Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlarrrr bir bakınayım dedim ama kıimseler yokk ne var ne yokk canlarrr bizde birzdn eşimle tatil alışverişine gidicezz akşamada arkdaşıma gidicem çok yogunum çokkk gece görüşmek üzere İNŞALLAHHH

Arkadaşlar Türkiyede şu an sabajın 03:15 i Avustralyada saat 11:15 ve klinikten aradılar dünkü 7 yumurtamdan 6 sı döllenmiş.İlk tüp bebeğimde 4 alınmış en son 2 si kalmış bunlardan da 1 si 1. kalite idi..Salı günü yani yarın Ovitrel iğnesinin yarım doz olacağım. Perşembe kan testine çağırdışar. Bu arada türkiyede vajinal krem, birde transfer sonrası antibiyoki vermişlerdi.Burada 1 ağrı kesici dışında birşey vermiyorlar.Ve de genel anestezi almıştım. Burada tercihe bağlı... genelde narkoz almazsan yumurta toplamanın mucizevi durumunu görüyorsun.Ben de almadın. İnanın çok heyecanlı bir şey ,evet işlem de ve şlem sonrası bir miktar ağrı oluyor. Ancak Embiryolog doktorun topladığı yumurtaları anında mikroskopta inceliyor. Yumrtalarınızın hep sizden alınışı hemde mikroskoptaki görüntüsü çok heyecan verici.Dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir evlada sahip olurum.

Günaydın herkese mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, mutlu haberlerle dolu bir gün olsun. Bugün benim evlilik yıldönümüm 7 yıl ne çabuk geçti anlamadım..Evliliğimin 6, 5 yılı ameliyatlar ve bebek mücadelesiyle geçti evliliğimden bile birşey anlayamadım.

günaydın kızlarr süpriz haberlerle dol olsun haftanız

Son düzenleme:
nice yllara canım sağlıkla huzurla bebişlerle bundan sonra hep kalabalık (evlatlarınızla)kutlayın inşşş özel günlerinizi inşşşş

nice yllara canım sağlıkla huzurla bebişlerle bundan sonra hep kalabalık (evlatlarınızla)kutlayın inşşş özel günlerinizi inşşşş

Canım çok teşekkür ederim amin.. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah hepimiz kalabalık bir aile olarak kutlayalım güzel günlerimizi♥♥♥

nice yıllara canım, allah beraber yaşlanmnızı nasip etsin inşallah, evliliğin sürecinde hep mutlu olursunuz inşallah

Canım çok teşekkür ederim amin.. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah hepimiz kalabalık bir aile olarak kutlayalım güzel günlerimizi♥♥♥

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar selam

cuma önce medikale kadın doguma gittim KIZIMI gördüm çok güzeldi kocaman olmuş 14+2olması gerekiyodu 15+4 çıktı çok güzel haftasından önde gelişmiş saglıklı dedi herşeyini ölçtü biçti parmaklarını bile gördüm 4 d ne kadar güzelmiş ten rengi ya alıp sevesim geldi kızımı

inşallah keseyi,kalp atışını ve bebşini görürürsün canım...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....

canım inşallah bebişlerini kucağın alınca hepiciğini unutursun....bizde 7 yılı aştık 4 defa tüp bebek denemesi,başka sorunlar yaşadık...inşallah bizlerde güzel günler göreceğiz....

darısı SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRDÜĞÜN GÜNLERE OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bende 1 normal 4 tüp denememin sonuncusunda buldum çok şükür Allahım hepinize.nasip etsin her daim.dualarimdasiniz

maşallah prenseseeeeee:) Allah sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin canım

canım hayırlı uğurlu olsun, hemen bakıyorum :)

Yeterrrrrrrrrrrr nesrinsavas ben hatırladın mı ? erkek infertilitesi topiğinden :)

kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiii hatırlamammı hiçç canım benim eşinle gitmişdin diye biliyordumdöndünüzmü yoksa enişteyi denizlerde bırakıp kaçtınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…