herkese iyi aksamlar kızlar adetim 3 gün geçikti evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya sevinmiştim ilk gün olmayınca test negatif çıkınca moralim bozuldu baya
burdayız şekerim sen nerdesin?????cancağızlarım nerelerdesiniz topikimiz ıssız sessiz
ii akşamlar canım...boşver tatlım takma alıştık nasılsa di mi vakti zamanı gelmemiştir daha...herkese iyi aksamlar kızlar adetim 3 gün geçikti evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya sevinmiştim ilk gün olmayınca test negatif çıkınca moralim bozuldu baya
sen yine iyi durmuşsun canım ben adetime 3 gün kala başlıyorum test yapmaya
her ay beklentimiz oluyor Rabbim umudumuzu kaybettirmesin en azından onu bile umut edecek durumdayız...
burdayız şekerim sen nerdesin?????
ii akşamlar canım...boşver tatlım takma alıştık nasılsa di mi vakti zamanı gelmemiştir daha...
haklısın umudumuz olmasa zaten bu acı ya nasıl dayanırız bilmem allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde
ablanlara selam sölegezmelerdeyim datlum sen naptın bugün
Amin canım Amin
ablanlara selam söleiyiyim canım maç seyredioz canım sen napıosun, paşaların napıo?hastaneye gittik herife kan verdirdim sonra eve gelip iş yaptım ordan da kv deme gittik yemeğe.
verdi verdi çok şükürherifin bişiler yapmaya karar verdi demek çok kıymetli kanını vermiş daha ne yapacak dimi adamceğiz
bende her an dönebilirim şekerim aşk aşk aşk yaşıyorum işte
verdi verdi çok şüküralmış eline tüpü bunu özel biyere koysunlar diyo dedim doğru kraliyetin kanını taşıyon ya yaşa canım valla Allah daim etsin:))
alıntım kaybolmuş canım..sen niye görrünmez gezion?
nafiş sen bu saatte ne gezion şekerim??
sende taktın bize yok neden görükmezsin yok efenim bu saatte ne geziyon topikte gibi...
ben görükmez olmayı tercih ediyorum şimdilik
nafiyede sanırım cepten giriyo ama bişi yapamıyo benim gibi
canım ne zaman dönüyosun sensiz buraların hiç tadı yok
bide ikramayayıda merak ediyorum taşındımı nasıl konuşursan selamımı söylersen sevinirim
takarım tabi bu topiğin polisi benimsende taktın bize yok neden görükmezsin yok efenim bu saatte ne geziyon topikte gibi...
ben görükmez olmayı tercih ediyorum şimdilik
nafiyede sanırım cepten giriyo ama bişi yapamıyo benim gibi
her an dönebilcek gibiyim saracım eşimin işi bitti gibi...
ikramaya taşındı ama nete girme sıkıntısı var bağlanması lazım yani...
selamını söylerim tabiki
takarım tabi bu topiğin polisi benim
sağol canım menim
bende topiğin anarşiki olduğumdan gizli takılıyom yakalanmayım diye
ben kaçar iyi geceler sanatçı dostlarım ve saygıdeğer saz arkadaşlarım
iyi geceler canım bende kaçacam zaten hastayım bu saate kadar ayakta durmamam lazım
iyi geceler şekerler ..geçmiş olsun saracım neyin var?ben kaçar iyi geceler sanatçı dostlarım ve saygıdeğer saz arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?