Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah nazar değmesin bebişlerinede sanadaben şimdiden 13 kilo aldım ben başlarda çok şiştim düşük tehlikem olduğu için hep hormon iğnesi oldum ve hemen hemen 5. Aya kadar hep yattım sayılır evden dışarı çıkamadım bebişim iyi olsunda ben kiloya razıyım

Beceririsin hayatım sen daha güzellerini yaparsın ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum mesleğimden herhalde
istesem ugrasırım yaparımda simdi burası küçük yer merkeze gidince almam lazım sonra bişeyler eksik kalırsa kalkıpta almaya gidemezsem sinir olurum kafa dagıtayım derken kafayı yerim
neydi canım senin mesleğin

37+1 de yaptım canım. sona kadar geldim nerdeyse. tek bebekte olsa sezeryan 38. haftada oluyo hep.

Ne guzel bende hep tedirginim bisey olmasin diye bende 5 ay yattim3 ay dusuk ignesi oldu. Ama suan daha 11 kilo almisim benm doktorda iyi gidiyosunuz dedi cumartei kontrolumuz var insallah bende senin gibi saglikla alirim kuzularimi kucagima

onlar için herşeye razıyız valla. bende ilk 3 ay hep çıkarmıştım baştan almadım pek, 4. aydan sonra hep evdeydim raporluydum kesin şişerim 25-30 kilo alırım falan diyodum ikiz diye ama korktuğum gibi olmadı. sanırım diyetisyenin faydası oldu. gerçi ben ona kilo almamak için değil iki bebeyi düzgün beslemek için gitmiştim ama bana da faydası oldu.

Evet canım muhakkak bi eksik çıkıyo bende fazla fazla almışım hep kaldı ah yakın olsan verirdim sana bu arada ben anasınıfı öğretmeniyim canım

Çok güzeller teyzeniz zevkliyiş tabi bi kız bi oğlan olunca ikisinede uycak bişey lazım
Ben diyetisyene gitmedim doktorumada sordum ona göre ben normalim şekerimde çıkmayınca gerek görmedi tansiyonda normal gidiyo o yüzden önemsemedi herhalde

ikiz analarına bak sen, hepsi 12-13 kilo almış. ben tek tosuncukla şimdiden 12 kiloyu buldum, utandım kendimden tedaviler sırasında da 5 kilo almıştım, oğluşum gibi ben de tosuncuk oldum

ikiz analarına bak sen, hepsi 12-13 kilo almış. ben tek tosuncukla şimdiden 12 kiloyu buldum, utandım kendimden tedaviler sırasında da 5 kilo almıştım, oğluşum gibi ben de tosuncuk oldum

olur o kadar normali o şekerim benimki biraz garip oldu. senin de az kalmış nasipse ne zamana canım doğum.

oooooo bütün ikiz anaları ve adayları toplaşmış sohbet ediyorlar:)) napıosunuz bakim..

iyiyiz şekerim sen napıyosun. fırsat bulunca bakıyım dedim kızlar napıyo.

Çok güzeller teyzeniz zevkliyiş tabi bi kız bi oğlan olunca ikisinede uycak bişey lazım

canım teyzemiz bu işi yapıyo zaten. kendi yaptı yani.

haa kızlar bir de alt açma bezleri var çok işe yarıyo. ben almamıştım bana internetten bir paket hediye gelmişti, sonra baktık işe yarıyo kendimizde aldık, alt değiştirirken özellikle oğlu olacaklara lazım, bizimki hemen her değiştirmede batırıyo açınca şırrr başlıyo etrafa işemeye. bir de doktorun masasını çok seviyoruz ikidir oraya işiyo oğlum

olur o kadar normali o şekerim benimki biraz garip oldu. senin de az kalmış nasipse ne zamana canım doğum.

takvime göre 28 eylül canım ama bebişimiz 3 hafta önce doğum pozisyonunu aldı. ben de çantaları hazırladım bekliyorum artık havuza girmeye bile korkar oldum, suyum gelecek de anlayamıycam diye

küçük sıpa benim en yakın arkadaşımın 6 aylık kızı var, doğum ve büyüme aşamasına şahit olduğum için alt açma bezlerini aldım ben de. birçok markanın var ama baby-me yi çok beğendim, bakalım emicidir inşallah. kayınvalidem alt açma seti almıştı, iade ettirdim çünkü arkadaşım hiç kullanmadı. zaten erkek bebek sabah ıslatsa onu hooppp yıkamaya
canım hastanede en çok ne lazım oldu sana? bir de korse kullanıyor musun?

havuza falan girme artık, bak ben zor anladım suyum geldiğini.
bana gelen de baby me markaydı beğendim. korseyi bizim Hulusi doktor önermiyo bende kullanmadım canım.
hastanede ben bir gece kaldığım için götürdüğüm çoğu şeyi kullanmadık, bebeklere bir takım yetti batırmadılar. ben 2 gecelik kullandım. çoğu şeyi ordan veriyolar zaten. ped falan almıştım ama hastaneden veriyolar hemşireler kendileri değiştirdiler hep bakım zamanı. en çok lazım olan şey bebek bezi onu da zaten koymuşsundur çantaya.

çok kalmayacağımızı düşünerek 10 tane koydum çantaya ama bir aksilik olursa da alır getirir kocam, işi ne o zaman eksiğim kalmamış demektir:)
oğlunun sünnetini yaptırdın mı veya ne zaman yaptıracaksın? benim doktorum da kardeşim de(çocuk doktoru kendisi) doğduğu hafta yapılsın diyor ama annemlerin içine sinmedi. ben hemen yaptırma taraftarıyım ama bakalım artık :)

günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…