Sağolun kızlar allah sizede karnınızdaki bebişi düşündüğünüz günler nasip etsin
Kızlar ekledıgım resımlerguldenın tarşfi iledogım gunumuz için hazrladıgım kurabiyeler grlen misafrlere pasta ile beraber dagıttuk
Eki Görüntüle 797370 çok lezzetli oldu tavsiye ederim eşim bana kurabiye dukkanı acmaya karar verdi ama kızım buyuyunce
arkadaşım süper olmuş bunlarr ben bayıldımtüp bebeklerimizden elifnazın pastasını ve kurabiyelerini ben hazırlamıştım onları paylaşmak istiyorum sizinle...
acemi işi oldu gülmeyin yolarım
Eki Görüntüle 797508 Eki Görüntüle 797507 Eki Görüntüle 797509 Eki Görüntüle 797510 Eki Görüntüle 797511 Eki Görüntüle 797512 Eki Görüntüle 797513 Eki Görüntüle 797514 Eki Görüntüle 797520
tüp bebeklerimizden elifnazın pastasını ve kurabiyelerini ben hazırlamıştım onları paylaşmak istiyorum sizinle...
Eki Görüntüle 797508 Eki Görüntüle 797507 Eki Görüntüle 797509 Eki Görüntüle 797510 Eki Görüntüle 797511 Eki Görüntüle 797512 Eki Görüntüle 797513 Eki Görüntüle 797514 Eki Görüntüle 797520
ellerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuşşEki Görüntüle 797370 çok lezzetli oldu tavsiye ederim eşim bana kurabiye dukkanı acmaya karar verdi ama kızım buyuyunce
güldenin tarifiyle ben de kurabiye yaptım eşimde bana dükkan açmaya kalkıştıEki Görüntüle 797370 çok lezzetli oldu tavsiye ederim eşim bana kurabiye dukkanı acmaya karar verdi ama kızım buyuyunce
muazzez hoca hrs hastanesi ile anlaşmıştı ben en son aralık ayında gitmiştim yumurta toplama ve transfer hrs de yapıldı.. yumurta takibimi de kendi muayanesinde yaptı...kan tahlillerinide deren labaratuarında yaptırdık. Hoca bana hrs yı çok iyi anlatı ve labaratuarını özellikle ankarada 1 numaradır dedi son teknoloji şüpeniz kalmaz içiniz rahat eder demişti. bir çok merkez orayla anlaşmalıymış embiryonun genetik yapısı , kanda genetik incelenmesi filan bütün tahliller yapılıyormuş....beni ankara kadın sağlığı derneği aramıştı ankalayfla anlaşmışlar dr.buğra varmış orda çok tavsiye ettiler bende bir kaç ay sonra muazzeze gidecem tüp bebek için eger tutmazsa derneği arayıp ankalayfla görüşücem...muazzez hanım benim rahme bakıcak ve gebelik aşısını uygulayacak ankarada bir kaç merkezde yapılıyormuş bu işlem, bana başarı oranı çok cıkarsa kesinlikle denicem çünkü 3 4 tüp bebek tutunmazsa yapılıyormuş bu aşı..aşıyı denemek için gideceğim ona
tüp bebeklerimizden elifnazın pastasını ve kurabiyelerini ben hazırlamıştım onları paylaşmak istiyorum sizinle...
güldenin tarifiyle ben de kurabiye yaptım eşimde bana dükkan açmaya kalkıştı
Arkadaşlar şimdide bulantım başladı. tavuk yemiştim..yemekten önce bıulantım zaten vardı. sonrası iyice arttı. ve bir miktarda çıkarttım
9ay Canım ne yaptın ne aşamadasın? Ben doktor Buğra ile görüştüm. O kadın doğumcu değil immünoloji uzmanı. Bazı test isimleri verdi ben de ibni sinada onları yaptırdım. 2 haftaya çıkıyor. Bir kısmını da düzen de yaptıracağım. İnşallah bir şey çıkmaz. O sadece immünolojik sebepler varsa devreye giriyor. Ben de yarın doktora gidicem. Rahme çizik atacakmış. Tutunmayı arttırsın diye. İnşallah işe yarar.[/QUOTE .!.:allah yardımcın olsun inşallah bir engeliniz çıkmaz, rabbim nasip eder hepimize, kucaklarımız boş kalmasın...ben beklemedeyim 1 2 ay sonra düşünüyorum 6.tüp bebek denemesini
arkadaşlar sydney de şu an saat 12:55 öğlen.türkiyede ise sabahın 5:55 i dir salı günü olması gereken kan testimi,cumartesi bir miktar kanamadan dolayı birgün önce yani bugün yaptırdım bhcg 38 çıkmış,kliniktrn aradılar . ancak hamilesin demek için hemşire 100 ün üzerinde değerin olması gerektiğini söyledi.perşembe tekrar kan testine çağırdılar,sizce nasıl durumum .işin açıkçası ümidim arttı. kanamdan sonra bayağı ağlamış üzülmüştüm...dualarınzı eksik etmeyin ,sizin destekleriniz ve dualarınız çok değerli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?