Tüp Bebek Günlüğümüz !

karasu81 tipik anne moduna girmiş.....acilen sert bir kahve ve çikolata verilsin...
Durum ciddi ben kirmizi alarm veriyorum ne aci kahveler iciyorum tatlim banamisin demiyr benim size ihtiyacimmm vartr

Cnmmmmmm ben gelgitler yasiyorum ikinci dursun merkezde kendimi iyi hisseder isem birkac yila aliriz bebeleri yaa senin az emegin yok kizimin uzerinde gecen yil bu gunler onu kucagima almak yuzunu gormek icin gun sayiyorduk simdi ise 1 aylik birine veresim var saka bir yana sizi seviyrm guldenim d gunumz icin bende tarf alayim sendn sipars vericektim kurabiye para vermeyim bosuna kendim yapayim hamuru yogururjen kv deyi dovuyormus gibi olurum iyi gelirr busabh oglu ile kendileri yuzundn atistik sinirliyim cokkk kocamida dovesim vart

benım sorum var sıze ... sabah benden cok azcık bır akıntı geldı kahverengı gıbı noktyla vırgul kadar ... sımdı gene gttım gene oğle ağrım sızım yok anam tırstım korkcak bıseymı bu ???

Canım uzun zamndır aklımdasın çok özledim seni :)))) dogum hikayeni heyecanl okudum gerçekten bu şekilde daha iyi olmus cnım bence diger şekilde çok stresli olucaktın çokk şükür kuzucuklarına kavustun tatlımmm Rabbim bebişlerine saglık,huzur versin İNŞALLAH

edirnelerde gezmelerde hatun kızlarıyla ohhh miissss şimdi gezin bundan sonra hııhhhh gezersiniz
İstanbula dönüş içinde mikemmel bir neden varmış ama kuzuların alışverişi

Bende bunların rahat rahat son gezmelerim olduğunu biliyorum ondan değeelendireyim dediydim :) Istanbul'a dönüş sebebim çok güzeldi ama gerizekalı mağazanın sahibi bize ürünlerin gelmediğini haber vermemiş pazartesi gelebilirmiş bende bastım fırçayı

canımcım bu mobilya eşya işinde verilen sürelere uymuyorlar teslimatta ona da dikkat edin şimdiden diyim ben...
mağaza sahibide baya sorumlu davranmış yani hayret bişey

Slm kızlar biz doktorumuza gittik bugün bebişim iyimiş çok şükür 1728 gr boyuda 42 cm bugün 31+0 olduk haftaya çalışabilir kağıdı alıp okula başlamayı düşünüyorum nst ye bağlandım bugün çok güzel çıkmış sonuç öyle dedi doktor ama ben anlamıyorum bu nst sonuçlarından kan ve idrarda verdim kanım çok güzel çıktı ama idrar tahlilinde kum döküyorum çıktı ağrım yok ama dedim bol bol su iç dedi

hımmmm kurabiyeler.....hazır uykumda yokken kurabiye mi yapsam acep? kurabiye,kek ,sabaha poğaça .....benim herif der...anaaaaaaaaaaaaaaaa bizim hanıma ne olmuş?????? kız bu ne hal gece gece

sonrasında gelsin kilolar,selilütler......gerçi amannnnnnnnnnnnnnn bende derim: Beni böyle sev seveceksen...............

canımcım bu mobilya eşya işinde verilen sürelere uymuyorlar teslimatta ona da dikkat edin şimdiden diyim ben...
mağaza sahibide baya sorumlu davranmış yani hayret bişey

Sorma gülden sinir oldum gec kalabilir ama sorumluluk diye birşey var en azından haber verseler biz de boşuna gitmemiş olurduk.

olmuş canım hiç takılma o kadar olur..beğendim ben şeker hamurlarıda olmuş gibi duruyor bakalım kurabiye ve şeker hamuru bir araya gelince son görüntü nasıl olcak merakla bekliyorum ellerine sağlık
inanki cnm bende çok merak ediom:))
Sorma gülden sinir oldum gec kalabilir ama sorumluluk diye birşey var en azından haber verseler biz de boşuna gitmemiş olurduk.
tatlım mobilyacılar bi tarih verirse bilki o tarihten 1 ay sonra eline geçicek.daha o eve gelir kurulur yine bişeyşer unutulur filan hepsi aynı..

Çok tşkler. Burada Türkiye ile ilgili saat farkı olduğu için mesajları geç grüyorum. Aslında bu benim 2. tüp bebek denemem. . sini antalyada yaptırdum Orada hemen gönderdiler. hatta tarnsfer sonrası hemen idrarını boşaltabilirsin dediler. Ben de çok tecrübesizdim. O gün hemen bir de 3 saatlik yola çıktık otobüsle. Eşim benim titizlenmelerimi çok anlamıyor maalesef.Burası çok güzel bir merkez.. ama ben de aynı fikirdeyim. 1 saat kalmaya çalışacağım.Her aşamada adım adım bilgilendiriyorlar. Bir de antayada bana 2 günde bir kan testi uygulanmamıştı.Bunalr farklı. Bir de belkide yaşımdan dolayı vitamin D ve DHAE hormonunu hap olarak alıyorum.Belki diğer merkezlerde Türkiyede vardır ama ben antalyada görmedim. Antalyada bilmiyorum çok tatmin olmadım. Ben yumurta ölçümlerini başka şehirde yapıp yumurta toplama ve transferimi antalyada yaptım.Sonucumun negatif çıktığını telefonda söyledikten sonra ne aradılar ne sordular.Herşey ticaret olmuş kısacası.[/QUOTE]

Arkadaşlar 7 adet yumurtAM BUGÜN sabah 7,30 da toplandı..Şimdi döllenmelerini bekleyeceğim

Bu arada destek olan arkadaşlara tşkler. Sizlerin mesajları ile kendimi iyi hissediyorum. Embiryo transfer sonrası tecrübeleriniz varsa aktarırsanızda sevinirim. By arada Yumurta toplama dan sonra DHAE kapsülleri almam sonlandırıldı

Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??

pıhtılaşma yoksa 9.haftaya kadar kullandırıyor ve sorun yaşanmıyor merak etme...
bir arkadaşımız gebeliği boyunca vurdu iğneleri pıhtılaşması vardı sendeki önlem amaçlı sadece...
takılma yani hulusi doktorum ne diyorsa doğrudur

Cok sagol canimm :) ya korkuyorum aslinda bari 12.Haftaya kadar mi vurulsam diyorum.hulusi hocam bilir ona eminim ama icim rahat etmiyo iste

Cok sagol canimm :) ya korkuyorum aslinda bari 12.Haftaya kadar mi vurulsam diyorum.hulusi hocam bilir ona eminim ama icim rahat etmiyo iste

Allahın izniyle hiç birşey olmaz o kadar düşünme derim gerekli olsa zaten hiç düşünmeden 9 ay vurdururdu bende 0.3 lük kullandım transferden sonra gebe kalsam senin gibi 9.haftaya kadar kullanacaktım şart değil ama nolur nolmaz diye veriyorum demişti...millet o iğneden kurtulmaya çalışır sende vurayım diyosun en sevmediğim iğnedir morluk şişlik kaşıntı yapan bir iğne vurduğun alanda zor yani bi de kalın ucu var sevmiyorum işte bu arada avatarını çok seviyorum o pisiyi tutup mıncıklamak istiyorum patilerine bak

Son düzenleme:

Yaaa biliyorum bacaklarim tas gibi oldu kasiniyo mosmor.ignede zor giriyo ama kuzum icin vururum onemlii degil.Allah hulusi hocadan razi olsun .hariKa bi doktor.ins sana da sans getirir.ayrica kedimi de mincirabilirsin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…