Tüp Bebek Günlüğümüz !

tekrar basın saolsun canım..
okudum Allah kabul etsin sende bugün onun için ayrıca dua et canım Allah yaptıgın herşeyi kabul etsin inşallah

bu mesajında infertil kısmını üzerime almak isityorum

anladım ki sana bugün tüm mesaj beğendiremiyoz illa seçcen içinden

tekrar basın saolsun canım..
okudum Allah kabul etsin sende bugün onun için ayrıca dua et canım Allah yaptıgın herşeyi kabul etsin inşallah

saol canım..
Allahrazı olsun..
Dua etmemmi mezarlığa gidecez vs...

saol canım..
Allahrazı olsun..

kıskandın değilmi güzelik bende İNFERTİLİTE BENDE kıskanılmayacak gibi değilki :60.

bugünde herşeyi seçerek üstüne alıyosun maşallah sanaaa

saol canım..
Allahrazı olsun..

evet seçeceğim hem siz bana güzel değilsin DİYEBİLİRİSNİZ ama infertilite değilsin diyemezsiniz benim kapı gibi raporlarım var

ahh be yetercim 2 aydır uyku diye birşey kalmadı gece dolaşıyorum sabah erkenden ayaktayım bu zilli kızlar annelerini şimdiden unutmuyor. .

hayır seni uykusuzluğa alıştırmlaları güzel Ama güçsüz düşersin dikkat et kendine eeee tabi kızlarada

hayır seni uykusuzluğa alıştırmlaları güzel Ama güçsüz düşersin dikkat et kendine eeee tabi kızlarada

Aynen öyle oldu yeter inan 4 gündür parmağımı oynatacak gücüm yok akşama kadar yatıyorum uyuyabilsem biraz toparlarım onu da yapamıyorum 15 güne kadar annem gelecek doğumdan sonra da burada olacak inşallah o zaman dinlenirim belki

canım dikatli ol tasniyon vs sorunu olur

Al bendende okadar canımcım koca fosur fosur uyuyo ben sabaha kadar ayaktayım ama ama haksızlık değilmi bu.

evet haksızlıkkk ah bu kocalar sonrada (bebeişler doğunca )uyuyacaklar

Son düzenleme:
ask olsun kimse falıma yorum yapmamış hiç umursanmamışım oldumu şimdi bu

başın sağolsun canım fatiha okudum canım

benim babamda 10 yıl önce aralık ayında kalp krizinden vefat etti bu yüzden seni çok iyi anlıyorum

canım benim 12 yıl önce bende kaybettim babamı seni ne kadar iyi anlıyorum BABASIZ KALMAK SAVAŞIN ORTASINDA KOMUTANSIZ KALMAYA BENZER diyordu bir yerde bu söz her şeyi anlatıyor mekanı cennet olsun nur iç,nde yatsın okudum fatiha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…