Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam topiğimin güzel hatunları özlemişim yine burayı ama bende ikiz annesi olduğum için fırsat bulup buraya gelemiyorum maalesef,anca nadiren girebiliyorum...benimkiler bir yaşında artık...içinizde ikiz gebelik yaşayan doğuran bütün hanımlara kolaylıklar diliyorum allah yardımcınız olsun inş.rabbim isteyen herkese nasip etsin...sormak öğrenmek istediğiniz bişey olursa özelden yazın yardımcı olmaya çalışırım inş...korse konusu geçmiş benim dr illa tak dedi ama bende takmadım maalesef ben doğumdan sonrada cok sağlık sorunları yaşadım fırsat ve cesaret bulamadım ama pişmanım keşke taksaydım göbek kaldı hiç bi kıyafetim olmuyo ve ne giysem göbek pırtlıyor maalesef bu da benim cok canımı sıkıyo doğumdan sonra zayıfladım ama ayakta kalmak için ve yemekten cok abur cubur yediğim için kilolar geri geldi şuanda 70 kiloyum ve zayıflayamıyorum maalesef...bence korse takın derim etrafımda takan kimsede göbek kalmadı inanın.....

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.. Kocam iş için Tekirdağ Edirne turu yapacak o ne kadar istemese de bende gidicem

güvenlik tedbirlerini atlamadan doya doya gez canım, doğumdan sonra zaten kış gelecek fazla gezemiycez :) ben yürüyüşe ve havuza her gün gidiyorum ama 33. haftada arkadaşlarla uzun bir yolculuğa çıktık, dağlık yollardan geçtik. valla doğurucam diye çok korktum

geçmiş sayfalarda ne güzel muhabbetler dönmüş hamişler doğurmuşlar fikir alışverişinde valla çok özendim Rabbim bir an evvel bana ve tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel telaşları

canım sen öyle deyince yazmaya çekiniyorum Allah daha güzellerini size ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.

Günaydın kızlarherkese hayırlı cumalar bugün sabah oğluşum kıpırdamadı ya yani içerde çok hafif kımıltı oldu ama herzamanki tekmelerini atmadı

çok şükür kıpırdanmış sonradan ama fazla telaş yapma canım. bazı günler gerçekten daha hareketsiz oluyorlar, yüzü sırtına dönükse o kıpır kıpır olsa da sen fazla hissetmezsin. ben geçen gece bir uyandım 45 dk bekledim hareket etsin diye, az daha ağlayacaktım. neyse ki miniğim derin bir uykudaymış sadece

oy oy erkek olmuş minik toto:) Allah bize de sağlıklı bir doğum nasip eder de sünnetini yaptırırız inşallah :)

Selam kizlar nerkese hayirli cumalar butun gece ayaktaydim yine sabah 6 da yattim yine anca kalkip kahvalti yap evi topla bu saatte geliyorum ama kimse kalmiyor

ben de bugünlerde hiç uyuyamıyorum canım. 2 gibi yatıyorum, dr sola dönük yatmaya çalış dedi. sola döndüğümde miniğim kıpır kıpır uyutmuyor. ben de şekil değiştiriyorum. sonra uyuyakalmadan sola döneyim diyorum, beyefendi rahatsız oluyor tekrar tepinmeye başlıyor. Neyse o tepinsin de ben hiç uyumayayım

Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz

canım Allah yüzünü güldürsün, kucağına yavrunu versin inşallah. stres yapmamaya çalış. yurt dışında transfer günü yatırmıyorlarmış galiba ama sen rica et en az 1 saat yat ve ne olursa olsun kafanı kaldırma çünkü karın kaslarını geriyor o hareket. güzel de bir kitap al yanına, bir saat kafanı dağıtmaya çalış. Allah gönlüne göre versin inş.

maşallah kuzularına kocaman olmuşlar. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu birlikteliğinizi hiç bozmasın inşallah. benim arkadaşım da korsenin çok faydasını gördü ama bazı doktorlar onaylamıyor ya ben de korkuyorum. doğumdan hemen sonra mı takılmalı korse yoksa birkaç gün sonra takılsa da işe yarar mı?

Bugün çatlatma iğnem ovidreli vurdurdum.Pazar sabahı 7.30 da yumurta toplama işlemim olacak yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz

hadi hayırlısı önce sağlıklı kaliteli yumoş ve embriyo sonrada göbüşünden 9 ay ayrılmayan bebişlerin olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

kuzucuklar nasılsnz ??? ben bu aralar cok duygusala bağladım her an her dk ka ağlayasım var ... sızler nasılsnz ? herseyler yolundadır ınsallah opuldunuz

canım kolay gelsinnnn iyi vakit geçir paşalarla bir öp onları benim için

tamam canım öperim kuzularımı en çok yaptığım şey zaten

Şimdi iki lokma bişey yedim başladı hemen uyuyodu herhalde uykucu oğlum

bebeyi aç bırak sonra hareket etmiyo de..
vah yavrucak vaahhh

en kısa zamanda sanda yaşatsın inşş

Amin canım hepimize inşallah..

az kalcakmışsınız iyi bari kızlar söz dinler tabii çıkmaya çalışan olursa zaten çıkar terliği göster fırlatırım bak diye
malum anne silahıdır bir numaralı

Rabbim o kadar sıkıntıdan sonra verdi evlatlarını hemde öyle güzel evlatlar ki bak bak doyamadım onlara maşallah demekten perişan oldum yaw çok güzeller...ben hulusi daktırıma devam etcem canımcım kocacım hiç bişi demiyo artık hazır olduğumda tercihim yine o olcak..benim içimden bir seste ya onda hamile kalcan ya da hiç anne olamayacan diyoo..

az kalmışşşş
Rabbim kolaylıkla sorunsuz biten yumi toplaması nasip etsin inşallah..

aaaaa deme öyle ama üzülürüm ben hem imreniyorum hemde çok şey öğreniyorum sizden anlattıklarınız birgün benimde başıma gelirse neler yapacağım hakkında bilgim oluyor lütfen paylaş aksi halde üzülerim

kuzucuklar nasılsnz ??? ben bu aralar cok duygusala bağladım her an her dk ka ağlayasım var ... sızler nasılsnz ? herseyler yolundadır ınsallah opuldunuz

ağla gitsin be fatoş dertten olmadıktan sonra ara ara ağlamak iyidir deşarj olursun hatta gel beraber ağlayalım ama benim ki dertten olcak

ağla gitsin be fatoş dertten olmadıktan sonra ara ara ağlamak iyidir deşarj olursun hatta gel beraber ağlayalım ama benim ki dertten olcak

kızlar ağlayacaksanız başı ben çekerimm valla deli gibi bağıra çağıra ağlayasım varr

kızlar ağlayacaksanız başı ben çekerimm valla deli gibi bağıra çağıra ağlayasım varr

aynen be canım paşalarım geliyor mutluyum evet ama artık öylesine sıkıldım ki yalnız takılmaktan herkesin yanında en az bir bebeği varken ben 8 yıldır öyle genç kız gibi takılıyorum haydi ağlayalım

konuya hönk diye daldım sanırım ağlamaklı bişey konusuyordunuz geçmişi okuyamadım...
güldenim tarifin süper tadı da çok güzelmiş ağızda dağılıyo teşekkür ediyrum şekerim.kurabiyelerin kurabiyesini yaptım 60 a yakın çıktı kalıp küçüktü.ilk tepsinin altı biraz fazla kızardı ama napim ilk denemede o kadar olur.ama ikinci tepsi iiyiydi.fırından az önce çıkardım yeni oturdum şeker hamurunu da yapmadım canım ya sabah yapsam akşam kullansam olmaz mı hiç halim kalmadı.yok diosan yapim şimdi.

sezeryanda cok farklı bişey canım ben her iki dogumuda yaptırdıgım için biliyorum..
Rabbim bizlerede yaşatsın inşallah cok sevindim

bu saatte kurabiye hayırdır tatlım yarına misafir mi geliyor?
yok canım doğum yapan yakınıma bebek kurabiyesi yapmaya çalışıom.başarılı olursam resmini koyarım.olmazsam da üstüne pudra şekeri döker döker ben yerim:)nasıl fikir?

Kizlarrrr sizi coook ozluyrm ama tlfnu bilem elime zoraliyorum saclarim dikelmis duruda sinirden musaid zamnimda takilicm siziii seviyorum heygidi gunler heyyy

Senin ikizler uslu galiba tek veled beni eritti be 36 beden ustumdn dusuyr hicte korse takmasim bnm evimde minik bir spor hocasi var dogdu gunden beri sana gonderim birazcik eri

canım Allah yüzünü güldürsün, kucağına yavrunu versin inşallah. stres yapmamaya çalış. yurt dışında transfer günü yatırmıyorlarmış galiba ama sen rica et en az 1 saat yat ve ne olursa olsun kafanı kaldırma çünkü karın kaslarını geriyor o hareket. güzel de bir kitap al yanına, bir saat kafanı dağıtmaya çalış. Allah gönlüne göre versin inş.[/QUO

Çok tşkler. Burada Türkiye ile ilgili saat farkı olduğu için mesajları geç grüyorum. Aslında bu benim 2. tüp bebek denemem. . sini antalyada yaptırdum Orada hemen gönderdiler. hatta tarnsfer sonrası hemen idrarını boşaltabilirsin dediler. Ben de çok tecrübesizdim. O gün hemen bir de 3 saatlik yola çıktık otobüsle. Eşim benim titizlenmelerimi çok anlamıyor maalesef.Burası çok güzel bir merkez.. ama ben de aynı fikirdeyim. 1 saat kalmaya çalışacağım.Her aşamada adım adım bilgilendiriyorlar. Bir de antayada bana 2 günde bir kan testi uygulanmamıştı.Bunalr farklı. Bir de belkide yaşımdan dolayı vitamin D ve DHAE hormonunu hap olarak alıyorum.Belki diğer merkezlerde Türkiyede vardır ama ben antalyada görmedim. Antalyada bilmiyorum çok tatmin olmadım. Ben yumurta ölçümlerini başka şehirde yapıp yumurta toplama ve transferimi antalyada yaptım.Sonucumun negatif çıktığını telefonda söyledikten sonra ne aradılar ne sordular.Herşey ticaret olmuş kısacası.

hadi hayırlısı önce sağlıklı kaliteli yumoş ve embriyo sonrada göbüşünden 9 ay ayrılmayan bebişlerin olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin ..inşallah bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tşkler desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…