Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem
haa kızlar bir de alt açma bezleri var çok işe yarıyo. ben almamıştım bana internetten bir paket hediye gelmişti, sonra baktık işe yarıyo kendimizde aldık, alt değiştirirken özellikle oğlu olacaklara lazım, bizimki hemen her değiştirmede batırıyo açınca şırrr başlıyo etrafa işemeye. bir de doktorun masasını çok seviyoruz ikidir oraya işiyo oğlum
günaydın hayırlı cumalar rabbim her ne diliyorsak gönlümüzden her ne geçiyorsa cuma hürmetine nasip etsin sonsuz lütfundan hepimizi sevindirsin inşşş
Günaydın kızlarherkese hayırlı cumalar bugün sabah oğluşum kıpırdamadı ya yani içerde çok hafif kımıltı oldu ama herzamanki tekmelerini atmadı
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem
Günaydın topik halkı...
Annemdeyim ve paşalarımın gelişinin şerefine hazırlıktayım...
Birazdan alışverişe çıkcam...
Benden haberler böyle..
Bu arada hayırlı cumalarımız olsun Rabbim gönlünüzdeki muradı versin
hemen çikolata ye şekerim
geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları
koca göbüşle gezmeleremi gitcen seeennnnyollarda pırtlatma bebeleri çıkmaya çalışan olursa ittir içeri bak evladım sütümü helal etmem de
aklı kadın şartları her zaman kendi lehine çevirendirkendini yormadan gez canımm
paşalarımda öyleydi demek yiğigin malı meydandır hesabı mal kapalı olunca sıkılıyor daralıyor paşalar açınca bir rahatlık bir rahatlık koyveriyolar
geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları
çok kalmayacağımızı düşünerek 10 tane koydum çantaya ama bir aksilik olursa da alır getirir kocam, işi neo zaman eksiğim kalmamış demektir:)
oğlunun sünnetini yaptırdın mı veya ne zaman yaptıracaksın? benim doktorum da kardeşim de(çocuk doktoru kendisi) doğduğu hafta yapılsın diyor ama annemlerin içine sinmedi. ben hemen yaptırma taraftarıyım ama bakalım artık :)
sünneti yaptırdım canım, erkek adam oldu oğluşum. 16 günlüktü. yenidoğan sünnetinde fazla geç kalmamak gerekiyormuş doktor 1 aydan sonra yapmıyorum dedi, yapılsa da anestezili oluyomuş. Bize Hulusi hoca demişti keşke hastaneden çıkmadan hemen yapırsaydınız dedi araya bayram girdi anca yaptırdık, hiç ağlamadı ve bir günde iyileşti. bence yaptırın kurtulun, büyüyünce daha zor.
Bugün yine ultroson ve kan testine girdim.Perşempeye kadar 900 lük gonal f in 450 lilik dozajlarına ve cetrotide a devam perşembe yani 10. günüm tekrar ultrason ve kan testi olacağım..dualarınızı eksik etmeyinn..
maşallah sünnetide yaptırmışsınız canım hayırlı uğurlu olsun sen nasılsın annelik nasıl gidiyo
Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?