canm bugün bi problem var zaten alıntılar kısmında ben kazen beye mesaj attım ama geri dönemedi musait değil herhalde ama bi sıkıntı oldugu kesin bende hem o var hemde alıntılandı diyo göstermiyo
kızlar bir şer sorayım size ya bu EKLENTİLER VARYA ORADAKİ RESİMLERİ BEN NASIL SİLEBİLİRİM YENİ RESİM EKLEYECEK YER KALMADI
tatlım onlar silinmiyor yeni resim eklemek için onları silmen gerekmiyor sen resim ekledikçe sayfa sayısı artacak o kadar
evet canım nasipse bu ay başlıyoruz tedaviye bakalım hayırlısı canım inşallah pozitif sonucu alıp sağlıkla kavusuruz..sende acele etme o zaman canım malum psikolojik olarakta hazır olmak gerekiyor Rabbim sana bana hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip etsin inşallah canımhadi gözün aydın canım sonu bebekli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım valla görüntü cok güzel görünüyor eminim tadida öyledir
tesekkurler kizlarr yiyenler de begendi cok sukur:))bu arada kurabiyelerim gulden sponsorlugunda:)))çok güzel görünüyolar turkuazcım ellerine sağlık
kizlarrr dun tatilimiz bitti benim saltanatim da bitti gece 12 de bi anda kabaga donup kulkedisi moduma geri dondum.evde isler beni beklerrr(
kapi pencere kapaliydi bu kadar toz nasil girmis hayret:44:
ooo yetercim hic dusunme bile fena haldedir kv gildeydim oglen .ogleden sonra geldim eve camasir attim 4 makina evi supurdum su saate kadar aralikli sildim yerleri dizlerim kipkirmizi olmus.camur gibi su akti.benim evim 1. kat ve buyuk bi anayolun ustu felaket toz toprak doluyor.yarin oruc tutucam bari bugun bitirim dedim.iki aydır bende yokum evde acep benim ev nasıl
Günaydın güzel kadınlar
hıım anladım canım bişey öğrenirsen paylaşırsan sevinirim
tesekkurler kizlarr yiyenler de begendi cok sukur:))bu arada kurabiyelerim gulden sponsorlugunda:)))
ooo yetercim hic dusunme bile fena haldedir kv gildeydim oglen .ogleden sonra geldim eve camasir attim 4 makina evi supurdum su saate kadar aralikli sildim yerleri dizlerim kipkirmizi olmus.camur gibi su akti.benim evim 1. kat ve buyuk bi anayolun ustu felaket toz toprak doluyor.yarin oruc tutucam bari bugun bitirim dedim.
günaydınn topiğimin güzel hatunlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?