Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem

Günaydın topik halkı...
Annemdeyim ve paşalarımın gelişinin şerefine hazırlıktayım...
Birazdan alışverişe çıkcam...
Benden haberler böyle..
Bu arada hayırlı cumalarımız olsun Rabbim gönlünüzdeki muradı versin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem

koca göbüşle gezmeleremi gitcen seeennnn yollarda pırtlatma bebeleri çıkmaya çalışan olursa ittir içeri bak evladım sütümü helal etmem de

paşalarımda öyleydi demek yiğigin malı meydandır hesabı mal kapalı olunca sıkılıyor daralıyor paşalar açınca bir rahatlık bir rahatlık koyveriyolar

geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları

Günaydın kızlarherkese hayırlı cumalar bugün sabah oğluşum kıpırdamadı ya yani içerde çok hafif kımıltı oldu ama herzamanki tekmelerini atmadı

aklı kadın şartları her zaman kendi lehine çevirendir kendini yormadan gez canımm

Son düzenleme:

canım kolay gelsinnnn iyi vakit geçir paşalarla bir öp onları benim için

geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları

en kısa zamanda sanda yaşatsın inşş

koca göbüşle gezmeleremi gitcen seeennnn yollarda pırtlatma bebeleri çıkmaya çalışan olursa ittir içeri bak evladım sütümü helal etmem de

Sorma adım atamıyorum ama gezmeden de geri kalmıyorum Kocam birşey olur diye korkuyor Allah korusun uzak yer olsa gidemem de yakın diye geldim. Bir gece Edirnede kalıp dönücez.. Kızlar gezme olunca hiç durmuyorlar onlarda alıştı gezmeye bir yere kıpırdamaz benim akıllı kızlarım teyzesi

aklı kadın şartları her zaman kendi lehine çevirendir kendini yormadan gez canımm

Aynen yetercim kendimi yormuyorum arabada da yatar vaziyette geldim

paşalarımda öyleydi demek yiğigin malı meydandır hesabı mal kapalı olunca sıkılıyor daralıyor paşalar açınca bir rahatlık bir rahatlık koyveriyolar

öyle herhalde canımcım, doktorun orayı çok sevdi yalnız illa yapacak.

Allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyen arkadaşlara yaşatsın. Evladını kucağına alınca içi eriyo insanın, bunlar benim mi diyorum bazen o kadar sıkıntıdan sonra kucağımdalar diyorum.

sünneti yaptırdım canım, erkek adam oldu oğluşum. 16 günlüktü. yenidoğan sünnetinde fazla geç kalmamak gerekiyormuş doktor 1 aydan sonra yapmıyorum dedi, yapılsa da anestezili oluyomuş. Bize Hulusi hoca demişti keşke hastaneden çıkmadan hemen yapırsaydınız dedi araya bayram girdi anca yaptırdık, hiç ağlamadı ve bir günde iyileşti. bence yaptırın kurtulun, büyüyünce daha zor.

maşallah sünnetide yaptırmışsınız canım hayırlı uğurlu olsun sen nasılsın annelik nasıl gidiyo

Selam kizlar nerkese hayirli cumalar butun gece ayaktaydim yine sabah 6 da yattim yine anca kalkip kahvalti yap evi topla bu saatte geliyorum ama kimse kalmiyor

Bugün yine ultroson ve kan testine girdim.Perşempeye kadar 900 lük gonal f in 450 lilik dozajlarına ve cetrotide a devam perşembe yani 10. günüm tekrar ultrason ve kan testi olacağım..dualarınızı eksik etmeyinn..

Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz

maşallah sünnetide yaptırmışsınız canım hayırlı uğurlu olsun sen nasılsın annelik nasıl gidiyo

sağol canımcım. ben iyiyim arada dikiş yerlerim ağrıyo o da biraz yorgunluktan. ben yalnızım canım bebekler ev yemek vs. hepsine yetişmeye çalışıyorum yoruluyorum tabi. annem rahatsız duramadı burda.
annelik bambaşka bir duyguymuş canım, Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin. arada bir bunları ben mi doğurdum nasıl oldu o falan diye soruyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…