Evet yaaa çok misafirim var ve bunlar hep koca kafalı kocamın yuzundenEvde yalnız kalmamı istemiyor ve yanımda hep birileri kalıyor o yokken söyle evimde oh yatıp istirahat edemiyorum gerçi raziyim buna kayınvalidem gelecek yanımda kalmaya2hafata sonra gelecekmiş Bana gecen aksam tlfnda dediki ha iyisin demi artık yani ben değil sen benim onume çorba pişirip koyacaksın esime söylemek istedim ama söyleyemedim bana dediki annesiyle konuşurken sus annem onu istemiyorsun sanicak gicik ettiler beni anne olgul yaa egunalim dedim 6hafta kıpırdamadan yattım anneciğin hiç tiki çıkmadı gelicem diye üzülüyorum bn böyle seylere Neyse topicte hersey guzel elvanelvan kardesimi tebrik ediyorum darısı sanaaa darısı insallh bütün kardeşlerime
demek kaynananla buluşmanıza hasretle kavuşmanıza 2 hafta kaldıııı
hayret bişey be gelip bi de senden hizmetmi bekleyecek...
valla dellendim şu an...sende numara yap rahatsız gibi gezin kusura bakmayın ama yatmam gerekiyooo şuram ağrıyo buram ağrıyo falan de ay ne biliyim yap işte bişey ama onun için kendini yorma...bak geldiler bana yineee
Cnmmmm bnm oh be yalnız değilim elbirliği ile birseyler yapicaz artık ha ha aynen var bu planımda yatım aşağıya eşimde diyr sen yat annem gider1haftaya diyor gel biz kulağını çekelimBana da geliyorlar walla Canlarım ben çıkıyorum uzanicam birazcık öptüm seni cnmm bnm sen plan yap bnm için kaynana kaçırma plani
dün akşam adet oldum yarın doktora gidicemm
sizler nasılsınızazcık ağrılarım var çıkıcamm birazdan birde baş ağrısı var ilaveten inşallah bol bol hamiş müjdeleri alırızzz
ben seni sabah günaydın vaktinde gördümmmm ama sen tünaydın vaktinde yazdınnnn
çoookkkkkk sevindimmmmmm:)))) rabbim mutluluğunuzu daim etsin birde bebişle taçlandırsın inşallah............günaydınlar topiğin güzel annelerive anne adayları nasılsınız
istanbulda faci kar var hertaraf bembeyaz
eşimle barıştık hatasını anlamış sırnaştı tabi banada gün doğdu allah kimsenin evinden huzuru bozmasın öpüyorum sizi
günaydın sarı çiçeğimmmmmm......
günaydın cicim...Herkese harika bir gün diliyorum, bugün de bebiş haberleri alırız inşallah.
iyi ettin şeker.. sanada günaydın....günaydın herkese, vaktim var bir selam vereyim size.
sanada güzel annecikkkk......günaydın güzel ve güneşli bir gün sizinle olsun
ay çok kısa bi günaydın olmuş bu:)))))günaydınn bayanlarr...
inşallah....... günaydın tatlım....canlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
günaydınnn....Gunaydin kizlarrr
sanada tünnaydınnnnn ve banada::)))))KISLARR nasılsınız....
öğlen oldu tünaydın diyimm....
ay sen nerelerdesiiinnnn... hoşgeldinnnn.......dün akşam adet oldum yarın doktora gidicemm
sizler nasılsınızazcık ağrılarım var çıkıcamm birazdan birde baş ağrısı var ilaveten inşallah bol bol hamiş müjdeleri alırızzz
olsun kuzum tekne kazıntısımız olsunda ben kıskanayım yeterkii...bir gün sırayla hepimizin hamilelik haberlerini alacağımız günleri hayal ediyorum valla...
bi gün üşenmedim net ten bi kaç tane msn ifadesi indirdim..arada bir de onları kullanıyorum canım...
sanada bi tane yolluyorum bakEki Görüntüle 358143 senin tekne kazıntınnnn...
inşallah canım nasılsıncanlarım günaydın hayırlı günler inşallah güzel haberler alırız bugün ..............
gunaydın guzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
su cok sevındım cnmmmm sen sımdı tadını cıkar bu sırnasmaların hayatımmmmm
KISLARR nasılsınız....
öğlen oldu tünaydın diyimm....
ha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))hem günaydın hem tünaydınn
nasılsınız baklımmmm
dışarda hava güzel gibi...ben de akşam hürrem rüzgarına kapıldım..tabii kociş engeli de cabası nazar mı değdi benim kine anlamadım...bu aralar takıldı evde yeni kurallar icat etmeye başladı....neymiş akşam 11 de yatağa girileckmiş beyefendi uykusuz kalıyormuş
ben de zaten akşam yemeği bulaşık çay servis derken arada Hürremi de kaçırmayayım derken hiç alamadım kucağıma laptopu....demek yeni hamile var hayırlı olsun ELVANELVANIM.....Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.........
egunal imm yarın sabah doktor randevum var büyük ihtimalle kontrolun peşinden öğlende ameliyata alacak...yine heyecanlıyım hayırlısı bakalım...
hem günaydın hem tünaydınn
nasılsınız baklımmmm
dışarda hava güzel gibi...ben de akşam hürrem rüzgarına kapıldım..tabii kociş engeli de cabası nazar mı değdi benim kine anlamadım...bu aralar takıldı evde yeni kurallar icat etmeye başladı....neymiş akşam 11 de yatağa girileckmiş beyefendi uykusuz kalıyormuş
ben de zaten akşam yemeği bulaşık çay servis derken arada Hürremi de kaçırmayayım derken hiç alamadım kucağıma laptopu....demek yeni hamile var hayırlı olsun ELVANELVANIM.....Rabbim tamamına erdirsin inşaallah.........
egunal imm yarın sabah doktor randevum var büyük ihtimalle kontrolun peşinden öğlende ameliyata alacak...yine heyecanlıyım hayırlısı bakalım...
canımmmm inan hep burda takılmak ıstıyorum ama ... yazamıyorum...
sureklı bızım gıcık patronıce iş verıyo...
tam yazıcamm... melikee gel bakımmm bıdı bıdı bıdı bıdı konuşuyoo...
yarın kontrol ve belkide operasyon var demek..inşallah herşey yolunda gider canımmm...bi sorun olmasın artık ve bir an önce bebeklerine kavuşşş...hepimiz sırayla hamile diye yazalım istiyorum...mart ayına yetişeceksin diye umuyorum...
heeee demek gıcık patroniçe iletişimimizi koparıyooooo
tamam canım sen zaten fırsat buldukça yazarsın zaten..
ben naz yaptım sanaaaEki Görüntüle 358348
benim eşim bir ara kafaya koymuşdu bizde bir kulub kuralım sohbet edelim diyodu ama biz sizn kadar çok konuşamayız bizim kulup hemen kapanır diyodu sizin gibi biz herşeyi konuşmuyoruzki az ve özha..ha...ha... yakında bütün kocalar ayaklanacaaak... benimki zaten diyoki sen o kızlara söyle bana kocalarının adresini versin bende erkekler klübü kurucam:)))))
onuda üye yap canımcanımmmm inan hep burda takılmak ıstıyorum ama ... yazamıyorum...
sureklı bızım gıcık patronıce iş verıyo...
tam yazıcamm... melikee gel bakımmm bıdı bıdı bıdı bıdı konuşuyoo...
çoookkkkkk sevindimmmmmm:)))) rabbim mutluluğunuzu daim etsin birde bebişle taçlandırsın inşallah............
günaydın cicim...
iyi ettin şeker.. sanada günaydın....
sanada güzel annecikkkk......
ay çok kısa bi günaydın olmuş bu:)))))
inşallah....... günaydın tatlım....
günaydınnn....
sanada tünnaydınnnnn ve banada::)))))
ay sen nerelerdesiiinnnn... hoşgeldinnnn.......
yaa kuzummm bu resımler ne guzelll....
sen nasılsn napıyosunuz...
merhaba kızlar size pek katılamıyorum okadar hizli ilerliyonuz ki yetişmek çok zor beni sorarsa nız pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemim var inşallah güzel haber ler veririm size birlik te seviniriz
merak ediyordum sonunda yazdın yaniii...
lucrin gecikme yapmamış oh ne güzel...yarında yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başlarsın...
bende pazartesi başlayacam inşallahhhh
canımm temizlik yapıyordum bu aralar evde tempodaydım silzeri ihmal etmiştim kusuruma bakmadınız dimiçoookkkkkk sevindimmmmmm:)))) rabbim mutluluğunuzu daim etsin birde bebişle taçlandırsın inşallah............
günaydın cicim...
iyi ettin şeker.. sanada günaydın....
sanada güzel annecikkkk......
ay çok kısa bi günaydın olmuş bu:)))))
inşallah....... günaydın tatlım....
günaydınnn....
sanada tünnaydınnnnn ve banada::)))))
ay sen nerelerdesiiinnnn... hoşgeldinnnn.......
canım vallah biz bile yetişemiyoz bazen ben sabah öğlen akşam giriyorum bakıyom sayfalar almış başını girmiş bir sayfayı okurken zaman kaybetmiyim diye yeni sekmeden diğer sayfaları açıyorum o yüklenen kadar ben zaten okumuş oluyorum zekice dimimerhaba kızlar size pek katılamıyorum okadar hizli ilerliyonuz ki yetişmek çok zor beni sorarsa nız pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemim var inşallah güzel haber ler veririm size birlik te seviniriz
benim eşim bir ara kafaya koymuşdu bizde bir kulub kuralım sohbet edelim diyodu ama biz sizn kadar çok konuşamayız bizim kulup hemen kapanır diyodu sizin gibi biz herşeyi konuşmuyoruzki az ve öz
onuda üye yap canımtakılsın bize hayatı yaşasın buluruz onada bir güzel sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?