Günaydın birbirinden infertil cancağızlarım
tekrar basın saolsun canım..Bugün garibim tuhafım kötüyüm
10 yıl önce babacım bu saatlerde kalp krizi geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştı...
Gece 23.00 gibi vefat etti
Hayatım öyle değiştiki o günden sonra....
Hepinizden ricam mesajımı okuyan bir fatiha göndersin babamın ruhuna
mesajın güzel kısmını üzerime almak isitiyorum
bugünde herşeyi seçerek üstüne alıyosun maşallah sanaaabu mesajında infertil kısmını üzerime almak isityorum
bu mesajında infertil kısmını üzerime almak isityorum
tekrar basın saolsun canım..
okudum Allah kabul etsin sende bugün onun için ayrıca dua et canım Allah yaptıgın herşeyi kabul etsin inşallah
anladım ki sana bugün tüm mesaj beğendiremiyoz illa seçcen içinden
saol canım..
Allahrazı olsun..
Dua etmemmi mezarlığa gidecez vs...
Herkese günaydın, Allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun.(bugünkü psikolojimi anlayın yani)
bugünde herşeyi seçerek üstüne alıyosun maşallah sanaaa
anladım ki sana bugün tüm mesaj beğendiremiyoz illa seçcen içinden
saol canım..
Allahrazı olsun..
Dua etmemmi mezarlığa gidecez vs...
Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072evet seçeceğimhem siz bana güzel değilsin DİYEBİLİRİSNİZ ama infertilite değilsin diyemezsiniz benim kapı gibi raporlarım var
Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072
artık işi gır gıra vurduk Allah affetsin
Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072 Eki Görüntüle 792072
bu satte ne işin var ayakta kız gebiş sin gebiş yat dinlen
ahh be yetercim 2 aydır uyku diye birşey kalmadı gece dolaşıyorum sabah erkenden ayaktayım bu zilli kızlar annelerini şimdiden unutmuyor. .
hayır seni uykusuzluğa alıştırmlaları güzelAma güçsüz düşersin dikkat et kendine eeee tabi kızlarada
Aynen öyle oldu yeter inan 4 gündür parmağımı oynatacak gücüm yok akşama kadar yatıyorum uyuyabilsem biraz toparlarım onu da yapamıyorum15 güne kadar annem gelecek doğumdan sonra da burada olacak inşallah o zaman dinlenirim belki
Ahh be yetercim 2 aydır uyku diye birşey kalmadı gece dolaşıyorum sabah erkenden ayaktayım bu zilli kızlar annelerini şimdiden unutmuyor. .
Al bendende okadar canımcım koca fosur fosur uyuyo ben sabaha kadar ayaktayım ama ama haksızlık değilmi bu.
Bugün garibim tuhafım kötüyüm
10 yıl önce babacım bu saatlerde kalp krizi geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştı...
Bugün garibim tuhafım kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?