arkadaşlar sydney de şu an saat 12:55 öğlen.türkiyede ise sabahın 5:55 i dir salı günü olması gereken kan testimi,cumartesi bir miktar kanamadan dolayı birgün önce yani bugün yaptırdım bhcg 38 çıkmış,kliniktrn aradılar . ancak hamilesin demek için hemşire 100 ün üzerinde değerin olması gerektiğini söyledi.perşembe tekrar kan testine çağırdılar,sizce nasıl durumum .işin açıkçası ümidim arttı. kanamdan sonra bayağı ağlamış üzülmüştüm...dualarınzı eksik etmeyin ,sizin destekleriniz ve dualarınız çok değerli benim için
Herkese gunaydin mutlu bir hafta olsun hepimiz için. . Ben annemi çağırdım artık çok zorlanıyorum yemeğimi bile hazırlamaya dermanım yok ancak önümüzdeki hafta gelir sanırım. .Bende bu hafta annemin odasını hazırlarım kuzuların birkaç eksiği var onları tamamlar jubilemi yapar oturur beklerim diyorum. Çarşamba kontrolümüz var bakalım dr.ne dicek benimde dünden beri ara ara ağrılarım var şu 34 haftayı bir geçsek hayırlısıyla..
volincim hadi hayırlısı inşallah devam eicek gebeliğin bende 12. gün 54 oldugunu öğrenmiştim cok güzel katlanmıştı umarım seninde öyle olacak sıkma canını
aynen canım devam et relaks olmaya hadi hayırlısı bakalım perşembe günü daha güzel haberlerini bekliyruzİnşallah çok tşkler.. Benimde transeferimin bugün 11. günü idi . Dün akşamdan beri bulantım var ..inşallah katlanarak devam eder..evdeyim relaks bir şekilde dinleniyorrum ,bol bol su içiyorum
günaydın canım...Herkese günaydın canlar, bu hafta sağlıklı, bol bebişli vee güzel haberler, süprizlerle geçsin inşallah.
canim hayirli olsun derrin guzel cunku daha erken vermissin kani.persembeye Allahin izniyle 120 yi gorurrsun gibime geliyor.arkadaşlar sydney de şu an saat 12:55 öğlen.türkiyede ise sabahın 5:55 i dir salı günü olması gereken kan testimi,cumartesi bir miktar kanamadan dolayı birgün önce yani bugün yaptırdım bhcg 38 çıkmış,kliniktrn aradılar . ancak hamilesin demek için hemşire 100 ün üzerinde değerin olması gerektiğini söyledi.perşembe tekrar kan testine çağırdılar,sizce nasıl durumum .işin açıkçası ümidim arttı. kanamdan sonra bayağı ağlamış üzülmüştüm...dualarınzı eksik etmeyin ,sizin destekleriniz ve dualarınız çok değerli benim için
hii 11. gununmuydu bugun ben 8 sandim.ama olsun ya plmicak diye bise yok sonucta gebelik var.dua et gerisi Allaha kalmis yapicak bise yok.İnşallah çok tşkler.. Benimde transeferimin bugün 11. günü idi . Dün akşamdan beri bulantım var ..inşallah katlanarak devam eder..evdeyim relaks bir şekilde dinleniyorrum ,bol bol su içiyorum
evet yine kaçmış butonbu begen butonu yine neree kayboldu:)))
arkadaşlar sydney de şu an saat 12:55 öğlen.türkiyede ise sabahın 5:55 i dir salı günü olması gereken kan testimi,cumartesi bir miktar kanamadan dolayı birgün önce yani bugün yaptırdım bhcg 38 çıkmış,kliniktrn aradılar . ancak hamilesin demek için hemşire 100 ün üzerinde değerin olması gerektiğini söyledi.perşembe tekrar kan testine çağırdılar,sizce nasıl durumum .işin açıkçası ümidim arttı. kanamdan sonra bayağı ağlamış üzülmüştüm...dualarınzı eksik etmeyin ,sizin destekleriniz ve dualarınız çok değerli benim için
Canım sıkma canını sen ilaçlarını kullan dinlen bol bol 12.gun değeri 22 ile başlamış biriyim cok şükür suan meleğim benımle gun sayıyoruz doktor ve ekibi benim içinde cok olumsuz konuşmuştu Rabbim ol desin inş gerisi boş Allah yardımcın olsun
Çok tşkler... allah senin de bebeğini de birbirinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...
hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun inşallah arkadaşımhayırlı günler arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım.euro Fertil de. 5 buçuk yıllık evliyim inşallah yavrular'mizi kucagımıza alırız.
hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun inşallah arkadaşım
inşallahhh arkadaşımamin inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?