tamam canım 1 tane bana yaz Allah kabul etsin
evet canım ciddiyim adetimle başlıyoruzz inşallah beraber olcaz canım
evet canım o feride değil paptya..
zaten feridenin gebeliği papatyanınkinden küçük papatyanın nasip olursa dogacak bebişi
evet canım yaa son iki börek harbiden güzel o midyelininde sunumu cok güzel nasip bakalım yaa ben eğlenmek için katıldım
ayyyyyy kıyamam yaa şimdiden uyutmuyo prensesler sonrada zaten uyumıcaksın Allah yardımcın olsun canm
bu arada sanada günaydın
canm yatarken nefes alamamak zor oluyo..Sorma tatlım inan gecem gündüzüm birbirine girdi. 2 ayı geçti bir burun tıkanıklığı var başıma bela ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Dr.um okyanus suyu verdi ama o da burnumu tahriş etti içi yara içinde bugün kbb ye gidicem daha fazla dayanamıyorum dün akşam ağladım sinirimden birşey değil panik atak olucam nefes alamadıkça
Arkadaşlar sabahtan adet sancısı ile güne başladım. ve kanamam başladı.. bugün transferimin 8. günü aynı zamanda adet başlangıcımda normalde bugün dü. hastaneyi aradım. koyu pembe bir kanamam var dediim. salı günü test günümdü. pazartesi gelmemi istediler eğer kanamam devam ederse.çok ılımlı görmediler.periyodun olabilir dediler.iki defadır tuvalete gidiyorum. tuvalet kağıdına açık kırmızı geliyor. iyice vajinam girince kanamam kırmızıya dönüyor.bu sefer çok umutluydum.. çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum
canm yatarken nefes alamamak zor oluyo..
bende düşmüştüm biraz yamulduydu burnum sonra ameliyat oldum 1sene rahattım ama sorada sürekli tıkanmaya basladı okyanus suyu berbat etti benide
anlıyorum seni çok ötü oluyo uykudan nefes alamadan kalkmak sen bide hamilesin Allah kolaylık versin canım
canım bak bide ben nasıl rahatlıyorum biliyomusun..Çok kötü dr.a gittik maalesef hiçbirşey veremem dedi. Burun spreyleri kortizonlu damarları büzüyor bebeklerin beslenmesine engel okur dedi. 1 lt.suya tuz ve karbonat koyup onu burnuma çekecekmişim rahatlatır dedi
canım bak bide ben nasıl rahatlıyorum biliyomusun..
sırt üstü uzanıp yastık koymadan yumusak bi havluyu boynuma koyup anlım arkaya gidecek şekilde yatıyorum ama oda uzun süreli değil çünkü ben sırt üstü yatamam
Hayır kuzum o değilim ben papatya33, ama ama ben kocişinin kuzusuyum:))
selam hatunlar ..başlıktan da anlaşıldığı gibi bebişim doğdu. 2 hafta oldu uyudu şimdi de öyle yazıyorum size. allahım herkese nasip etsin anne baba olmayı inşallah...biraz zorluklar var ama şükür. emzirme işi acı veriyor ama buna rağmen katlanıyor insan ağlamasına kıyamıyorum çünkü. uzun zamandır giremiyorum inşallah güzel haber alan çok arkadaşımız olmuştur. görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın...
saol cnm insallahhh...ayy kiz doguruyo musunnn??? yaaa ilk geldigin gunu hatirliyorun buraya ben senin ya sohbet etmistik zaman nasil geciyor:)))canim benim hayirli dogumlar saglikla bebisini kucagina al insallah dogum sonrasini sorunsuz atlatin insallah..artik girmezsin de(( unutma bizi gebelik haberimi vercem daha ben sana...(insallah)
ee tabi ister istemez heyecan olur azicik da olsa:))yok yok senin boregin guzel bazilari cok siradan seninki yaninda baya sasali dyruyo ama sonradan bi kac guzel geldi o midye foilan cok hosuma gitti mesela zorlarsa onlar zorlar nafisim.. anam brnde o gun dedim bizim kiz acaba gene nick degistiedi de taninmak icin altina kocisinin kuzusu mu yazdi sonra edim yok o kocisinin degil kocasinin kuzusu:)
canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun duLarina kocaman aminnnnnnnn diyorum.
Sorma tatlım inan gecem gündüzüm birbirine girdi. 2 ayı geçti bir burun tıkanıklığı var başıma bela ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Dr.um okyanus suyu verdi ama o da burnumu tahriş etti içi yara içinde bugün kbb ye gidicem daha fazla dayanamıyorum dün akşam ağladım sinirimden birşey değil panik atak olucam nefes alamadıkça
Arkadaşlar sabahtan adet sancısı ile güne başladım. ve kanamam başladı.. bugün transferimin 8. günü aynı zamanda adet başlangıcımda normalde bugün dü. hastaneyi aradım. koyu pembe bir kanamam var dediim. salı günü test günümdü. pazartesi gelmemi istediler eğer kanamam devam ederse.çok ılımlı görmediler.periyodun olabilir dediler.iki defadır tuvalete gidiyorum. tuvalet kağıdına açık kırmızı geliyor. iyice vajinam girince kanamam kırmızıya dönüyor.bu sefer çok umutluydum.. çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum
Çok kötü dr.a gittik maalesef hiçbirşey veremem dedi. Burun spreyleri kortizonlu damarları büzüyor bebeklerin beslenmesine engel okur dedi. 1 lt.suya tuz ve karbonat koyup onu burnuma çekecekmişim rahatlatır dedi
Arkadaşlar merhaba arada saat farkı olduğu için mesajları geç görüuorum. Dün yazdığımda kanamam ile ilgili akam üstü 5 idi,daha sonra 6 da gittim pembe renk devam ediyordu akşam 11 e kadar tuvalete gitmedim. ve ped koydum,pedime ço az kahverengi lekelenme olmuş ve tuvalet kağıdına da koyu kahve akıntı geldi. gece 12 de ise nerdeyse yok denecek bir kahve lik geldi. sbah 5 de tuvalete gittiğimde ise sanki yoktu ve şu an kesilmiş durumda,yarın pazartesi kan testi yaptıracağım,dualarınızı eksik etmeyin lütfen ne düşüneceğimi şaşırdım.
ne diyeceğimi bilemedim inşallah tutunma kanamasıdır canım bi kan testi yapıp rahatlasan böyle endişe içinde olman eğer varsa bebeğinede zarar verir diye düşünüyorum
Bu kadar geç tutunma kanaması olurmu bilmiyorum ama adet kanamsı gibi yoğun lukta yoktu..avustralyadayım,ancak pzartesi yaptırabiilirim..dualarınız eksik etmeyin
Slm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir
Arkadaşlar şimdide bulantım başladı. tavuk yemiştim..yemekten önce bıulantım zaten vardı. sonrası iyice arttı. ve bir miktarda çıkarttım
Slm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?