ben keçeyle becerememki uğraşcam işte bebek düşünmemek için
bu arada kızlar ben toplam 13 kiloyla bitirdim hamileliği. 15. gün aklıma geldi tartıldım ve hepsi gitmiş başladığım kilodayım şuanda. sadece karın kısmımda ameliyat yerim de göbek var içi boş bir göbek
hastanede hemşireler falan yılın annesi seçtiler beni, bebişlerim maşallah tosun gibi doğdular, ikiz olupta bu kiloda görmedik dediler. hulusi bey de çok takıldı kilolarına. 5. gün götürdük elini öpmeye.
istesem ugrasırım yaparımda simdi burası küçük yer merkeze gidince almam lazım sonra bişeyler eksik kalırsa kalkıpta almaya gidemezsem sinir olurum kafa dagıtayım derken kafayı yerimBeceririsin hayatım sen daha güzellerini yaparsın ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum mesleğimden herhalde
Darısı size, inşallah böyle kolay çabucak doğurursun.
Amin canim kacinci haftada dogum yaptin
37+1 de yaptım canım. sona kadar geldim nerdeyse. tek bebekte olsa sezeryan 38. haftada oluyo hep.
Maşallah nazar değmesin bebişlerinede sanadaben şimdiden 13 kilo aldım ben başlarda çok şiştim düşük tehlikem olduğu için hep hormon iğnesi oldum ve hemen hemen 5. Aya kadar hep yattım sayılır evden dışarı çıkamadım bebişim iyi olsunda ben kiloya razıyım
istesem ugrasırım yaparımda simdi burası küçük yer merkeze gidince almam lazım sonra bişeyler eksik kalırsa kalkıpta almaya gidemezsem sinir olurum kafa dagıtayım derken kafayı yerim
neydi canım senin mesleğin
güzel olmuş. bizim bebek şekeri ve kapı süsünü eşimin teyzesi hediye etti biz seçmedik yani ama hoşumuza gitti. resimlerini ekleyim. Eki Görüntüle 783575
Eki Görüntüle 783576
Eki Görüntüle 783577
Ben diyetisyene gitmedim doktorumada sordum ona göre ben normalim şekerimde çıkmayınca gerek görmedi tansiyonda normal gidiyo o yüzden önemsemedi herhaldeonlar için herşeye razıyız valla. bende ilk 3 ay hep çıkarmıştım baştan almadım pek, 4. aydan sonra hep evdeydim raporluydum kesin şişerim 25-30 kilo alırım falan diyodum ikiz diye ama korktuğum gibi olmadı. sanırım diyetisyenin faydası oldu. gerçi ben ona kilo almamak için değil iki bebeyi düzgün beslemek için gitmiştim ama bana da faydası oldu.
oooooo bütün ikiz anaları ve adayları toplaşmış sohbet ediyorlar:)) napıosunuz bakim..
oooooo bütün ikiz anaları ve adayları toplaşmış sohbet ediyorlar:)) napıosunuz bakim..
ikiz analarına bak sen, hepsi 12-13 kilo almış. ben tek tosuncukla şimdiden 12 kiloyu buldum, utandım kendimdentedaviler sırasında da 5 kilo almıştım, oğluşum gibi ben de tosuncuk oldum
Çok güzeller teyzeniz zevkliyiş tabi bi kız bi oğlan olunca ikisinede uycak bişey lazım
canım teyzemiz bu işi yapıyo zaten. kendi yaptı yani.
olur o kadar normali o şekerim benimki biraz garip oldu. senin de az kalmış nasipse ne zamana canım doğum.
haa kızlar bir de alt açma bezleri var çok işe yarıyo. ben almamıştım bana internetten bir paket hediye gelmişti, sonra baktık işe yarıyo kendimizde aldık, alt değiştirirken özellikle oğlu olacaklara lazım, bizimki hemen her değiştirmede batırıyo açınca şırrr başlıyo etrafa işemeye. bir de doktorun masasını çok seviyoruz ikidir oraya işiyo oğlum
takvime göre 28 eylül canım ama bebişimiz 3 hafta önce doğum pozisyonunu aldı. ben de çantaları hazırladım bekliyorumartık havuza girmeye bile korkar oldum, suyum gelecek de anlayamıycam diye
küçük sıpa benim en yakın arkadaşımın 6 aylık kızı var, doğum ve büyüme aşamasına şahit olduğum için alt açma bezlerini aldım ben de. birçok markanın var ama baby-me yi çok beğendim, bakalım emicidir inşallah. kayınvalidem alt açma seti almıştı, iade ettirdim çünkü arkadaşım hiç kullanmadı. zaten erkek bebek sabah ıslatsa onu hooppp yıkamaya
canım hastanede en çok ne lazım oldu sana? bir de korse kullanıyor musun?
havuza falan girme artık, bak ben zor anladım suyum geldiğini.
bana gelen de baby me markaydı beğendim. korseyi bizim Hulusi doktor önermiyo bende kullanmadım canım.
hastanede ben bir gece kaldığım için götürdüğüm çoğu şeyi kullanmadık, bebeklere bir takım yetti batırmadılar. ben 2 gecelik kullandım. çoğu şeyi ordan veriyolar zaten. ped falan almıştım ama hastaneden veriyolar hemşireler kendileri değiştirdiler hep bakım zamanı. en çok lazım olan şey bebek bezi onu da zaten koymuşsundur çantaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?