Al bendende okadar canımcım koca fosur fosur uyuyo ben sabaha kadar ayaktayım ama ama haksızlık değilmi bu.
Kesinlikleee ama ben çok dolaşınca o da uyanıyor garibim ben odaları ayırmayı teklif ettim yalandanolmass öyle ayrı ayrı dedi
Bugün garibim tuhafım kötüyüm
10 yıl önce babacım bu saatlerde kalp krizi geçirmiş ve ambulansla hastaneye kaldırılmıştı...
Gece 23.00 gibi vefat etti
Hayatım öyle değiştiki o günden sonra....
Hepinizden ricam mesajımı okuyan bir fatiha göndersin babamın ruhuna
kızlar merhaba :) keyifler yerindedir umarım. biraz sonra geçmiş sayfalara da bir göz atarım :)
finale çok az kaldığı için bizim kontrollerimiz haftada bire düştü. bugünkü kontrolde ufak bir şok yaşadık. takvime göre 28inde beklediğimiz doğum 12si olarak kesinleşti. normal doğum için çok çabaladım ama bebeğimin suyu azaldığı için onu riske atamam artık. çok heyecanlıyım. bir aksilik olmazsa haftaya perşembe bebeğim kucağımda olacak inşallah.
her zaman olduğu gibi doğumda da dualarımda olacaksınız.
canım benimmçok ama çok üzüldüm yaa mekanı cennet kabri nurla dolsun inşallah eşim kardeşim hepimiz baban için dua ettik kuzumm...
başın sağolsun canım fatiha okudum canım
benim babamda 10 yıl önce aralık ayında kalp krizinden vefat etti bu yüzden seni çok iyi anlıyorum
canım benim 12 yıl önce bende kaybettim babamı seni ne kadar iyi anlıyorum BABASIZ KALMAK SAVAŞIN ORTASINDA KOMUTANSIZ KALMAYA BENZER diyordu bir yerde bu söz her şeyi anlatıyor mekanı cennet olsun nur iç,nde yatsın okudum fatiha
canım ne kadar az kalmış Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ah be kuzum seninki yine uyanıyormuş benimki davul çalsan uyanmaz canım.Bakalım çocuk doğunca ne yapacak.
Günaydın kızlar musmutlu birgun olsun bugün
Günaydın cancağızlarım:)
teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese yaşatsın bu heyecanı.
babacığına Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
günaydın canım....Günaydın kızlar...
Bugün hepi bört dey kutlaması yapcaz tüp baby lerimizden elifnaz a...
Yaptığım hazırlıkları sizlerlede paylaşcam ama sonra
Günaydın kızlar musmutlu birgun olsun bugün
Günaydın cancağızlarım:)
günaydın canım....
ayrıcaaaa ben gördümmmmmmmmmmmmmmm
süper olmuş eline sağlık
elif naz kimin kızıydı canım sanki bu topikte birinin çizelgesinde bu ismi görmüştümm gibi geliyo:44:
demekki burdan oldugunu doğru hatırlamışım bizden selam söyle canım yeni yaşı sağlık mutluluk getirsin kızlarına ve yuvalarına canımbizim çevremizden ilk hulusi bebesi kendisi hulusi daktırımıza giden yolda beni teşvik etti kendileri
akasya1978 in bebişi canım...
doğru diyon kız sen görmüşsündür
bu arada yarışmada ciddi rakiplerin var ne diyon bu duruma
kızzzGünaydın kızlar
ah canım benim iyiki varsın. zor günler geçirdik nafişcim bebeğin kalbinde problem var dediler korkuttular bizi fetal eko çekildi prof çok iyi biriydi tam bi profesyoneldi Allah razı olsun biraz rahatlattı beni. ben hiç bi problem göremiyorum bebeklerin bu dönemde kalbi böyle olabilir normaldir ama doğumdan sonra tekrar bakarız dedi. inşallah bebeğim sağlıklı doğar artık daha fazla üzülmeyi kaldıramaz bünyem. ben bebeğimin sağlıyıyla uğraşırken kayınv ve tayfasının keşke erkek olsaydı bebeğini biz kız olmasına üzülddük demeleri de beni benden alıyo.. Allah onları nasıl cezalandırıcak diye bekliyorum bu kadar da vicdansızlık olmaz..kızzz
yeminle bugün seni aklımdan geçiriyodum hatta profiline girip baktım en son ne zaman gelmişssin diyee
nasılsın iyimisin canım
bu arada bugünden itibaren artk hamilelik çizelgende 3 lü sayılar değil 2li rakamlar olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?