Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım bide sen izmirdesin orası daha sıcak..
dikkat et bakalım kendine yorma fazla kendini..
tamammı

Turkuazım Allah oruçlarını kabul etsin. randevunu da almışsın. inşallah her şey yolunda gider de en kısa zamanda tedavine başlarsın.

Nafiş, sen de kırmızıları bekliyorsun sanırım. bu defa küçük bebişin daha sıkı tutunur inşallah sana.

derin nasıl erken kalkabiliyorsun yaaaaaaa, ben sanki hamileliğimin başına döndüm, deli gibi uyuyabiliyorum. bugün 12 de kalktım :) neyse birkaç gün daha uyuyayım da perşembe ya da cuma küçük sıpam gelecek inş, ondan sonra uyku yok bana:)

papatya, daha önce de sormuştum da görmedin herhalde. sen bildiğimiz feridemasal yani kocasının kuzusu musun? :)

iyiyim canim yazin kullandigim halilarim var iki tane onlari yikiom.sen napiosun oylama yakindir heyecan var mi? :))))
kolay gelsin canım..

yok yaa heyecan filan yok valla ama pazar dan sonra nolur bilemem..
hayırlısı canım
cok ugraştım elimden geleni yaptım olmazsada kafama takamam yani..
çünkü benim adım hıdır elimden gelen budur

amiiiiiiiinnnnnn canım inşallah gelince bırakmazlar annelerini

bu arada papatya feridemasal değil canım feride masal hala kocasının kuzusu bayadır girmiyo o siteye
papatya başka arkadaşımız canım not yerine öyle yazmıs

canlar çarşamba günü nohut pilav tavuk corbası yaptım dün ben yedim kociş evde yoktu bu gün biter yemekler ama 3 gündür aynı sey olmus olacak ne yapsam ki başka yanına yaa yemek değilde kızartma nasıl olur sizcee:44::44:

Son düzenleme:

:) ay ben de not kısmını okumayınca "o musun, o musun" diye taciz ettim kızı. çok pardon. ben de çok sık giremiyorum ya yazıyı görünce öyle sandım :)

:) ay ben de not kısmını okumayınca "o musun, o musun" diye taciz ettim kızı. çok pardon. ben de çok sık giremiyorum ya yazıyı görünce öyle sandım :)

aslında gecen ben yine cevap verecektimde sonra başka konu cıkınca unuttum

Hayır kuzum o değilim ben papatya33, ama ama ben kocişinin kuzusuyum:))

selam hatunlar ..başlıktan da anlaşıldığı gibi bebişim doğdu. 2 hafta oldu uyudu şimdi de öyle yazıyorum size. allahım herkese nasip etsin anne baba olmayı inşallah...biraz zorluklar var ama şükür. emzirme işi acı veriyor ama buna rağmen katlanıyor insan ağlamasına kıyamıyorum çünkü. uzun zamandır giremiyorum inşallah güzel haber alan çok arkadaşımız olmuştur. görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın...

saol cnm insallahhh...ayy kiz doguruyo musunnn??? yaaa ilk geldigin gunu hatirliyorun buraya ben senin ya sohbet etmistik zaman nasil geciyor:)))canim benim hayirli dogumlar saglikla bebisini kucagina al insallah dogum sonrasini sorunsuz atlatin insallah..artik girmezsin de(( unutma bizigebelik haberimi vercem daha ben sana...(insallah)

ee tabi ister istemez heyecan olur azicik da olsa:))yok yok senin boregin guzel bazilari cok siradan seninki yaninda baya sasali dyruyo ama sonradan bi kac guzel geldi o midye foilan cok hosuma gitti mesela zorlarsa onlar zorlar nafisim.. anam brnde o gun dedim bizim kiz acaba gene nick degistiedi de taninmak icin altina kocisinin kuzusu mu yazdi sonra edim yok o kocisinin degil kocasinin kuzusu:)

canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun duLarina kocaman aminnnnnnnn diyorum.

canım 1 hafta ya kadar eyer okuya bilirsen oku..
tamam canım 1 tane bana yaz Allah kabul etsin

amin cnm bnm ciddimisin nafiyee inşallahh beraber gebiş oluruz arkadaşım yaaa

evet canım ciddiyim adetimle başlıyoruzz inşallah beraber olcaz canım

evet canım o feride değil paptya..
zaten feridenin gebeliği papatyanınkinden küçük papatyanın nasip olursa dogacak bebişi

evet canım yaa son iki börek harbiden güzel o midyelininde sunumu cok güzel nasip bakalım yaa ben eğlenmek için katıldım

Uykusuz bir geceden daha herkese günaydın:84:
ayyyyyy kıyamam yaa şimdiden uyutmuyo prensesler sonrada zaten uyumıcaksın Allah yardımcın olsun canm

bu arada sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…