Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende ondan aldım canım daha rahat olur diye benim doğum bayrama denk geliyo canım o yüzden bayramdan sonra hemen yaptırırız sünneti inşallah

Aynen canım olumsuzluklara o kadar alışmışız ki sanki bişey olcak mutluluğumuz bozulcak diye ödüm kopuyo biliyosun bizim hamileliğimiz normal bi hamilelikten çok farklı onlarında korkuları oluyodur belki ama bizimki daha çok inşallah hepimiz kavuşcaz bebişlerimize

Kızlar hu arada görüntülü bebek telsizi almıştım bugün geldi kargo burdaki fiyatları çok pahalı ben yabancı bi siteden ısmarladım 20 günü buluyo gelmesi ama burdakilerden daha güzel

Bende ondan aldım canım daha rahat olur diye benim doğum bayrama denk geliyo canım o yüzden bayramdan sonra hemen yaptırırız sünneti inşallah

bir de su termometresi almıştım 4-5 tl lik bişey ama çok kullanışlı. banyo suyunu rahat ayarlıyosun. süt sağma makinasını çok kullanıyorum ikiz olduğu için çok işime yarıyo, bir de emmedikleri zaman sütüm akıyo boşa gitmemiş oluyo hemen dolduruyom dolaba koyuyorum. sonraki öğünlerde veya gece veriyorum.

ooo hadi bakalım ne güzel iştee yavas yavas tamamlanacak herşey ohh miss gibi canım
bu arada bebek şekerini yaptınızmı ben acıkcası kendimin olmayınca yegenim içinde cok özeniyrum doğumu subat sonunda olacak ama ben şimdiden araştırıyorum valla

Derin cok guzel odasi sade ve sık hayirlisiyla gule gule icinde butursun insallah ben oda yapamicam ev 2+1 oyuzden sagdece simdilik karyola alicak ananemiz cantayida yavas yavas hairliyim diyorum sekerlerini merak etim ben cikolata yaptiricam dagitmak icin bide lohusa serbet takimi yaptim

kızlar yaaa valla özlemişim sizi. bebişler uyuyorken bende anlatayım doğum hikayemi. sanırım anlatmamıştım.

bizim doğumu 1 ağustos öğlen saati planlamıştı hulusi bey. bir gün önce sabah 5-6 gibi uyandım az az bişeyler akıyo tuvalete gittim az bişey kaçırmışım ben idrar sandım, çamaşır değiştirdim yattım yine aynı şey 3 kere oldu böyle ama az az oluyo. eşimi uyandırdım gitsekmi acaba falan ama ben hala idrar herhalde diyorum, yine gittim wc ye daha çok geldi. ama ben hep tuvalete yaptığım için idrar sanıyorum. öyle 2 saat oyalandım evde internete falan baktım az az da gelebilirmiş su diyodu. en sonunda gidelim dedim eşime içimiz rahat etsin diye. hemen duşa girdim çıktım, gittik hastaneye ben acil kapısında indim arabadan acile girdim eşimi bir daha görmedim. 45 dakika sonra bebeklerim doğmuştu. o kadar hızlı oldu herşey. gitmesem evde doğuracakmışım herhalde.

yalnız acilde danışmada çok salak biri vardı, gittim benim suyum geldi galiba dedim, kız bana ama burda kadın doğum yokki kadın doğum maltepede dedi salak. bende doktorum bişey olursa buraya gelmemi söylemişti sonuçta doğumlar burda yapılıyo dedim. kız çöpten yırtılmış kağıtlar çıkardı onları birleştirip kadın doğumun numarasını bulmaya çalışıyo o sırada içerden bi bayan asistan doktor çıktı ne oluyo dedi kız da bayanın suyu gelmiş diyo doktor da bi kızdı kadın doğuracak sen ayakta bekletiyosun dedi hemen kendi içerden tekerlekli sandalye getirdi ve beni çıkardı doğumhaneye. bi muyaneye ettiler açılma falan olmuş suyum daha çok gelmeye başladı ben neye uğradığımı şaşırdım hemen hazırladılar beni. o sırada hulusi beye haber vermişler beni hazırlayana kadar o da hemen geldi. ben hep eşimin haberi yoktu diyorum araba park etmeye gitmişti falan derken bir ağlama sesi oğlumu önce çıkardılar hemen verdiler öptürdüler o kadar sıcaktı ki anlatamam yarım dakika sonra da kızım geldi ikisini bir öptürdüler, başımda duran beni konuşturan bir doktor vardı o sağolsun cep telefonuyla resimlerimizi çekti sonra da eşime mail atmış sağolsun. ben odama gidince eşimi gördüm bebeklerim benden önce gelmişler odaya. öyle güzel bir duygu ki anlatamam. sonra tabi eşim herkese haber vermiş annemler eskişehirdeydi o akşam geleceklerdi onlar da şaşırmışlar.

işte kızlar böyle bir anda oldu bitti hiç stres heyecan yapmaya fırsat olmadı.
Allahım herkese nasip etsin. bu arada oğlum ağlıyo görüşürüz öpüyorum hepinizi.

ne güzel yaa darısı bizlere olsun inşallah canım...
bu arada sezeryanmıydı normalmi onu yazmamıssın da merak ettim

Ay canim ya gozumde canlandi bir an icim bir tuhaf oldu gule gule buyut kuzularini
Darisi bizim basimiza

Canım benim bende doğum hikayelerini sanki yaşıyomuşum gibi okuyorum ağlamak geliyo içimden ama ne güzel stressiz atlatmışsın darısı bizlere inşallah canım

canım şekerlerini ben kendim yaptım eve gelenlere dağıtıcam hastanede dağıtmak içinde tülün içine lokum koyup süslücem

bu arada kızlar ben toplam 13 kiloyla bitirdim hamileliği. 15. gün aklıma geldi tartıldım ve hepsi gitmiş başladığım kilodayım şuanda. sadece karın kısmımda ameliyat yerim de göbek var içi boş bir göbek
hastanede hemşireler falan yılın annesi seçtiler beni , bebişlerim maşallah tosun gibi doğdular, ikiz olupta bu kiloda görmedik dediler. hulusi bey de çok takıldı kilolarına. 5. gün götürdük elini öpmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…