öncelikle günaydın canım..Günaydıınnnnn güzel hafta sonlarınız olsun inşallah..
Uykusuz kaldım yaw ben millete leylek gelir bana yarasa geldi
şöyleki gece oturmuş salonda perde cam ne varsa açık sıcak diyerekten son hız salona balkondan kocaman bir yarasa girdi salonu turluyor deli gibi bende kendimi diğer odaya attım ışık hızıylabir süre sonra olay mahaline döndüm tırsak bir halde salonu araştırdım uykularım kaçtı ya evdeyse uyurken gelir suratıma yapışırsa gibi değişik hayaller kurdum hala tedirginim ya geldiği hızla gitti ya da hala evin bir köşesinde ahhh uleeeennn ah leylek geleydi bebeynen gele gele yarasa geldi
Edirne'den herkese kocaman bir günaydın gönderiyorum. .Hepimiz için musmutlu bir hafta sonu olsun.. Bugün İstanbul'a dönünce kuzularımın yatak odası beşikleri ve araba koltuklarını almaya gidicez heyecanlıyım
öncelikle günaydın canım..
ne güldürm yaaa
bak ne dicem gitmiştir o çünkü yarasalar gündüzü sevöez ama salonda karanlık bi yer vardıysa kalabilride o yüzden iyice bi araştır salonunu canım bence gitmiştir ama sen bi bak yinede
el feneri yokmu ulaşamasada bi ışık tut canım dolaba vur ses çıkart varsa cıkar zatentraji komik haldeyim
baktım görünürde yok dolap arkalarınamı girdi acaba oralara ulaşmam tam net görüntü alamıyorum
el feneri yokmu ulaşamasada bi ışık tut canım dolaba vur ses çıkart varsa cıkar zaten
ayrıca bunları yaparkende cam kapı acık olsun
o kaaa incelersennyaptım ama ışık tutmadım olduğu yerde kalsın ölsün işte
eski işyerimde olmuştu öyle yakalayıp getirmişlerdi incelemiştim başıma evimde geldi
konuya hönk diye daldım sanırım ağlamaklı bişey konusuyordunuz geçmişi okuyamadım...
güldenim tarifin süper tadı da çok güzelmiş ağızda dağılıyo teşekkür ediyrum şekerim.kurabiyelerin kurabiyesini yaptım 60 a yakın çıktı kalıp küçüktü.ilk tepsinin altı biraz fazla kızardı ama napim ilk denemede o kadar olur.ama ikinci tepsi iiyiydi.fırından az önce çıkardım yeni oturdum şeker hamurunu da yapmadım canım ya sabah yapsam akşam kullansam olmaz mı hiç halim kalmadı.yok diosan yapim şimdi.
Kizlarrrr sizi coook ozluyrm ama tlfnu bilem elime zoraliyorum saclarim dikelmis duruda sinirden musaid zamnimda takilicm siziii seviyorum heygidi gunler heyyy
intikam için gelmiş olmasın...
Yarasa:işte buldum seni....o incelerken öldürdüğün benim karımdı...bebe yarasalarımız olacaktı....
Egunal:Çokkkk özür dilerim...ben ben sadece....
Yarasa:Artık çok geç....ısıracağım seni....dönüşeceksin....
Egunal:yooooooooooooooooo......hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr..........yapma.....................
Egunal eşi:şişşşşşş....Canım uyan.....kabus görüyorsun........
Egunal:hıhhhh hıhhhhhhh yarasa.....ohhhh....kabusmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş......
intikam için gelmiş olmasın...
Yarasa:işte buldum seni....o incelerken öldürdüğün benim karımdı...bebe yarasalarımız olacaktı....
Egunal:Çokkkk özür dilerim...ben ben sadece....
Yarasa:Artık çok geç....ısıracağım seni....dönüşeceksin....
Egunal:yooooooooooooooooo......hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr..........yapma.....................
Egunal eşi:şişşşşşş....Canım uyan.....kabus görüyorsun........
Egunal:hıhhhh hıhhhhhhh yarasa.....ohhhh....kabusmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş......
yarasa ve intikam
ama onun karısını öldürüren ben değilim şirketin beyler yakalamış icabına bakmışlardı bana geldiğinden ölüydü zaten
suçlu ben değilim ama...
seri katilse bu yarasa karısına dokunan herkese uğruyor olabilir tabii
ben bi de bu kadar büyük yarasa görmedim sanki benim eve gelen hormonluydu
gdolu ve obez bir yarasa...........eeeeee...karısı ölmüş...kendini yemeğe vermiş olmasın.....
gülden bi bak cnm..umut var mı?çok mu kızarmış altı papatyalının?anaammm yarasa maceram esnasında yazmışın bu mesajı görmedim haliylen
beğendin demek bende çok seviyorum hem görüntüsü bozulmuyor pişerken hemde tadı çok güzel oluyor...
sorduğun sorular içinde geç kalmış bulunuyorum
oyyy senin o minnak keçi kızın ayrı düşürdü seni bizden olsun şekerim ikinciyi düşündüğünüzde tüp yaparken takılırsın yine bize ben geçmişteki gibi seni motive eder ikinciyi doğurttururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?