten ikide birde odasına gidip bakıyorum sanki bebek varmış gibi sade olsun istedim ama inşallah beğenirsiniz bu arada beşiğin içindeki sepetimiz yengemiz yaptı ayakları takılcak daha o yüzden oraya koydum 2-3 ay onun içinde yatcak bizim yanımızdahastane çantalarımıda çektim
canım güle güle büyüsün oğluşun bu odada. çok güzel hepsi.
bu arada biz oğlumuzu sünnet de ettirdik, yenidoğan sünneti.bir düşün istersen.
Hulusi bey hastaneden çıkınca demişti keşke çıkmadan yaptırsaydınız kolay oluyo diye, bizde geçen hafta kontrole gittiğimizde soralım dedik yaptırdık çıktık. bir günde iyileşti, oğlum hiç ağlamadı kesilirken. sadece ilk gün çişini yaparken bir kaç kere ağladı o kadar.
bir de ben anneme beyaz çarşaf yaptırmıştım birkaç tane çok lazım oluyo aklında olsun. penye battaniyeleri çok kullanıyorum 6 tane var inan bazen yetmiyo. daha aklıma gelen olursa yazarım.
canım güle güle büyüsün oğluşun bu odada. çok güzel hepsi.
bu arada biz oğlumuzu sünnet de ettirdik, yenidoğan sünneti.bir düşün istersen.
Hulusi bey hastaneden çıkınca demişti keşke çıkmadan yaptırsaydınız kolay oluyo diye, bizde geçen hafta kontrole gittiğimizde soralım dedik yaptırdık çıktık. bir günde iyileşti, oğlum hiç ağlamadı kesilirken. sadece ilk gün çişini yaparken bir kaç kere ağladı o kadar.
bir de ben anneme beyaz çarşaf yaptırmıştım birkaç tane çok lazım oluyo aklında olsun. penye battaniyeleri çok kullanıyorum 6 tane var inan bazen yetmiyo. daha aklıma gelen olursa yazarım.
Çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin büyüsün odasında inşallah
Demek Sünnetini de oldu oğluşun hayırlı olsun canım Allah damatligini da göstersin annesi..
Sağol canım bebişimin içinde uyuduğunu görebilcekmiyim acaba hala rüya gibi geliyo elime almadan inanamıcam galiba
Böyle deneyimli annelerden fikir almak güzel oluyosünneti bende düşünüyorum canım yaptırmayı bakalım doktorumuz ne zaman uygun görürse o zaman yaptırcaz battaniyeye gelince şimdilik var baya ama yetmezse kardeşim getirir daha tekstil ürünlerimiz ondan sponsor kardeşim çoğu şeyi o getirdi iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?