ah canım benim iyiki varsın. zor günler geçirdik nafişcim bebeğin kalbinde problem var dediler korkuttular bizi fetal eko çekildi prof çok iyi biriydi tam bi profesyoneldi Allah razı olsun biraz rahatlattı beni. ben hiç bi problem göremiyorum bebeklerin bu dönemde kalbi böyle olabilir normaldir ama doğumdan sonra tekrar bakarız dedi. inşallah bebeğim sağlıklı doğar artık daha fazla üzülmeyi kaldıramaz bünyem. ben bebeğimin sağlıyıyla uğraşırken kayınv ve tayfasının keşke erkek olsaydı bebeğini biz kız olmasına üzülddük demeleri de beni benden alıyo.. Allah onları nasıl cezalandırıcak diye bekliyorum bu kadar da vicdansızlık olmaz..
işte böyle canım bunlarla uğraşıyorum. pazar günü de ingilisce sınavına girdim kursum da bitti şimdi evdeyim yine.. eşim de haftaya izin alcak banyoyu fln yaptırcaz bebek odası için alıncaklar var. inşallah herşey yolunda gider.
sen nasılsın napıyosun özledim sizrdıi çok uzak kaldım
ben de doktorum bi kardiyolog görsün diyince hemen hulusi hocaya koştum.bana da öyle dedi hulusi hoca kafana takma bak bişey çıkmıycak görceksin dedi de bi kere beni ekoya gönderdiler yani olan oldu..insanın aklına herşey geliyo. teslim olmak lazım da o kdar direyetli değilim işte..ama dediğin gibi bişey çıkmadı çok şükür. bebekler çok hızlı bi şekilde hergün yenileniyo sizinki de iyileşmiş ne güzel..canm benm ben hastanedeyken bizim bi kardiyoolog vardı çoğu kadın dogumcu bebeklerdeki kalp problemini anlamazlar genellikle bişey yok diye gönderirler ve ebeklerin %80 i kalp şikayetiyle gelir ama bunların sadece%5i gerçekten hastadır der..
bebeklerin bi çoğunda doğumdan sonra kalbinin delik oldugu saptanmış fakat bu zamanla doğumdan sonrageçiyomuş..
teyzemin kızı var benden 1 yaş küçük bebişi oldu oğlumuz 1 yasına girecek herşey iyi dediler suyu azalınca doguma aldılar..
doğum yaptı sonra kontrollerde bebeğimizin üst damagı yok delik beyninde 4 tane kist var kalbinde acıklık...
noldu biliyomusun deliğin çoğu kapandı beynindeki kistlerin hiç biri kalmadı kalbi sapa sağlam..
yakın zamanda damağından ameliyat oldu cok şükür iyi sıpamız...
yani demem o ki bebekler daha cok cabuk toparlanıyor vücut olarak..
sende sıkma canını hiç bişeycik olmaz bebeğine...rıca canım senin tüp olduugunu bilmiyolarmı bildikleri haldemi böyle konusuyo o dengesizler..
hoş böyle dengesizler bende de var ya neyse
ben iyiyim canım adetimin gelmesini bekliyorurum söktürücü kullanmaya başladım nasipse adet olunca donmus bebişlerimi alacagım göbüşüme teyzesi
ben de doktorum bi kardiyolog görsün diyince hemen hulusi hocaya koştum.bana da öyle dedi hulusi hoca kafana takma bak bişey çıkmıycak görceksin dedi de bi kere beni ekoya gönderdiler yani olan oldu..insanın aklına herşey geliyo. teslim olmak lazım da o kdar direyetli değilim işte..ama dediğin gibi bişey çıkmadı çok şükür. bebekler çok hızlı bi şekilde hergün yenileniyo sizinki de iyileşmiş ne güzel..canm benm ben hastanedeyken bizim bi kardiyoolog vardı çoğu kadın dogumcu bebeklerdeki kalp problemini anlamazlar genellikle bişey yok diye gönderirler ve ebeklerin %80 i kalp şikayetiyle gelir ama bunların sadece%5i gerçekten hastadır der..
bebeklerin bi çoğunda doğumdan sonra kalbinin delik oldugu saptanmış fakat bu zamanla doğumdan sonrageçiyomuş..
teyzemin kızı var benden 1 yaş küçük bebişi oldu oğlumuz 1 yasına girecek herşey iyi dediler suyu azalınca doguma aldılar..
doğum yaptı sonra kontrollerde bebeğimizin üst damagı yok delik beyninde 4 tane kist var kalbinde acıklık...
noldu biliyomusun deliğin çoğu kapandı beynindeki kistlerin hiç biri kalmadı kalbi sapa sağlam..
yakın zamanda damağından ameliyat oldu cok şükür iyi sıpamız...
yani demem o ki bebekler daha cok cabuk toparlanıyor vücut olarak..
sende sıkma canını hiç bişeycik olmaz bebeğine...rıca canım senin tüp olduugunu bilmiyolarmı bildikleri haldemi böyle konusuyo o dengesizler..
hoş böyle dengesizler bende de var ya neyse
ben iyiyim canım adetimin gelmesini bekliyorurum söktürücü kullanmaya başladım nasipse adet olunca donmus bebişlerimi alacagım göbüşüme teyzesi
iyi yapmıssın canım aklına takılacagına kontrollerini yaptııp rahat edersinben de doktorum bi kardiyolog görsün diyince hemen hulusi hocaya koştum.bana da öyle dedi hulusi hoca kafana takma bak bişey çıkmıycak görceksin dedi de bi kere beni ekoya gönderdiler yani olan oldu..insanın aklına herşey geliyo. teslim olmak lazım da o kdar direyetli değilim işte..ama dediğin gibi bişey çıkmadı çok şükür. bebekler çok hızlı bi şekilde hergün yenileniyo sizinki de iyileşmiş ne güzel..
bizim de tüp olduğunu biliyolar ama anlamıyolar neler yaşadığımızı canım çok acımasızlar işte beni üzmek için söylüyolar Allaha havale ettim hepsini..
ayyy sen de başlıyosun demekkçok sevindim inşallah herşey yolunda gider hayırlı haberlerini alırız. bak sakın hiiiç bişeye üzülmek yok tamam mı tedaviye başlamış sayılırsın artık.. vücudunu gevşet biraz geç bilgisayarın karşısına yoga fln yap:)
ah canım benim iyiki varsın. zor günler geçirdik nafişcim bebeğin kalbinde problem var dediler korkuttular bizi fetal eko çekildi prof çok iyi biriydi tam bi profesyoneldi Allah razı olsun biraz rahatlattı beni. ben hiç bi problem göremiyorum bebeklerin bu dönemde kalbi böyle olabilir normaldir ama doğumdan sonra tekrar bakarız dedi. inşallah bebeğim sağlıklı doğar artık daha fazla üzülmeyi kaldıramaz bünyem. ben bebeğimin sağlıyıyla uğraşırken kayınv ve tayfasının keşke erkek olsaydı bebeğini biz kız olmasına üzülddük demeleri de beni benden alıyo.. Allah onları nasıl cezalandırıcak diye bekliyorum bu kadar da vicdansızlık olmaz..
işte böyle canım bunlarla uğraşıyorum. pazar günü de ingilisce sınavına girdim kursum da bitti şimdi evdeyim yine.. eşim de haftaya izin alcak banyoyu fln yaptırcaz bebek odası için alıncaklar var. inşallah herşey yolunda gider.
sen nasılsın napıyosun özledim sizi çok uzak kaldım
Heyoo bugün bebişimi görcemmm bakalım büyümüşmü minik aşkım bi doğsalarda öpüp ısırsak şu sıpaları.
hayırlı olsun canım tedavin inşallah beraber büyüürüz bebişlerimizi adet olursam bizde hemen başlıyoruz tedaviyeiyi akşamlar canlarr..
bugun doktoruma gittim hayırlısıyla 10 gune tadaviye başlıyoruz inşallah..
ilaçlarımı yazdı doktorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsunn
günaydınnn şekerimmmgunaydin canim arkidislerimmmmm
yüz görümlükleri evde hazırdır şekerim ama illa yanında istiyomuş sıpa usg de bakarkenGünaydın kızlar dün dr gittik bebiş büyümüş ama yüzünü pek göstermedi sanırım yüz görümlük istiyo sıpacık.
günaydın kızlar dün dr gittik bebiş büyümüş ama yüzünü pek göstermedi sanırım yüz görümlük istiyo sıpacık.
günaydın dostlaryeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze
Günaydın kızlar dün dr gittik bebiş büyümüş ama yüzünü pek göstermedi sanırım yüz görümlük istiyo sıpacık.
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonraInşallah allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..
Günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonrainşallah Allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..
ayrı kalmaya dayanamadı yaniiigünaydın kızlar
gülden dün gece paşalarının yanına gitmek için yola çıktı bi hafta kadar kalacakmış sizleri haber vermemi istedi
günaydın kızlar
gülden dün gece paşalarının yanına gitmek için yola çıktı bi hafta kadar kalacakmış sizleri haber vermemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?