Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlarr selamlar herkese iyi pazarlar

Eklentiler

• $image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ekledıgım resımlerguldenın tarşfi iledogım gunumuz için hazrladıgım kurabiyeler grlen misafrlere pasta ile beraber dagıttuk

Kızlar ekledıgım resımlerguldenın tarşfi iledogım gunumuz için hazrladıgım kurabiyeler grlen misafrlere pasta ile beraber dagıttuk

Eki Görüntüle 797370 çok lezzetli oldu tavsiye ederim eşim bana kurabiye dukkanı acmaya karar verdi ama kızım buyuyunce

5 dk girdim nete minnak kızımın parti resimlerini gördüm maşallah esra prensesime nice yaşlara sağlıkla kavuşsun meleğim..
bu arada telefonuma foto gönderdin sanırım ama benimki teknoloji gerisi açmıyo göremedim canım...
kurabiyeler çok güzel görünüyoooo beğenilmesinede ayrıca çok sevindim..

tüp bebeklerimizden elifnazın pastasını ve kurabiyelerini ben hazırlamıştım onları paylaşmak istiyorum sizinle...
acemi işi oldu gülmeyin yolarım

arkadaşım süper olmuş bunlarr ben bayıldım ellerine sağlık
bide bu acemilik i acaba usta olsan nelerrrr neler yapıcan kızzz
rabbim benimde bebeğimi bana nasip etsede ebdne böyle şeyler yapsam ahhh ahh dertlendm şimdi gene

Selam arkadaşlar nasılsınız?

Canım ne yaptın ne aşamadasın?

Ben doktor Buğra ile görüştüm. O kadın doğumcu değil immünoloji uzmanı. Bazı test isimleri verdi ben de ibni sinada onları yaptırdım. 2 haftaya çıkıyor. Bir kısmını da düzen de yaptıracağım. İnşallah bir şey çıkmaz. O sadece immünolojik sebepler varsa devreye giriyor.

Ben de yarın doktora gidicem. Rahme çizik atacakmış. Tutunmayı arttırsın diye. İnşallah işe yarar.

Son düzenleme:
Egünal

Yaaaaaaaaaaa süper görünüyo bunlar ama ya ellerinize sağlık bune yaratıcılık böyle, inşallah enkısa zamanda kendi bebeğine yapmak nasip olsun tatlım.

Guldenimmaşalllh sana çok güzel Hamarat hatun seniiiii çok t ederim tarf için

Arkadaşlar şimdide bulantım başladı. tavuk yemiştim..yemekten önce bıulantım zaten vardı. sonrası iyice arttı. ve bir miktarda çıkarttım

arkadaşlar sydney de şu an saat 12:55 öğlen.türkiyede ise sabahın 5:55 i dir salı günü olması gereken kan testimi,cumartesi bir miktar kanamadan dolayı birgün önce yani bugün yaptırdım bhcg 38 çıkmış,kliniktrn aradılar . ancak hamilesin demek için hemşire 100 ün üzerinde değerin olması gerektiğini söyledi.perşembe tekrar kan testine çağırdılar,sizce nasıl durumum .işin açıkçası ümidim arttı. kanamdan sonra bayağı ağlamış üzülmüştüm...dualarınzı eksik etmeyin ,sizin destekleriniz ve dualarınız çok değerli benim için

Herkese gunaydin mutlu bir hafta olsun hepimiz için. . Ben annemi çağırdım artık çok zorlanıyorum yemeğimi bile hazırlamaya dermanım yok ancak önümüzdeki hafta gelir sanırım. .Bende bu hafta annemin odasını hazırlarım kuzuların birkaç eksiği var onları tamamlar jubilemi yapar oturur beklerim diyorum. Çarşamba kontrolümüz var bakalım dr.ne dicek benimde dünden beri ara ara ağrılarım var şu 34 haftayı bir geçsek hayırlısıyla..

9ay Canım ne yaptın ne aşamadasın? Ben doktor Buğra ile görüştüm. O kadın doğumcu değil immünoloji uzmanı. Bazı test isimleri verdi ben de ibni sinada onları yaptırdım. 2 haftaya çıkıyor. Bir kısmını da düzen de yaptıracağım. İnşallah bir şey çıkmaz. O sadece immünolojik sebepler varsa devreye giriyor. Ben de yarın doktora gidicem. Rahme çizik atacakmış. Tutunmayı arttırsın diye. İnşallah işe yarar.[/QUOTE .!.:
allah yardımcın olsun inşallah bir engeliniz çıkmaz, rabbim nasip eder hepimize, kucaklarımız boş kalmasın...ben beklemedeyim 1 2 ay sonra düşünüyorum 6.tüp bebek denemesini

Bu değerlerle hamile olan ve sağlıkla kucağına alan birçok insan var canım inşallah 2 gün sonra katlanarak artar sende kucağına alırsın kuzunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…