Tüp Bebek Günlüğümüz !

volincim hadi hayırlısı inşallah devam eicek gebeliğin bende 12. gün 54 oldugunu öğrenmiştim cok güzel katlanmıştı umarım seninde öyle olacak sıkma canını

Çok teşekkürler..İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

volincim hadi hayırlısı inşallah devam eicek gebeliğin bende 12. gün 54 oldugunu öğrenmiştim cok güzel katlanmıştı umarım seninde öyle olacak sıkma canını

İnşallah çok tşkler.. Benimde transeferimin bugün 11. günü idi . Dün akşamdan beri bulantım var ..inşallah katlanarak devam eder..evdeyim relaks bir şekilde dinleniyorrum ,bol bol su içiyorum

İnşallah çok tşkler.. Benimde transeferimin bugün 11. günü idi . Dün akşamdan beri bulantım var ..inşallah katlanarak devam eder..evdeyim relaks bir şekilde dinleniyorrum ,bol bol su içiyorum
aynen canım devam et relaks olmaya hadi hayırlısı bakalım perşembe günü daha güzel haberlerini bekliyruz

canim hayirli olsun derrin guzel cunku daha erken vermissin kani.persembeye Allahin izniyle 120 yi gorurrsun gibime geliyor.

hii 11. gununmuydu bugun ben 8 sandim.ama olsun ya plmicak diye bise yok sonucta gebelik var.dua et gerisi Allaha kalmis yapicak bise yok.

Canım sıkma canını sen ilaçlarını kullan dinlen bol bol 12.gun değeri 22 ile başlamış biriyim cok şükür suan meleğim benımle gun sayıyoruz doktor ve ekibi benim içinde cok olumsuz konuşmuştu Rabbim ol desin inş gerisi boş Allah yardımcın olsun

Çok tşkler... allah senin de bebeğini de birbirinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...

Çok tşkler... allah senin de bebeğini de birbirinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...

CANIM YUKARDAKİ İLETİNİ OKUDUM DEĞERİN GAYET İYİ ÖNEMLİ OLAN KATLAMASIDIR SAKIN MORLARİNİ BOZMA bak hep şunu söylüyorum:26::26:TÜP BEBEK ÇOK ZOR SIKINTILI BİR SÜREÇ :26::26::26::26:TARNSFERDEN SONRAKİ KISIM BEBEĞİMİZLE GEÇİRECEĞİMİZ EN GÜZEL ZAMANLAR EĞERKİ NEGATİF ALIRSAN ÜZÜLMEK İÇİN BOL BOL VAKTİMİZ OLACAK O ZAMAN BU ANIN TADINI ÇIKARMAK LAZIM (zaten klinikten sana neden böle negatif şeyler söylemişler anlamdım)SENDE TADINI ÇIKART BEBEĞİN SENİNLE VE ALLAHIN ZİNİ İLE BIRAKMAYACA

hayırlı günler arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım.euro Fertil de. 5 buçuk yıllık evliyim inşallah yavrular'mizi kucagımıza alırız.

hayırlı günler arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım.euro Fertil de. 5 buçuk yıllık evliyim inşallah yavrular'mizi kucagımıza alırız.
hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…