hayırlı olsun, inşallah güzel kaliteli yumoşlar toplanır da sana bebiş olarak dönerler.
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem
geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları
Günaydın kızlarherkese hayırlı cumalar bugün sabah oğluşum kıpırdamadı ya yani içerde çok hafif kımıltı oldu ama herzamanki tekmelerini atmadı
sünneti yaptırdım canım, erkek adam oldu oğluşum. 16 günlüktü. yenidoğan sünnetinde fazla geç kalmamak gerekiyormuş doktor 1 aydan sonra yapmıyorum dedi, yapılsa da anestezili oluyomuş. Bize Hulusi hoca demişti keşke hastaneden çıkmadan hemen yapırsaydınız dedi araya bayram girdi anca yaptırdık, hiç ağlamadı ve bir günde iyileşti. bence yaptırın kurtulun, büyüyünce daha zor.
Selam kizlar nerkese hayirli cumalar butun gece ayaktaydim yine sabah 6 da yattim yine anca kalkip kahvalti yap evi topla bu saatte geliyorum ama kimse kalmiyor
Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
selam topiğimin güzel hatunlarıözlemişim yine burayı ama bende ikiz annesi olduğum için fırsat bulup buraya gelemiyorum maalesef,anca nadiren girebiliyorum...benimkiler bir yaşında artık...içinizde ikiz gebelik yaşayan doğuran bütün hanımlara kolaylıklar diliyorum allah yardımcınız olsun inş.rabbim isteyen herkese nasip etsin...sormak öğrenmek istediğiniz bişey olursa özelden yazın yardımcı olmaya çalışırım inş...korse konusu geçmiş benim dr illa tak dedi ama bende takmadım maalesef ben doğumdan sonrada cok sağlık sorunları yaşadım fırsat ve cesaret bulamadım ama pişmanım keşke taksaydım göbek kaldı hiç bi kıyafetim olmuyo ve ne giysem göbek pırtlıyor maalesef bu da benim cok canımı sıkıyo doğumdan sonra zayıfladım ama ayakta kalmak için ve yemekten cok abur cubur yediğim için kilolar geri geldi şuanda 70 kiloyum ve zayıflayamıyorum maalesef...bence korse takın derim etrafımda takan kimsede göbek kalmadı inanın.....
Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz
canım kolay gelsinnnn iyi vakit geçir paşalarla bir öp onları benim için
Şimdi iki lokma bişey yedim başladı hemen uyuyodu herhalde uykucu oğlum
en kısa zamanda sanda yaşatsın inşş
Sorma adım atamıyorum ama gezmeden de geri kalmıyorumKocam birşey olur diye korkuyor Allah korusun uzak yer olsa gidemem de yakın diye geldim. Bir gece Edirnede kalıp dönücez.. Kızlar gezme olunca hiç durmuyorlar onlarda alıştı gezmeye bir yere kıpırdamaz benim akıllı kızlarım teyzesi
Aynen yetercim kendimi yormuyorum arabada da yatar vaziyette geldim
öyle herhalde canımcım, doktorun orayı çok sevdi yalnız illa yapacak.
Allahım en kısa zamanda sana ve tüm isteyen arkadaşlara yaşatsın. Evladını kucağına alınca içi eriyo insanın, bunlar benim mi diyorum bazen o kadar sıkıntıdan sonra kucağımdalar diyorum.
güvenlik tedbirlerini atlamadan doya doya gez canım, doğumdan sonra zaten kış gelecek fazla gezemiycez :) ben yürüyüşe ve havuza her gün gidiyorum ama 33. haftada arkadaşlarla uzun bir yolculuğa çıktık, dağlık yollardan geçtik. valla doğurucam diye çok korktum
canım sen öyle deyince yazmaya çekiniyorumAllah daha güzellerini size ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.
çok şükür kıpırdanmış sonradan ama fazla telaş yapma canım. bazı günler gerçekten daha hareketsiz oluyorlar, yüzü sırtına dönükse o kıpır kıpır olsa da sen fazla hissetmezsin. ben geçen gece bir uyandım 45 dk bekledim hareket etsin diye, az daha ağlayacaktım. neyse ki miniğim derin bir uykudaymış sadece
oy oy erkek olmuş minik toto:) Allah bize de sağlıklı bir doğum nasip eder de sünnetini yaptırırız inşallah :)
ben de bugünlerde hiç uyuyamıyorum canım. 2 gibi yatıyorum, dr sola dönük yatmaya çalış dedi. sola döndüğümde miniğim kıpır kıpır uyutmuyor. ben de şekil değiştiriyorum. sonra uyuyakalmadan sola döneyim diyorum, beyefendi rahatsız oluyor tekrar tepinmeye başlıyor. Neyse o tepinsin de ben hiç uyumayayım
canım Allah yüzünü güldürsün, kucağına yavrunu versin inşallah. stres yapmamaya çalış. yurt dışında transfer günü yatırmıyorlarmış galiba ama sen rica et en az 1 saat yat ve ne olursa olsun kafanı kaldırma çünkü karın kaslarını geriyor o hareket. güzel de bir kitap al yanına, bir saat kafanı dağıtmaya çalış. Allah gönlüne göre versin inş.
kuzucuklar nasılsnz ??? ben bu aralar cok duygusala bağladımher an her dk ka ağlayasım var ... sızler nasılsnz ? herseyler yolundadır ınsallah opuldunuz
ağla gitsin be fatoş dertten olmadıktan sonra ara ara ağlamak iyidir deşarj olursun hatta gel beraber ağlayalım ama benim ki dertten olcak
hayırdır yeterrrim kötü bir şey olmamıştır inşallah....
kızlar ağlayacaksanız başı ben çekerimmvalla deli gibi bağıra çağıra ağlayasım varr
sezeryanda cok farklı bişey canım ben her iki dogumuda yaptırdıgım için biliyorum..
Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah cok sevindim
yok canım doğum yapan yakınıma bebek kurabiyesi yapmaya çalışıom.başarılı olursam resmini koyarım.olmazsam da üstüne pudra şekeri döker döker ben yerim:)nasıl fikir?bu saatte kurabiye hayırdır tatlım yarına misafir mi geliyor?
selam topiğimin güzel hatunlarıözlemişim yine burayı ama bende ikiz annesi olduğum için fırsat bulup buraya gelemiyorum maalesef,anca nadiren girebiliyorum...benimkiler bir yaşında artık...içinizde ikiz gebelik yaşayan doğuran bütün hanımlara kolaylıklar diliyorum allah yardımcınız olsun inş.rabbim isteyen herkese nasip etsin...sormak öğrenmek istediğiniz bişey olursa özelden yazın yardımcı olmaya çalışırım inş...korse konusu geçmiş benim dr illa tak dedi ama bende takmadım maalesef ben doğumdan sonrada cok sağlık sorunları yaşadım fırsat ve cesaret bulamadım ama pişmanım keşke taksaydım göbek kaldı hiç bi kıyafetim olmuyo ve ne giysem göbek pırtlıyor maalesef bu da benim cok canımı sıkıyo doğumdan sonra zayıfladım ama ayakta kalmak için ve yemekten cok abur cubur yediğim için kilolar geri geldi şuanda 70 kiloyum ve zayıflayamıyorum maalesef...bence korse takın derim etrafımda takan kimsede göbek kalmadı inanın.....
hadi hayırlısı önce sağlıklı kaliteli yumoş ve embriyo sonrada göbüşünden 9 ay ayrılmayan bebişlerin olsuninşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?