Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sorma tatlım inan gecem gündüzüm birbirine girdi. 2 ayı geçti bir burun tıkanıklığı var başıma bela ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Dr.um okyanus suyu verdi ama o da burnumu tahriş etti içi yara içinde bugün kbb ye gidicem daha fazla dayanamıyorum dün akşam ağladım sinirimden birşey değil panik atak olucam nefes alamadıkça

canm yatarken nefes alamamak zor oluyo..
bende düşmüştüm biraz yamulduydu burnum sonra ameliyat oldum 1sene rahattım ama sorada sürekli tıkanmaya basladı okyanus suyu berbat etti benide
anlıyorum seni çok ötü oluyo uykudan nefes alamadan kalkmak sen bide hamilesin Allah kolaylık versin canım

Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR

Arkadaşlar sabahtan adet sancısı ile güne başladım. ve kanamam başladı.. bugün transferimin 8. günü aynı zamanda adet başlangıcımda normalde bugün dü. hastaneyi aradım. koyu pembe bir kanamam var dediim. salı günü test günümdü. pazartesi gelmemi istediler eğer kanamam devam ederse.çok ılımlı görmediler.periyodun olabilir dediler.iki defadır tuvalete gidiyorum. tuvalet kağıdına açık kırmızı geliyor. iyice vajinam girince kanamam kırmızıya dönüyor.bu sefer çok umutluydum.. çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum

canım urdatarsuk diye bi aradaşamız vardı onunda öyle oldu ama suan hamile...
tabi bu şekilde olupta kaybedenlerde var ama lütfen olumluları örnek al kendine hadi git istersen bi kan testi yaptır için rahat eder canm

Çok kötü dr.a gittik maalesef hiçbirşey veremem dedi. Burun spreyleri kortizonlu damarları büzüyor bebeklerin beslenmesine engel okur dedi. 1 lt.suya tuz ve karbonat koyup onu burnuma çekecekmişim rahatlatır dedi

Çok kötü dr.a gittik maalesef hiçbirşey veremem dedi. Burun spreyleri kortizonlu damarları büzüyor bebeklerin beslenmesine engel okur dedi. 1 lt.suya tuz ve karbonat koyup onu burnuma çekecekmişim rahatlatır dedi
canım bak bide ben nasıl rahatlıyorum biliyomusun..
sırt üstü uzanıp yastık koymadan yumusak bi havluyu boynuma koyup anlım arkaya gidecek şekilde yatıyorum ama oda uzun süreli değil çünkü ben sırt üstü yatamam

Ahh be kuzum hamişlikten sırt üstü yatamıyorum ki hele yastıksız mümkün değil iki yastıkla yatıyorum yarı oturur pozisyonda Arkadaşım da benim gibi olmuş hamileyken karbonatlı su iyi gelmiş ona da bakalım bana da şifa olur inşallah. . Sende sağ ol birtanem önerilerin için. .

Hayır kuzum o değilim ben papatya33, ama ama ben kocişinin kuzusuyum:))

tamam canım, öğrendim içim rahat etti

maşallah minik kuzuya . Allah sana daha güzel günlerini göstersin, buradaki tüm arkadaşlara da aynı mutluluğu yaşatsın inşallah

kız valla ben de hatırlıyorum ilk geldiğim günü. hamileliğimi yeni öğrenmiştim. gecenin bir vakti araştırma yaparken burayı bulmuştum. sen de julietta ile çene çalıyordun sağ ol canım, inşallah sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi. bir süre giremesem de sayfayı ilk açtığımda hepinizden hamilelik haberini alırım inşallaaaaahhhhhhhhhhhh

ikiz annesi olmak kolay değil çok geçmiş olsun canım. insan her türlü acıya hastalığa katlanıyor aslında da bebeğime bir şey olur korkusu psikolojisini bozuyor. benim de geçen hafta sebebi bulunamayan bir ağrım vardı, üç gün geçmeyince ağladım ama acıdan değil sinirden :)

canım öncelikle hayırlısı neyse o olsun diyelim. bu kadar üzülüp kendini hırpalamadan önce bunun adet mi tutunma kanaması mı olduğundan emin ol bence. ha adet kanamasıysa ne desek boş, ağlayarak rahatlamaya çalışacaksın (inş değildir) ama tutunma kanamasıysa ki onda da adet ağrısı olur boşuna ağlayıp bebeğini üzmüş oluyorsun. hakkında hayırlısı olsun ve hayırlısı hamile olman olsun canım.

Arkadaşlar merhaba arada saat farkı olduğu için mesajları geç görüuorum. Dün yazdığımda kanamam ile ilgili akam üstü 5 idi,daha sonra 6 da gittim pembe renk devam ediyordu akşam 11 e kadar tuvalete gitmedim. ve ped koydum,pedime ço az kahverengi lekelenme olmuş ve tuvalet kağıdına da koyu kahve akıntı geldi. gece 12 de ise nerdeyse yok denecek bir kahve lik geldi. sbah 5 de tuvalete gittiğimde ise sanki yoktu ve şu an kesilmiş durumda,yarın pazartesi kan testi yaptıracağım,dualarınızı eksik etmeyin lütfen ne düşüneceğimi şaşırdım.

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin

ne diyeceğimi bilemedim inşallah tutunma kanamasıdır canım bi kan testi yapıp rahatlasan böyle endişe içinde olman eğer varsa bebeğinede zarar verir diye düşünüyorum

ne diyeceğimi bilemedim inşallah tutunma kanamasıdır canım bi kan testi yapıp rahatlasan böyle endişe içinde olman eğer varsa bebeğinede zarar verir diye düşünüyorum

Bu kadar geç tutunma kanaması olurmu bilmiyorum ama adet kanamsı gibi yoğun lukta yoktu..avustralyadayım,ancak pzartesi yaptırabiilirim..dualarınız eksik etmeyin

Bu kadar geç tutunma kanaması olurmu bilmiyorum ama adet kanamsı gibi yoğun lukta yoktu..avustralyadayım,ancak pzartesi yaptırabiilirim..dualarınız eksik etmeyin

Arkadaşlar şimdide bulantım başladı. tavuk yemiştim..yemekten önce bıulantım zaten vardı. sonrası iyice arttı. ve bir miktarda çıkarttım

Slm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir

sakın korkma...bu zamana kadar senin için de canlılığını korumuş,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

Arkadaşlar şimdide bulantım başladı. tavuk yemiştim..yemekten önce bıulantım zaten vardı. sonrası iyice arttı. ve bir miktarda çıkarttım

inşallah bulantıların hayra işarettir çünkü bulantının olması bebeğinin sağlıklı olduğu anlamına gelir kalbini ferah tut

geçmiş olsun canım korkma Allah büyük sanada bebeğinede hiç bişey olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sağolun kızlar allah sizede karnınızdaki bebişi düşündüğünüz günler nasip etsin

herkese selamlar, bugün transferimin 6. günü. ilk günler sancılarım ve halsizliğim oldu. ama iki gündür çok çok iyiyim. ve anlıyorum ki o ilk zamanki sorunlarım da gaz sancıları ve ilaç yan etkileriymiş. biliyorum henüz çok erken ama hiç belirti olmaması bir yana bu kadar iyi olmam normal mi? sanki hiçbir şey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…