Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bir şer sorayım size ya bu EKLENTİLER VARYA ORADAKİ RESİMLERİ BEN NASIL SİLEBİLİRİM YENİ RESİM EKLEYECEK YER KALMADI

canm bugün bi problem var zaten alıntılar kısmında ben kazen beye mesaj attım ama geri dönemedi musait değil herhalde ama bi sıkıntı oldugu kesin bende hem o var hemde alıntılandı diyo göstermiyo

hıım anladım canım bişey öğrenirsen paylaşırsan sevinirim

kızlar bir şer sorayım size ya bu EKLENTİLER VARYA ORADAKİ RESİMLERİ BEN NASIL SİLEBİLİRİM YENİ RESİM EKLEYECEK YER KALMADI

tatlım onlar silinmiyor yeni resim eklemek için onları silmen gerekmiyor sen resim ekledikçe sayfa sayısı artacak o kadar

tatlım onlar silinmiyor yeni resim eklemek için onları silmen gerekmiyor sen resim ekledikçe sayfa sayısı artacak o kadar

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

çok güzel görünüyolar turkuazcım ellerine sağlık
tesekkurler kizlarr yiyenler de begendi cok sukur:))bu arada kurabiyelerim gulden sponsorlugunda:)))

kizlarrr dun tatilimiz bitti benim saltanatim da bitti gece 12 de bi anda kabaga donup kulkedisi moduma geri dondum.evde isler beni beklerrr(
kapi pencere kapaliydi bu kadar toz nasil girmis hayret:44:

kizlarrr dun tatilimiz bitti benim saltanatim da bitti gece 12 de bi anda kabaga donup kulkedisi moduma geri dondum.evde isler beni beklerrr(
kapi pencere kapaliydi bu kadar toz nasil girmis hayret:44:

iki aydır bende yokum evde acep benim ev nasıl

bu benim kahvem kızlar neyse halim çıksın falım dedim ve bu çıktı benim yorumu. atın üzerindeki bir kadın var ve atta hamile olarak gördüm sizce nedir tam olarak yorumlarınızı bekliyorum

iki aydır bende yokum evde acep benim ev nasıl
ooo yetercim hic dusunme bile fena haldedir kv gildeydim oglen .ogleden sonra geldim eve camasir attim 4 makina evi supurdum su saate kadar aralikli sildim yerleri dizlerim kipkirmizi olmus.camur gibi su akti.benim evim 1. kat ve buyuk bi anayolun ustu felaket toz toprak doluyor.yarin oruc tutucam bari bugun bitirim dedim.

canım akşam üzeri gideceğim bakalımm yatana kadar temizlik artık

Bugün garibim tuhafım kötüyüm
10 yıl önce babacım bu saatlerde kalp krizi geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştı...
Gece 23.00 gibi vefat etti
Hayatım öyle değiştiki o günden sonra....
Hepinizden ricam mesajımı okuyan bir fatiha göndersin babamın ruhuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…