Tüp Bebek Günlüğümüz !

canm benm ben hastanedeyken bizim bi kardiyoolog vardı çoğu kadın dogumcu bebeklerdeki kalp problemini anlamazlar genellikle bişey yok diye gönderirler ve ebeklerin %80 i kalp şikayetiyle gelir ama bunların sadece%5i gerçekten hastadır der..
bebeklerin bi çoğunda doğumdan sonra kalbinin delik oldugu saptanmış fakat bu zamanla doğumdan sonrageçiyomuş..
teyzemin kızı var benden 1 yaş küçük bebişi oldu oğlumuz 1 yasına girecek herşey iyi dediler suyu azalınca doguma aldılar..
doğum yaptı sonra kontrollerde bebeğimizin üst damagı yok delik beyninde 4 tane kist var kalbinde acıklık...
noldu biliyomusun deliğin çoğu kapandı beynindeki kistlerin hiç biri kalmadı kalbi sapa sağlam..
yakın zamanda damağından ameliyat oldu cok şükür iyi sıpamız...
yani demem o ki bebekler daha cok cabuk toparlanıyor vücut olarak..

sende sıkma canını hiç bişeycik olmaz bebeğine...rıca canım senin tüp olduugunu bilmiyolarmı bildikleri haldemi böyle konusuyo o dengesizler..
hoş böyle dengesizler bende de var ya neyse
ben iyiyim canım adetimin gelmesini bekliyorurum söktürücü kullanmaya başladım nasipse adet olunca donmus bebişlerimi alacagım göbüşüme teyzesi

ben de doktorum bi kardiyolog görsün diyince hemen hulusi hocaya koştum.bana da öyle dedi hulusi hoca kafana takma bak bişey çıkmıycak görceksin dedi de bi kere beni ekoya gönderdiler yani olan oldu..insanın aklına herşey geliyo. teslim olmak lazım da o kdar direyetli değilim işte..ama dediğin gibi bişey çıkmadı çok şükür. bebekler çok hızlı bi şekilde hergün yenileniyo sizinki de iyileşmiş ne güzel..
bizim de tüp olduğunu biliyolar ama anlamıyolar neler yaşadığımızı canım çok acımasızlar işte beni üzmek için söylüyolar Allaha havale ettim hepsini..
ayyy sen de başlıyosun demekk çok sevindim inşallah herşey yolunca gider hayırlı haberlerini alırız. bak sakın hiiiç bişeye üzülmek yok tamam mı tedaviye başlamış sayılırsın artık.. vücudunu gevşet biraz geç bilgisayarın karşısına yoga fln yap:)

ben de doktorum bi kardiyolog görsün diyince hemen hulusi hocaya koştum.bana da öyle dedi hulusi hoca kafana takma bak bişey çıkmıycak görceksin dedi de bi kere beni ekoya gönderdiler yani olan oldu..insanın aklına herşey geliyo. teslim olmak lazım da o kdar direyetli değilim işte..ama dediğin gibi bişey çıkmadı çok şükür. bebekler çok hızlı bi şekilde hergün yenileniyo sizinki de iyileşmiş ne güzel..
bizim de tüp olduğunu biliyolar ama anlamıyolar neler yaşadığımızı canım çok acımasızlar işte beni üzmek için söylüyolar Allaha havale ettim hepsini..
ayyy sen de başlıyosun demekk çok sevindim inşallah herşey yolunda gider hayırlı haberlerini alırız. bak sakın hiiiç bişeye üzülmek yok tamam mı tedaviye başlamış sayılırsın artık.. vücudunu gevşet biraz geç bilgisayarın karşısına yoga fln yap:)

iyi yapmıssın canım aklına takılacagına kontrollerini yaptııp rahat edersin
evet canım yaa içimde cok farklı duygu var bi tuhafım ne sevinç ne üzüntü bende bilmiyorum aklım karısık sanki:44:

valla canım stresten uzak durmak zor bu aralar yine biraz takıntılıyız kv. ile
kafama takmıcam diyorum ama yine olan oluyo..
zaten bu sefer transferden sonra evime gelmicem bursada teyzem bakacak bana onlarda kalcam..
gecenkinde kendisi yardım etmedi annem gelince laf yaptı bide güzel kavga ettik..
bu sefer gelinde hamile annemde gelmek istemiyo sen gel bana diyo eşimde izin vermez hiç sormadım yolculugu bahane ederek bursada kalayım en iyisi hemde kafam rahat olur dedim ona saolsun tamam dedi

kızz nasılsınn
bi ağrın bişey varmı herşey yolunda dimi canım

canım hiç telaşlanma, bebeğin sapasağlam emin ol benim başımdan neler geçti. önce korneal gebelik bu, alınması gerekecek ama bekleyelim dediler. yani plasenta yanlış bir yerden yapışıkmış rahme. çok şükür öyle çıkmadı. sonra ikili testim kötü çıktı. amniosentez yaptırdık. ihtimalleri düşündükçe her gün öldüm, sonuçları duymak için telefonu bile açamadım, ömrümden ömür gitti valla. çok şükür o da temiz çıktı. son birkaç haftadır bebeğimin kafası haftasına göre büyük bacak boyu küçük çıkıyordu. herkes farklı bir şeyler söyledi. beynim allak bullak oldu. dünkü kontrolümde bacak kol boyu haftasıyla uyumlu, kafası biraz büyük ama milimetrik bir ölçüm olduğu için siz bunu fark etmeyeceksiniz dedi doktorum. daha neler neler... doğuma kadar bize rahat uyku yok, hoş, sonrasında da yok. ama onu kucağıma almak her şeye değer :)
bu arada benim bebeğim erkek, tüm aile kız istiyorduk ama Allah böyle nasip etti. bir bebeğim daha olursa kız olur inşallah diyorum hep. kayınvalidem ise "kızım sen bana benzeyeceksin, kız doğuramayacaksın" deyip duruyor. o da kız istiyor çünkü. iki tarafın da ilk torunu ama herkesin derdi kız :)

Heyoo bugün bebişimi görcemmm bakalım büyümüşmü minik aşkım bi doğsalarda öpüp ısırsak şu sıpaları.

canım sen bizim bildiğimiz "kocasınınkuzusu"musun? değilsen kusura bakma ben pek takip edemiyorum da. bebeğin çok iyidir eminim. senin de doğuma az kalmış, bugünlerin tadını çıkar :) benim haftaya perşembe geliyor oğlum inşallah sonra bol bol poposunu ısırıcam :)

iyi akşamlar canlarr..
bugun doktoruma gittim hayırlısıyla 10 gune tadaviye başlıyoruz inşallah..
ilaçlarımı yazdı doktorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsunn

iyi akşamlar canlarr..
bugun doktoruma gittim hayırlısıyla 10 gune tadaviye başlıyoruz inşallah..
ilaçlarımı yazdı doktorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsunn
hayırlı olsun canım tedavin inşallah beraber büyüürüz bebişlerimizi adet olursam bizde hemen başlıyoruz tedaviye
gunaydin canim arkidislerimmmmm
günaydınnn şekerimmm

günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

Günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonra inşallah Allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..

günaydın dostlar yeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze

Amin canım benim sana da günaydın..

Günaydın kızlar dün dr gittik bebiş büyümüş ama yüzünü pek göstermedi sanırım yüz görümlük istiyo sıpacık.

Bizim sıpalarda iki kontrolümüz de göstermedi. Haftaya çarşamba kontrolümüz var bakalım görebilecekmiyiz

günaydın kızlar

gülden dün gece paşalarının yanına gitmek için yola çıktı bi hafta kadar kalacakmış sizleri haber vermemi istedi

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonra Inşallah allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..

güzel günlerde kulanın inşşşşşşş hep güzel şeyler yaşasınlar inşş

Günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonra inşallah Allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..

ayy ne güzelll
fotolarını koyarsın artık teyzelerine dimii
güle güle kullan inşallah

günaydın kızlar

gülden dün gece paşalarının yanına gitmek için yola çıktı bi hafta kadar kalacakmış sizleri haber vermemi istedi
ayrı kalmaya dayanamadı yaniii
güle güle gitsin gelsin inşallha..
sen nasılsın saracım

günaydın kızlar

PAŞALAR ALIŞKANLIK YAPTI TABİİİ güle güle gitsin dönsün inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…