Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarr ufak bi ricam var sizlerden tedavim için yasin okunuyo arapça bilen sadece 1 tane okuyacakmış lütfennn etrafınızda okuyan varsa rica edinde bitsin... aslında çabuk biterdi herkez 3 4 tane okuya bilseydi ama sadece 1 taneymişş....henüz 50 tane okundu öpüldünüzz..

canm ne zmana kadar okunacak..
ben adet olucamda sonra da işler cok ona göre araya sıkıştırabilirim belki

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabiim bu mübarek cuma günü hürmetine hepimize sağlık şifa mutluluk huzur versin evimize işimize bereket versin bütün kem gözlerden kötü insanların şerrinden korusun hepimizi

gunaydin bebislerim napiosunuzzzz?sevval orucum dun bitti Allahin zoruna gitmesin ama zor oldu cevrede kimse tutmayinca.artik rahatim pilatese baslicam ins. totomu kucultme hayali icerisinde yanip tutusuyorum.ins. birazda zayiflarim:))
bu arada aylardir univrsite has. randevu alamiyordum cok sukur dun pazartesi gunune alabildim genetik testlerimi yaptiricam insallah..

Günaydın kızlar dualarımız kabul cumamız mübârek olsun..

hepinize günaydın canlar hayırlı cumalar olsun inşallah...

turkuazcım sanada günaydın..
hayırlı cumalar Rabbim oruçlarınıda kabul etsin inşallahh

günaydınlar ne güzel paylaşımda bullunmuşsun inşallah duallarımız kabul olur böyle bir günde

Allah orucunu kabul etsin turkuazcım

inşallah testlerinde temiz çıkar canım

Kızlar herkese hayırlı cumalar olsun Allah herkesin gönlünün muradını versin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Herkese hayırlı cumalar. Arkadaşlar test günün 10 eylül sabahı.. ayrıca 2 adet embriyomda donduruldu.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

Herkese hayırlı cumalar. Arkadaşlar test günün 10 eylül sabahı.. ayrıca 2 adet embriyomda donduruldu.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
hadi canım gözün aydın 10 eylüle ne kaldı hayırlı haberlerle döneceksin inşallah
bende hala adet olmadım söktürücüm yarın bitiyo bakalım ne zaman olcam bi olup bitsede donmuş bebişlerimi alsam senin gibi göbüşümee

inşallah arkadaşım..benim pozitif olursa neler yaptıklarımı anlatırım.belki yardımcı olur

inşallah arkadaşım..benim pozitif olursa neler yaptıklarımı anlatırım.belki yardımcı olur
canm benm ikinci denemem olucak ilkinde tuttu kürtaj oldum ben..
biraz bilgim var tabikide yinede paylaşırasn iyi olur tabiki

Slm kızlar nasılsınız denk gelemiyoruz artık yarın doktora gidicem bebişimi görmeye bakalım büyümüşmü merak ediyorum

Slm kızlar nasılsınız denk gelemiyoruz artık yarın doktora gidicem bebişimi görmeye bakalım büyümüşmü merak ediyorum

ben kendi adıma iyiyim derincim adetimi bekliyorum bakalım inşallah daha iyi olucam...
sen nasılsın

ben kendi adıma iyiyim derincim adetimi bekliyorum bakalım inşallah daha iyi olucam...
sen nasılsın

İnşallah canım gelirde biran önce başlarsın tedavine bende iyiyim ufak tefek ağrılarım ve ayaklarımın şişliği dışında seminere gidip geliyorum okula daha 2 hafta gitmeyi düşünüyorum zaten pazartesi tatilmiş izmirin kurtuluşu olduğu için artık daha çabuk yoruluyorum allahtan havalar biraz serinledi iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…