Tüp Bebek Günlüğümüz !

sarammmmmmmmmmmmmm ELLERİNE SAĞLIK HAMARAT ARKADAŞIM

kitaplık bende cok severim kitap okumayı ama evimde koyabileceğim bi yer kitaplıgım malesef yok
el işinde güzelmiş canım benimde var bi sürü kendi yaptıgım filan güle güle kullan hepsini

sağol canım el işi yapmak oyalıyo beni bu yüzden seviyorum yoksa kullandığımdan değil o kadar çok yazma oyası yaptımki

kitaplarım benim hazinem canım onlara kimseyi dokundurtmuyorum

sarammmmmmmmmmmmmm ELLERİNE SAĞLIK HAMARAT ARKADAŞIM

sağol canım menim

sorma aynen insanı oyalıyo diye bende yapıyorum bi sürü el işi
abimin bebişe battaniye başladım şimdi de..
canım sahi sorucam ne zamandır unutuyorum sizin gelinde hamileydi galiba sanki bi ara problemmi var ne yazmıstın diye hatırlıyorum...
umarım öyle değildir canım dün aklıma geldi merak ettim umarım bişeyi yoktur

Allah korusun kız problem var dememiştim bizim gelininde midesi çok bulanıyo demiştim çok şükür bi sorunu yok yeğenimin oooyyy yerim men onu bak aklıma getirdin şimdi onu çok şekey o ablası hemde çok bal bal ultrason resimlerini seviyorum yaaaa

ben daha yeğenime bişey almadımda başilamadımda cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum ondan sonra halası ona neler alacak neler

Son düzenleme:
nasıl sevindim anlatamam
bizimkininde eller kollar herşeyi tam masallah balık gibi hareket ediyomuş içeride..
ben unisex renklerde ufak tefek zıbınlar aldım dayanamadım canım nasipse bi dahaki kontrole cinsiyeti belli olacak bizimkininde..
maşallah ne bulantı cekti gelinimiz ne kusma..
sadece ramazanda 2 gün kötü oldu ondada cips filan yemiş bilmediğinden yaglı olunca öyle kusmuştu
oruçlarını bile bırakmadı
sütü yogurdu filan sevmiyo tembihliyorum içmiyomuş kız kardeşimi diktik basına her gün en az 4-5 ceviz ve 1 kase yogurt yediriyo

maşallah canım Allah hayırlısyla kucaklarına almayıda nasip etsin

bizim gelin kusmadan çok çekti valla halada çekiyo ama yapacak bişey yok

maşallah canım Allah hayırlısyla kucaklarına almayıda nasip etsin

bizim gelin kusmadan çok çekti valla halada çekiyo ama yapacak bişey yok
öyle canım yaa sağlıklı olsun bebişleride kusmalar eninde sonunda gececek Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

öyle canım yaa sağlıklı olsun bebişleride kusmalar eninde sonunda gececek Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

amin canım bizde o günleri görsek artık kendi bebeişlerimiz içinde bişeyler yapsak yeğenlerimizle bebeklerimiz birlikte büyüse

amin canım bizde o günleri görsek artık kendi bebeişlerimiz içinde bişeyler yapsak yeğenlerimizle bebeklerimiz birlikte büyüse
biz bu aybaşlıyoruz ikinci tedaviye canım..
ayın 22sinde adet olmam lazımdı olmadım 2 gün sonra test yapıcam ve söktürücü kullanıp adet olmayı beklicem sonra da bebişlerimi alıcam inşallah...
siz neye karar verdiniz canımm

Slm kızlar kız nafiş böreğin harika olmuş valla tam eşlere süprizlik olmuş üşenmesem kalkıp yapıcam şimdi akşama eşime ama koca göbekle zor geliyo :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişin gelir bu sefer

biz hala beklemedeyiz bişeye karar vermedik

Mevlana'dan eşine mektup:

Benim Gülüm'e...

Zaman geçer...
İnsan geçer...
Dünyada her şey geçer;
zaman öyle bir zaman olur ki
sevda da zamana ayak uyduramaz..
Gönül sevdada geçer,gönüle yar geçer..
Çok değil,sadece birazcık mevsim geçer.
Sıcak gelir,
Kış gelir;bahar geçer...
Taşın yanında ağır olduğunu,
ateşin ancak düştüğü yeri yaktığını yeni öğrendim..
Aşk da ateş mi demektir?
Hani her _düştüğü_ gönlü yakar ya..
Mevsimlerden gözyaşı değil henüz,
Mevsim Aşk mevsimi..
Ey sevdamın Gül Hatun'u,beşinci mevsimim sensin.
Sen sadece sen değilsin,
Bensin;
Bendesin
Benimsin...

Sağlıktan önemlisi yok tabi. Herşeyin başında geliyor. İnş bu denemende bebişlerine kavuşursun canım. Evet grubumuz cok ıyıydı ama bebek sahıbı olanlar uzaklaşınca dağıldı herkes. hayırlısı olsun. bu grupta cook guzeldır ama ben pek takılamıyorum.

canımm benim çok teşekkür ederimm inşallahh herşey çok güzell olur ama eşinede çok üzüldümm Allahım şifa versinn bukadar sıkıntının içinde bebişin kendiliğinden gelsin inşallahhh çok dua ettimm öpüyorumm ...

canım evet eskiden güzeldi ama yapacak bir şey dağıldık her zaman bekleriz seni

allah razı olsun canım dualar için canım bende anneye dua ettim rabbim şifalar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…