Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar merhaba :) keyifler yerindedir umarım. biraz sonra geçmiş sayfalara da bir göz atarım :)
finale çok az kaldığı için bizim kontrollerimiz haftada bire düştü. bugünkü kontrolde ufak bir şok yaşadık. takvime göre 28inde beklediğimiz doğum 12si olarak kesinleşti. normal doğum için çok çabaladım ama bebeğimin suyu azaldığı için onu riske atamam artık. çok heyecanlıyım. bir aksilik olmazsa haftaya perşembe bebeğim kucağımda olacak inşallah.
her zaman olduğu gibi doğumda da dualarımda olacaksınız.

canım benimmçok ama çok üzüldüm yaa mekanı cennet kabri nurla dolsun inşallaheşim kardeşim hepimiz baban için dua ettik kuzumm...

canım ne kadar az kalmış Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım benimmçok ama çok üzüldüm yaa mekanı cennet kabri nurla dolsun inşallaheşim kardeşim hepimiz baban için dua ettik kuzumm...

başın sağolsun canım fatiha okudum canım

benim babamda 10 yıl önce aralık ayında kalp krizinden vefat etti bu yüzden seni çok iyi anlıyorum

canlarım benim saolun Allarazı olsun hepinizden ayrı ayrı...
evlenmeden babasız kalmak zor bir anda boşluğa düşüyorsun ve hele evde erkek kardeş yoksa biz 3 bayan olarak kaldık evin erkeği rolüne büründüm birden ve hayatım başka yönde şekil aldı...amaannnn hepimiz zorluklar yaşıyoruz işte hayat..

Günaydın kızlar...
Bugün hepi bört dey kutlaması yapcaz tüp baby lerimizden elifnaz a...
Yaptığım hazırlıkları sizlerlede paylaşcam ama sonra

Günaydın kızlar...
Bugün hepi bört dey kutlaması yapcaz tüp baby lerimizden elifnaz a...
Yaptığım hazırlıkları sizlerlede paylaşcam ama sonra
günaydın canım....

ayrıcaaaa ben gördümmmmmmmmmmmmmmm
süper olmuş eline sağlık
elif naz kimin kızıydı canım sanki bu topikte birinin çizelgesinde bu ismi görmüştümm gibi geliyo:44:

günaydın canım....

ayrıcaaaa ben gördümmmmmmmmmmmmmmm
süper olmuş eline sağlık
elif naz kimin kızıydı canım sanki bu topikte birinin çizelgesinde bu ismi görmüştümm gibi geliyo:44:

bizim çevremizden ilk hulusi bebesi kendisi hulusi daktırımıza giden yolda beni teşvik etti kendileri
akasya1978 in bebişi canım...
doğru diyon kız sen görmüşsündür
bu arada yarışmada ciddi rakiplerin var ne diyon bu duruma

demekki burdan oldugunu doğru hatırlamışım bizden selam söyle canım yeni yaşı sağlık mutluluk getirsin kızlarına ve yuvalarına canım
valla dökdürmüşsün bebeğim sok sexy olmuşlar senin gibi

canım yarışma hakkında ne diyeyim hayırlısı ben cidden eğlenmek için katıldım..
herkes hep elde yapmış hazıra gitmemiş bu güzel bişey sunumlarda bence 2-3 kişi dısında öyle güzel özenli bi sunum yoktu klasik tabaga koyulmustu hepsi..
ama ne yalan söyliim son gelen börek süperdi sunumu

Günaydın kızlar
kızzz
yeminle bugün seni aklımdan geçiriyodum hatta profiline girip baktım en son ne zaman gelmişssin diyee
nasılsın iyimisin canım
bu arada bugünden itibaren artk hamilelik çizelgende 3 lü sayılar değil 2li rakamlar olacak

ah canım benim iyiki varsın. zor günler geçirdik nafişcim bebeğin kalbinde problem var dediler korkuttular bizi fetal eko çekildi prof çok iyi biriydi tam bi profesyoneldi Allah razı olsun biraz rahatlattı beni. ben hiç bi problem göremiyorum bebeklerin bu dönemde kalbi böyle olabilir normaldir ama doğumdan sonra tekrar bakarız dedi. inşallah bebeğim sağlıklı doğar artık daha fazla üzülmeyi kaldıramaz bünyem. ben bebeğimin sağlıyıyla uğraşırken kayınv ve tayfasının keşke erkek olsaydı bebeğini biz kız olmasına üzülddük demeleri de beni benden alıyo.. Allah onları nasıl cezalandırıcak diye bekliyorum bu kadar da vicdansızlık olmaz..

işte böyle canım bunlarla uğraşıyorum. pazar günü de ingilisce sınavına girdim kursum da bitti şimdi evdeyim yine.. eşim de haftaya izin alcak banyoyu fln yaptırcaz bebek odası için alıncaklar var. inşallah herşey yolunda gider.
sen nasılsın napıyosun özledim sizi çok uzak kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…