Durum ciddi ben kirmizi alarm veriyorum ne aci kahveler iciyorum tatlim banamisin demiyr benim size ihtiyacimmm vartrkarasu81 tipik anne moduna girmiş.....acilen sert bir kahve ve çikolata verilsin...
anaammm yarasa maceram esnasında yazmışın bu mesajı görmedim haliylen
beğendin demek bende çok seviyorum hem görüntüsü bozulmuyor pişerken hemde tadı çok güzel oluyor...
sorduğun sorular içinde geç kalmış bulunuyorum
oyyy senin o minnak keçi kızın ayrı düşürdü seni bizden olsun şekerim ikinciyi düşündüğünüzde tüp yaparken takılırsın yine bize ben geçmişteki gibi seni motive eder ikinciyi doğurttururum
kızlar yaaa valla özlemişim sizi. bebişler uyuyorken bende anlatayım doğum hikayemi. sanırım anlatmamıştım.
bizim doğumu 1 ağustos öğlen saati planlamıştı hulusi bey. bir gün önce sabah 5-6 gibi uyandım az az bişeyler akıyo tuvalete gittim az bişey kaçırmışım ben idrar sandım, çamaşır değiştirdim yattım yine aynı şey 3 kere oldu böyle ama az az oluyo. eşimi uyandırdım gitsekmi acaba falan ama ben hala idrar herhalde diyorum, yine gittim wc ye daha çok geldi. ama ben hep tuvalete yaptığım için idrar sanıyorum. öyle 2 saat oyalandım evde internete falan baktım az az da gelebilirmiş su diyodu. en sonunda gidelim dedim eşime içimiz rahat etsin diye. hemen duşa girdim çıktım, gittik hastaneye ben acil kapısında indim arabadan acile girdim eşimi bir daha görmedim. 45 dakika sonra bebeklerim doğmuştu. o kadar hızlı oldu herşey. gitmesem evde doğuracakmışım herhalde.
yalnız acilde danışmada çok salak biri vardı, gittim benim suyum geldi galiba dedim, kız bana ama burda kadın doğum yokki kadın doğum maltepede dedi salak. bende doktorum bişey olursa buraya gelmemi söylemişti sonuçta doğumlar burda yapılıyo dedim. kız çöpten yırtılmış kağıtlar çıkardı onları birleştirip kadın doğumun numarasını bulmaya çalışıyo o sırada içerden bi bayan asistan doktor çıktı ne oluyo dedi kız da bayanın suyu gelmiş diyodoktor da bi kızdı kadın doğuracak sen ayakta bekletiyosun dedi hemen kendi içerden tekerlekli sandalye getirdi ve beni çıkardı doğumhaneye. bi muyaneye ettiler açılma falan olmuş suyum daha çok gelmeye başladı ben neye uğradığımı şaşırdım hemen hazırladılar beni. o sırada hulusi beye haber vermişler beni hazırlayana kadar o da hemen geldi. ben hep eşimin haberi yoktu diyorum araba park etmeye gitmişti falan derken bir ağlama sesi oğlumu önce çıkardılar hemen verdiler öptürdüler o kadar sıcaktı ki anlatamam yarım dakika sonra da kızım geldi ikisini bir öptürdüler, başımda duran beni konuşturan bir doktor vardı o sağolsun cep telefonuyla resimlerimizi çekti sonra da eşime mail atmış sağolsun. ben odama gidince eşimi gördüm bebeklerim benden önce gelmişler odaya. öyle güzel bir duygu ki anlatamam. sonra tabi eşim herkese haber vermiş annemler eskişehirdeydi o akşam geleceklerdi onlar da şaşırmışlar.
işte kızlar böyle bir anda oldu bitti hiç stres heyecan yapmaya fırsat olmadı.
Allahım herkese nasip etsin. bu arada oğlum ağlıyo görüşürüz öpüyorum hepinizi.
edirnelerde gezmelerde hatun kızlarıyla ohhh miissss şimdi gezin bundan sonra hııhhhh gezersiniz
İstanbula dönüş içinde mikemmel bir neden varmış ama kuzuların alışverişi
gülden bi bak cnm..umut var mı?çok mu kızarmış altı papatyalının?Eki Görüntüle 784841 Eki Görüntüle 784842 Eki Görüntüle 784843 Eki Görüntüle 784844
Bende bunların rahat rahat son gezmelerim olduğunu biliyorum ondan değeelendireyim dediydim :) Istanbul'a dönüş sebebim çok güzeldi ama gerizekalı mağazanın sahibi bize ürünlerin gelmediğini haber vermemiş pazartesi gelebilirmiş bende bastım fırçayı
canımcım bu mobilya eşya işinde verilen sürelere uymuyorlar teslimatta ona da dikkat edin şimdiden diyim ben...
mağaza sahibide baya sorumlu davranmış yani hayret bişey
inanki cnm bende çok merak ediom:))olmuş canım hiç takılma o kadar olur..beğendim ben şeker hamurlarıda olmuş gibi duruyor bakalım kurabiye ve şeker hamuru bir araya gelince son görüntü nasıl olcak merakla bekliyorum ellerine sağlık
tatlım mobilyacılar bi tarih verirse bilki o tarihten 1 ay sonra eline geçicek.daha o eve gelir kurulur yine bişeyşer unutulur filan hepsi aynı..Sorma gülden sinir oldum gec kalabilir ama sorumluluk diye birşey var en azından haber verseler biz de boşuna gitmemiş olurduk.
canım Allah yüzünü güldürsün, kucağına yavrunu versin inşallah. stres yapmamaya çalış. yurt dışında transfer günü yatırmıyorlarmış galiba ama sen rica et en az 1 saat yat ve ne olursa olsun kafanı kaldırma çünkü karın kaslarını geriyor o hareket. güzel de bir kitap al yanına, bir saat kafanı dağıtmaya çalış. Allah gönlüne göre versin inş.
Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??
Cok sagol canimm :) ya korkuyorum aslinda bari 12.Haftaya kadar mi vurulsam diyorum.hulusi hocam bilir ona eminim ama icim rahat etmiyo istepıhtılaşma yoksa 9.haftaya kadar kullandırıyor ve sorun yaşanmıyor merak etme...
bir arkadaşımız gebeliği boyunca vurdu iğneleri pıhtılaşması vardı sendeki önlem amaçlı sadece...
takılma yani hulusi doktorum ne diyorsa doğrudur
Cok sagol canimm :) ya korkuyorum aslinda bari 12.Haftaya kadar mi vurulsam diyorum.hulusi hocam bilir ona eminim ama icim rahat etmiyo iste
Allahın izniyle hiç birşey olmaz o kadar düşünme derim gerekli olsa zaten hiç düşünmeden 9 ay vurdururdu bende 0.3 lük kullandım transferden sonra gebe kalsam senin gibi 9.haftaya kadar kullanacaktım şart değil ama nolur nolmaz diye veriyorum demişti...millet o iğneden kurtulmaya çalışır sende vurayım diyosunen sevmediğim iğnedir morluk şişlik kaşıntı yapan bir iğne vurduğun alanda zor yani bi de kalın ucu var sevmiyorum işte bu arada avatarını çok seviyorum o pisiyi tutup mıncıklamak istiyorum patilerine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?