Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım inşallah sonu guzel olur son adetin olsun kuzun gobusun isgal etsin inşallah. .

Geçmiş olsun bencede moralini bozma zaten takip altında olacaksın erken doğuma gelince benimkiler ikiz biliyorsun dr.34 haftayı 1 gün gecsin korkma demişti. Senin tek bebek daha güzel gelişmiştir hem haftan da çok düşük değil inşallah zamanında olsun tabi ama Allahın izniyle birşey olmaz canım

Canım inşallah sonu guzel olur son adetin olsun kuzun gobusun isgal etsin inşallah. .
canım bi görcen zaten tombişim bide şişlikten kocaman göbek oldu eşim diyoki koca göbişli diyo bende şimdi fos göbüş önümüzdeki ay bebekli olacak inşallah dedim

Oooo ben coktaan verdim Döndün mü canımcım paşalarını bırakıp

yok tatlım daha aşk yaşıyoruz kuzularımla ama her an dönecek gibi bir durum var iş bitti gibi eşimin yani..

transfer sonrası 7. gün idrarda negatifi gördüm (blast):44::44::44::44::44:

daha erken tatlım 9.günden sonra yap testi ya da en güzeli kanda baktır..

Günaydin canlar nasilsiniz ben birazdaha iyi sayilirim

neyin vardı senin

boşuna demiyolar erken yapmayın diye ama işte insan dayanamıyo ooffffffffffff keşke lafını hiç sevmem ama keşke yapmasaydım

üzülmek yok eğer negatifse üzülecek çok vaktin olcak gelirsin birliktebebeğin göbüşünde bu günleri tadını çıkartkendini hamile gibi hiset şımart

herkese iyi aksamlar kızlar adetim 3 gün geçikti evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya sevinmiştim ilk gün olmayınca test negatif çıkınca moralim bozuldu baya

canım nasılsın neler yapıyon
canım mesajını gördüm ama cvp veremedim hastanedeydim sana oy yollayıp kapadım şarjım bitiyo diye.dün ben kan verdim genetik için bugünde eşim verdi kanı bir ay sonra çıkıcakmış sonucu..işte böle cnm sen napıon?

verdik bilem şekerim..

evet yaaa bi ara bütün kızlar hamile kaldı bak şimdi doğurucaklar inşallah...ne güzel maaşallah...nafiş bi patlamada biz yaşatalım hep birlikte ha ne dersin?sen , ben , mehtap , gülden ve diğer kızlar..patır patır hamile kalallım inşallahhhhhhhh:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…