Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar,

bu ay doktor kısa protokole razı olmuş ve bayramdan önce bu işi bitirmeye niyet etmiştik ama maalesef 10 mm den büyük kistim olduğu için otomatikman 2 ay attı benim tüp işi yaa ben ne bahtsızım arkadaş yaa eften püften şeylerden tüp bile yapamıyoz ağlayıp ağlayıp oturuyom nasıl geçicek bu 2 ay sanki tüp hemen tutacaktı da birde bu çıktı

canım üzülme lütfen Rabbim daha kötü drumlardan korusun beklersin 2 ay napcan..
bende ohss olup beklemiştim 2 ay inan geçmeyecek gibi geliyo ama geciyo canım gec olsun güç olmasın inşallah son olsun

canım üzülme lütfen Rabbim daha kötü drumlardan korusun beklersin 2 ay napcan..
bende ohss olup beklemiştim 2 ay inan geçmeyecek gibi geliyo ama geciyo canım gec olsun güç olmasın inşallah son olsun

sağol canım..

hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama insan yinede dayanamıyor çok üzülüyor geçen ay doktora ilk gittim biz tüpe başlayalım artık dedim.. doktorda tamam önümüzdeki ay doğum kontrol hapına başlayalım ozaman öbür ayda uzun protokole başlarız demişti ben de bunları duyunca o anda zırıl zırıl ağlamaya başladıydım.. doktor bunun üzerine dosyamı inceleyip tamam kısa da olur size deyip adetle bir başlarız demişti.. adet geldi de ne oldu aynı şey oldu başka sebeplerle... bu sefer tabi hiçbişey diyemedim.. kimsenin yapabileceği bişey yok bu duruma sonuçta.. doktorun yanından çıktım arabaya kadar zor tuttum kendimi ...

hayırlısı canım bilemezsinki bizin için neyin hayırlı olup nneyin olmadıgını sabretcez zorlu bi sürc buu

hayırlısı canım bilemezsinki bizin için neyin hayırlı olup nneyin olmadıgını sabretcez zorlu bi sürc buu

öyle canım her şerde var bir hayırda bil bilmiyoz işte sen hangi aşamadasın canım :26:

Kızlar tokluk kan şekerim 116 çıkmış yüksekmi sizce?Dr ulaşamadım daha sizlere bi sorayım didim.

normalde sınır 105 diye biliyorum ama yanıltmıyayım canım bilemiyorum:26: ama perhiz verebilir şekeri azalt sen ne olur ne olmaz...

öyle canım her şerde var bir hayırda bil bilmiyoz işte sen hangi aşamadasın canım :26:
ben ilk denememde 9 haftalık kğrtaj olmak zorunda kaldım canım..
şimdi 2. ye donmuş embriyo transferim olacak adet olmayı bekliyorum söktürücü kullandım dün bitti hala olmadım ne zaman gelicek onuda bilmiyorum

Canim az kaldi birazdaha dayandikmi tamamdir agri icin ilac vermedimi doktor benim 26 haftada agrim olmustu nidilat basladik gunde 3 kez normalde tansiyon hastalarina veriyorum dedi erken dogumu engellemek icin cok sukur agrim bitti ama migdeme dokunuyor bide ayak bileklrimi sisip kizariyor kuzularimiz saglikli olsunda az kaldi dayanicaz benim annemde geldi ditti haftaya artik babamla beraber yazliktan kesin donucekler cunku bu ayin 26 dogum icin kesin dedi doktor

inşallah dondurulmuşunla olur canım bebeğin .. söktürücüden 5 gün sonra felan geliyodu benim adet..

inşallah dondurulmuşunla olur canım bebeğin .. söktürücüden 5 gün sonra felan geliyodu benim adet..
diğer bebeğimde donmuştu canım inşallah tutacaklar ben inanıyorum inancımı kaybetmicemde..
normalde bitmeden olurdum bende ama tedaviye baslıcam diye sıkıntı yapıyorum ya ondan gecikiyo herhalde

Alinti yaptigim icin direk konuya girdim canlar nasilsiniz ben cok hastayim grip oldum bogazim agriyor biz hazirliklari tamamen bitirdik sayilir hastane cantalarimiz hazir karyolamiz geldi kapimizida susledik lohusa serbet takimimida hazirladim bir tek cikolatamiz kaldi oda erimesin diye biraz daha beklicem ama ben resim eklemeyi bilmiyorum

canlarım Rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavustursun inşallah hepinizin cok az kaldı sayılır
bir an önce sıkıntısız sağ salim anlatın tek temennim bu...

hee bu arada söyleyin sıpalarınıza abilik ablalık yapıp bizim sıpalarıda tutup getirsinler..
hepinizi görmesemde seviyorum öpüldünüz dualarım sizinle ve bu hasreti cekenlerle

canım öncelikle geçmiş olsun cabuk toparlanırsın inşallah..
oh ne güzel hazırlıklarıda bitirmişsin sevindim canım...
bu arada istersen resim eklemeyi sana görsel olarak resim ekleyerek anlatayım

canım öncelikle geçmiş olsun cabuk toparlanırsın inşallah..
oh ne güzel hazırlıklarıda bitirmişsin sevindim canım...
bu arada istersen resim eklemeyi sana görsel olarak resim ekleyerek anlatayım

İyi olur canim resimleri cekip eklemek istiyorum. Bu arada dualarin icin cok tesekkur ederim ve kocama. Amiiin diyorum sende insallah bir an onc adet olup baslarsin

İyi olur canim resimleri cekip eklemek istiyorum. Bu arada dualarin icin cok tesekkur ederim ve kocama. Amiiin diyorum sende insallah bir an onc adet olup baslarsin

aminnn canım inşallah
canım ben google chorome kullanıyorum ona göre anlatayım bide anlatım üstte resim altta inşallah anlatailirimde yaparsın
resim yüklerken önce konuya cevap yazdıgımız yerde asagıda eklentiler var oraya tıklıyosun böylebi pencere acılıyor

sağ üstte dosyaekleye tıklıyorsun

dosyaları seçten istediğin dosyayı veya dosyaları secip aç a basıyosun

sonra bu şekle geldiğinde uploadfiles e tıklıyosun

kaçtane resim ekliyosan onları ekleyip içeriği ekle butonuna basıyosun..

Evet az kaldı Allahın izniyle sağlıkla alsak kucağımıza.. Benim ağrım bir kere oldu nst de kasılmalar çıkmıştı dr . birşey vermedi sadece progestan kapsül kullandım. Şimdi dün daha fazlaydı bugün o kadar değil zaten dr.rahim ağzı uzunluğunu ölçüp ona göre erken doğum önlemi alıcam dedi. Çarşamba randevum var bakalım ne olacak..Annem gelse rahat ederim sabah wc de tansiyonum düştü sanırım ayağa kalkınca başım döndü duşakabine doğru geri geri gittim toparladım Allahtan..

Ne güzel hazırlıkları bitirdin demek benim hala eksiklerim var bu hafta halledeyim sonra da dizimi kırıp evimde oturayım. Lohusa şerbet takımı bende alıcam sen nasıl aldın sakıncası yoksa görebilir miyim?

Amin canım inşallah hep dualarımdasınız ne kadar birbirimizi görmesekte aramızda başka bir bağ var. Bende seni seviyorum

Canım hazırda var ama ben kendim yapmak istedim malzemelerini eminönünden aldım resimlerini çekip yüklicem buraya sende bitirirsin hazırlıklarını kasma kendini ben oda yapamadığım için hemen bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…