Selam dostlar. Nasılsınız? Kızlar şimdi de benim iş yerinde bazı terslikler oldu. Ben kendimi paralıyorum onlar kıymetimi bilmiyor!!! Bu seferki tüp bebişte 2 hafta rapor alacağım valla. Bu arada arkadaşlar bu değil bundan sonraki adetle başlıyoruz. bu ay rahme çizik atacakmış doktor. tutunmayı arttırıyormuş. Ne varsa yapılabilecek yapılsın istiyorum. Bir de sperm seçiminde bir kit kullanacağız dedi. Sperm mıknatısı sanırım. Hiç böyle bir şey duyan yada yaptıran oldu mu?
Selam dostlar. Nasılsınız? Kızlar şimdi de benim iş yerinde bazı terslikler oldu. Ben kendimi paralıyorum onlar kıymetimi bilmiyor!!! Bu seferki tüp bebişte 2 hafta rapor alacağım valla. Bu arada arkadaşlar bu değil bundan sonraki adetle başlıyoruz. bu ay rahme çizik atacakmış doktor. tutunmayı arttırıyormuş. Ne varsa yapılabilecek yapılsın istiyorum. Bir de sperm seçiminde bir kit kullanacağız dedi. Sperm mıknatısı sanırım. Hiç böyle bir şey duyan yada yaptıran oldu mu?
Selam kızlar nasılsınız ben yarın kızlarımın karyolasını almaya gidiyorum küveti pusetleri kalmıştı onlarıda alıcam geriye ufak tefek ayrıntılar kalıyor rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallah
Selam cnımm ohh bişey kalmamıs sayılır eksikler azalmıs canımmm oyyyyy yerim o kızlarııı dogumda pek bişey kalmadı canım yaa sen nasılsn bu arada canımm
Günaydın herkese mutlu, bol ve hayırlı kazançlı, mutlu haberlerle dolu bir gün olsun. Bugün benim evlilik yıldönümüm 7 yıl ne çabuk geçti anlamadım..Evliliğimin 6, 5 yılı ameliyatlar ve bebek mücadelesiyle geçti evliliğimden bile birşey anlayamadım.
Evet mehtapım bişey kalmadı eylül 26 dedi inşallah erkenden gelmeye kalkmazlar canım karyolayı annemler alıyor pusetleri küveti işte birkaç şeyide abim alıyo bana hiç bişey aldırmıyolar 2 ağbi 1 abla olunca onlar kendi aralarında anlaşmış bana sağdece beğenmek kaldı
kızlar nasılsınızzz.. bende gene biraz kötüyümmm( annem geldii kastamonuda 6 ayda bi kontrolleri oluyoo bi problem çıkmadı ama en son bacaklarında ağrı vardı doktor kirecleme bu yaşlarda normal dediii daha sonra ayaktanda film falan çekilde tümör var ama % 99 kötü bişey deyil dediii tümör diyoo kötü deyil diyoo ayy çok kötüydüm kaçgündürr bayram sonrası ameliyat olucak inşallahh sorunsuz geçer memorial hastanesinde olucak ameliyatı güzel bi hastanee acaba başka hastanelerede mi gitseydikk kafamm çok karışık dua edinn nolurr bugünde kastamonuya döndüüü annem .... iğnelerimede çarşamba günü başlıyorummm inşallahh sonu güzel olurr ilk tedavimdede bisürü sıkıntılarım vardıı şimdide anneme üzüldüm bide gitti ağladım çok ağladım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn ((
Selam canım Allahın izniyle ameliyatını olur düzelir annecigin tez zamanda İNŞALLAHHH canım yaa seni çok iyi anlıyorum bende annecigime kıyamam gerçekten aileme kıyamm açıkcası ama aglama tatlım olur biter Allhın izniyle İNŞALLH bak tedaviye bşlıuacakmısısn kendini yıpratma bu kadar tatlım memoriel güzel hstane canımm hayırlıs olsun İNŞALLAHHH
Canım annene çok geçmiş olsun üzülme hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah seninde tedavinin sonu bebişli olsunkızlar nasılsınızzz.. bende gene biraz kötüyümmm( annem geldii kastamonuda 6 ayda bi kontrolleri oluyoo bi problem çıkmadı ama en son bacaklarında ağrı vardı doktor kirecleme bu yaşlarda normal dediii daha sonra ayaktanda film falan çekilde tümör var ama % 99 kötü bişey deyil dediii tümör diyoo kötü deyil diyoo ayy çok kötüydüm kaçgündürr bayram sonrası ameliyat olucak inşallahh sorunsuz geçer memorial hastanesinde olucak ameliyatı güzel bi hastanee acaba başka hastanelerede mi gitseydikk kafamm çok karışık dua edinn nolurr bugünde kastamonuya döndüüü annem .... iğnelerimede çarşamba günü başlıyorummm inşallahh sonu güzel olurr ilk tedavimdede bisürü sıkıntılarım vardıı şimdide anneme üzüldüm bide gitti ağladım çok ağladım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn ((
Canım biliyorum eloşa kardeş geldiğini hayırlısı olsun ikiz gibi büyürler işte ablan nasıl sağlığı iyidir inşallah hem hamilelik hem eloş küçük ALLAH yardımcısı olsunOhhhh ne güzel canım insanın kendi canı kanı olunc böyle oluyor işte ablam eloşuma hamileyken hep aldım aldım hala alıyorum canım yaa ne görsem alıyorum alışverişe gidiyorum eloşa alıp dönüyorum ablamda kızıyorcanımm biliyorsun demi ablm hamile 2,5 aylık eloşumda daha 10 aylıkk
kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiihatırlamammı hiçç canım benim eşinle gitmişdin diye biliyordum döndünüzmü yoksa enişteyi denizlerde bırakıp kaçtınmı
valla yeterım 2011 de gıttım, şimdi tekrar geldim. gemideyim eşimin yanında. Mısırdayız işte şimdi. Bu arada 4 tüp denemesi yaptım gecen sene. 2 de asılama. şimdi spontan deniyoruz işte. sen neler yaptın? cooook uzun zaman oldu görüşmeyeli.
kızlar nasılsınızzz.. Bende gene biraz kötüyümmm( annem geldii kastamonuda 6 ayda bi kontrolleri oluyoo bi problem çıkmadı ama en son bacaklarında ağrı vardı doktor kirecleme bu yaşlarda normal dediii daha sonra ayaktanda film falan çekilde tümör var ama % 99 kötü bişey deyil dediii tümör diyoo kötü deyil diyoo ayy çok kötüydüm kaçgündürr bayram sonrası ameliyat olucak inşallahh sorunsuz geçer memorial hastanesinde olucak ameliyatı güzel bi hastanee acaba başka hastanelerede mi gitseydikk kafamm çok karışık dua edinn nolurr bugünde kastamonuya döndüüü annem .... Iğnelerimede çarşamba günü başlıyorummm inşallahh sonu güzel olurr ilk tedavimdede bisürü sıkıntılarım vardıı şimdide anneme üzüldüm bide gitti ağladım çok ağladım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunnn ((
EVLAT NEYDİ TAM OLARAK
KORKTUĞUN YER
CANININ EN TATLI YERİ
BAKTIĞIN GÖZÜN
TUTUĞUN ELLERİN
YÜRÜDÜĞÜN AYAKLARIN
YEMEĞİN SUYUN NEFESİN
ONA GELMESİN BANA GELSİN TÜM ACILAR DEDİĞİN TEK VARLIK
BİZLERİ EVLATTAN MAHRUM ETME RABBİM
sabah sabah okudum bunu fena oldu içim ya
amiiinnnn, inşallah cümlemize nasip etsin
İyi geceler cancağızlarım...
Malumunuz paşalarımla aşk yaşıyorum 7/24 doluyum...
Ve çok mutluyum...
Enerji depoluyorum enerjimi oynamakla sömürselerde
Hafta sonu gidecekler
Bende nette vakit geçirmek yerine onlara zaman ayırıyorum sonra yine beraberiz zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?