Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr keyifler nasıll

Tesekkur ederim resimleri cekince denicem beceremezsem yine sorarim
tamam canım inşallah yaparsın kolay gelsin..

Amin canım inşallah hep dualarımdasınız ne kadar birbirimizi görmesekte aramızda başka bir bağ var. Bende seni seviyorum
evet cnaım birbirimizi anadıgımız için görmesekte anlayabiliyoruz birbirimizi..
çok zor sınavlardan geçiyoruz ve burda hepimiz birbirimizin destekçisi oluyoruz Allah razzı olsun

Canım benim Allah senden razı olsun, Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, inanki sizleri görmüyorum ama hep dualarımdasınız yakın çevremde de var bu mücadeleye baş koymuş arkadaşlarım onlara ve sizlere her an dua ediyorum doğuma girerkende edeceğim.

Allah razı olsun canım biz bizim halimizden anlarız ancak...
şimdiden dualarına amiinn diyorum

günaydın arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bende öyle hep dua ediyorum allah kimsenn kucagını boş bırakmasın çok zor birşey hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar söylemeyi unuttum 116 tokluk şekeri normalmiş dr görüştüm, ama bumezde dündün beri ishal var bende offf ya bune böyle nazaramı geldim ne?

Kızlar söylemeyi unuttum 116 tokluk şekeri normalmiş dr görüştüm, ama bumezde dündün beri ishal var bende offf ya bune böyle nazaramı geldim ne?

canım hamilelikte ishalde tehlikeli haberin olsun devam ederse mutlaka doktora gözük bnm eltim 7 aylık dı ishal olmuş 1 hafta sürmüş acile gittiler oranın doktoru demil amip olmuşsun bebegn küçük olsa düşerdi demş ihmale alma olurmu geçmiş olsun tekrar

canım değerinin normal olmasına sevindim ishal konusundada evet sultan arkadaşın dediği gibi dikkat et aynısını benm kuzenimde yasadı 1 hafta hastanede kaldı ama onun cok kötüydü senin nasıl bilmiyorum canım o yüzden sen her ihtimale karsı bi git dra..
bobol sıvı tüket bide muz ye canım muz kabızlıgı arttırır
geçmiş olsun

Canım hazırda var ama ben kendim yapmak istedim malzemelerini eminönünden aldım resimlerini çekip yüklicem buraya sende bitirirsin hazırlıklarını kasma kendini ben oda yapamadığım için hemen bitti

Yaa kasma değil de artık hareketlerim bayağı kısıtlı benim yapmam gerekenleri bir an önce halletsem gerisi sorun değil. . Ben hazır alırım diye düşündüm ben pek becerikli değilimdir bu konularda :)

Kesinlikle Allah herkesin kucağını doldursun kendi bağından nasip etsin.. Senden de Allah razı olsun canım benim kızlarım ayağını sürüdü bir arkadaşım tüp denedi 10 . günü idrar testi pozitif çıktı inşallah hepinizin böyle haberlerini almak nasip olur..

Geçmiş olsun tatlım bol su iç ve dr.a git sakın ihmal etme..

Herkeslere günaydın musmutlu bir gün olsun hepimiz için Ben dünden beri daha iyiyim kendi dr.umla görüştüm burun spreyi verdi 3 gün kullan dedi ve Rabbime şükürler olsun dünden beri nefes alıyorum. . Yarın da kuzularımı görmeye gidicez heyecanla bekliyorum yarın olsun diye..Allah herkese yaşatsın bu heyecanı. .

aminn canım inşallah...
bende adet olamadım hala bekliyorum baya agrım arttı bugün ama tık yok söktürücümde biteli 3 gün oldu normalde bitmeden olurdum off 3 gün geçti hala yok

aminn canım inşallah...
bende adet olamadım hala bekliyorum baya agrım arttı bugün ama tık yok söktürücümde biteli 3 gün oldu normalde bitmeden olurdum off 3 gün geçti hala yok

Off ne kadar uzun sürdü inşallah sökülür bugün onun sıkıntısı fena olur ..

Off ne kadar uzun sürdü inşrıallah sökülür bugün onun sıkıntısı fena olur ..
24 agustosta olacaktım 1 hafta bekle test yap dediler yatım cıkmadı eylül başı söktürücüye başladım 3 gün oldu biteli bekliyorum hala evet 2 aydır hem düzenli hemde agrısısz oluyodum ama bu sefer yine agrı oldu baya fena ama napalım yapıcak bişey yok..

Kızlar günaydın moralim çok bozuk 24 saatlik idrar testimin sonucu biraz yüksek çıktı doktor preeklempsi açısından kontrol edicez dedi ama bu durumda olanlar genelde erken doğum yapmışlar korkuyorum erken doğurmak istemiyorum bebişimi

canım stres yapmaa bebişimiz iyi cok şükür sende iyisin..
tuzlu tüketmemeye calıs tansiyonunu sık sık ölçtür..
uzandıgında ayak altına yastık filan koy..
zaten dr un sana yapman veya yapmaman gereken seyleri söyler canım lütfen sende onlara dikkatlice uymaya calıs canım..
sıkıntı yapma iyi olur herşey

Sağol canım benim insan ister istemez aklından çıkaramıyo ama sabretcez yapcak bişey yok bu arada geçmişte adetinin daha gelmediğini yazmışsın tedaviden önce benimde öyle oldu hap bitti 10 günü geçti öyle hastalandım hemen tedaviye başladık pozitif oldu bundada bi hayır varmış demekki seninkide inşallah öyle olur

hayırlısı be canm inşallah öyle olur bekliyorum sabırsızlıkla sanırım ondanda olmuyorum...
sende takma kafana iyi olucak oğlumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…