ayyy fotoğraf isterimGünaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım minnak prenseslerimin mobilyaları gelecek öğleden sonrainşallah Allahım sağlıkla yatıp büyümelerini nasip etsin..
ayy ne güzelll
fotolarını koyarsın artık teyzelerine dimii
güle güle kullan inşallah
ayrı kalmaya dayanamadı yaniii
güle güle gitsin gelsin inşallha..
sen nasılsın saracım
bende iyiyim canım nasıl olsun..iyiyim canım yoğun bir şekilde çalışıyorum hem evde hem işte kışlık hazırlıklarına başladım konserve turşu falan
sen neler yapıyosun
bende iyiyim canım nasıl olsun..
bende evde kış hazırlıgı yapıyorum sen neler yaptın canım hazırlık olarak???
turşu kurmustum gecen sene ilk defa ama güzel olmadı bu sene kendim yapmıcam..
k.v. söyledim o sıcak bi ursu yapıyo sirkeli filan onu yapıvercek bakalım nasıl olcak..
valla canım ölçülere göre yaptım annemde söyledi limon tuzunu birazda ondan koyddum ama beceremedim..fasulye aldım konserve yapıp dolaba atacam salatalık turşusu yapacam biber domates turşusu yapacam biber patlıcan közleyecem bamya atacam dolaba domates konservesi yapacam memenlik falan yapacak çok iş varda
turşun neden güzel olmadıki canım benden sana bi tavsiyue turşuya çok fazla sirke koyma bide bi kaç tane limon tuzu at suyuna hem salatalıklar kıtır kıtır oluyo hemde çok güzel oluyo tadı tuzubide turşunu güneş görmeyen serin bi yerde muhafaza et
herkese merhaba, bugün transferimin 3. günü. kendimi zorlamadan ılık suyla duş almak istedim. ama duş sırasında içi siyah, dışı beyaz renkli bir parça geldi. ne olduğunu anlayamadım. 2-2,5 cm. boyunda bir şeydi. ve şeklide sanki fasülyeye benziyordu. yani bu ne demek bileniniz var mı? yoksa embriyo tutunmadı mı? bu kadar kısa sürede bu kadar büyümesi de normal değil gibi geliyor. yani şimdi onun milimetre ile ölçülebiliyor olması lazım değil mi? bu gelen nedir? lütfen arkadaşlar, emriyo tutunamamışsa vücuttan nasıl atılır bilen var mı aranızda?
fasulye aldım konserve yapıp dolaba atacam salatalık turşusu yapacam biber domates turşusu yapacam biber patlıcan közleyecem bamya atacam dolaba domates konservesi yapacam memenlik falan yapacak çok iş varda
turşun neden güzel olmadıki canım benden sana bi tavsiyue turşuya çok fazla sirke koyma bide bi kaç tane limon tuzu at suyuna hem salatalıklar kıtır kıtır oluyo hemde çok güzel oluyo tadı tuzubide turşunu güneş görmeyen serin bi yerde muhafaza et
herkese merhaba, bugün transferimin 3. günü. kendimi zorlamadan ılık suyla duş almak istedim. ama duş sırasında içi siyah, dışı beyaz renkli bir parça geldi. ne olduğunu anlayamadım. 2-2,5 cm. boyunda bir şeydi. ve şeklide sanki fasülyeye benziyordu. yani bu ne demek bileniniz var mı? yoksa embriyo tutunmadı mı? bu kadar kısa sürede bu kadar büyümesi de normal değil gibi geliyor. yani şimdi onun milimetre ile ölçülebiliyor olması lazım değil mi? bu gelen nedir? lütfen arkadaşlar, emriyo tutunamamışsa vücuttan nasıl atılır bilen var mı aranızda?
nasıl kan pıhtısı şeklindemi kanman varmı doktorunu ara hemen bence canım zaman kaybetme bide progestan kullanıyomusun fitil onlarda yapabiliyor ama yinede ara doktorunu bence
belki jelden dolayı olabilir ama bir kadın doguma gözükderm ama düşük olsa kasık agrısı ve kanamn olur du yinede içini rahattut canım inşallah bebişin göbüşünde büyür dualarım seninle allah yardımcın olsunkanamam yok, fitil değil ama crinone jel (beyaz renkli) kullanıyorum. bende düşündüm. içeride kalan kan pıhtılarının üzerini bu jel kaplamıştır diye. ama şekli çok canımı sıktı. bildiğimiz resimlerde gördüğümüz embriyo şekliydi. bu kadar kısa sürede bu kadar büyük olması normal midir? hastaneyi aradım ama benim doktorum yıllık izine çıkmış. diğer doktorlara ulaşamadım.
güzel günlerde kulanın inşşşşşşş hep güzel şeyler yaşasınlar inşş
ayy ne güzelll
fotolarını koyarsın artık teyzelerine dimii
güle güle kullan inşallah
ayrı kalmaya dayanamadı yaniii
güle güle gitsin gelsin inşallha..
sen nasılsın saracım
ayyy fotoğraf isterimbiz de bakıyoruz artık fikir olsun
hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
tatlım mobilyalarınızı güle güle kullanın artıkın resimlerini bekliyoruz
kanamam yok, fitil değil ama crinone jel (beyaz renkli) kullanıyorum. bende düşündüm. içeride kalan kan pıhtılarının üzerini bu jel kaplamıştır diye. ama şekli çok canımı sıktı. bildiğimiz resimlerde gördüğümüz embriyo şekliydi. bu kadar kısa sürede bu kadar büyük olması normal midir? hastaneyi aradım ama benim doktorum yıllık izine çıkmış. diğer doktorlara ulaşamadım.
Canım korkma o ya fitil kalıntısıdır yada mantar olmuşsundur ama dr ara canım geçmiş olsun.
belki jelden dolayı olabilir ama bir kadın doguma gözükderm ama düşük olsa kasık agrısı ve kanamn olur du yinede içini rahattut canım inşallah bebişin göbüşünde büyür dualarım seninle allah yardımcın olsun
saraaaa ne güzelik hazırlıklar yapmışsıngüzel günlerde ye diyecektim:26: ama vaz geçtimmmm çünki içimden şu geçti(yaşasın kötülük ) İNŞŞŞŞ MİDE BULANTILARINDAN HİÇ BİRİNİ YİYEME
bende aynı hazırlıkları yaptım ama bnm durum sizden kötü ben hamile kalınca 9 ay yatacam belki siz kendiniz yapacaksınız yemekleri bnm eşm yapacak kaldı 20 günüm inş olurda yatarım razıym artk keşke yatsaydım şuan 2 tane oglum kucamdaydı ama vardır bir hayır artık
ayy ne kötüsün tızım sen ya rahat geçsin hamileliğim hepsinide yiyeyim hem bana hem bebeğime yarasın
seninde rahat geçsin hamileliğin hiç sıkıntı çekme inşallah
inşallah gelir bebeklerin canım Allah yardımcın olsun
bende aynı hazırlıkları yaptım ama bnm durum sizden kötü ben hamile kalınca 9 ay yatacam belki siz kendiniz yapacaksınız yemekleri bnm eşm yapacak kaldı 20 günüm inş olurda yatarım razıym artk keşke yatsaydım şuan 2 tane oglum kucamdaydı ama vardır bir hayır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?