Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese iyi aksamlar kızlar adetim 3 gün geçikti evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya sevinmiştim ilk gün olmayınca test negatif çıkınca moralim bozuldu baya

sen yine iyi durmuşsun canım ben adetime 3 gün kala başlıyorum test yapmaya
her ay beklentimiz oluyor Rabbim umudumuzu kaybettirmesin en azından onu bile umut edecek durumdayız...

cancağızlarım nerelerdesiniz topikimiz ıssız sessiz
burdayız şekerim sen nerdesin?????

herkese iyi aksamlar kızlar adetim 3 gün geçikti evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı baya sevinmiştim ilk gün olmayınca test negatif çıkınca moralim bozuldu baya
ii akşamlar canım...boşver tatlım takma alıştık nasılsa di mi vakti zamanı gelmemiştir daha...

sen yine iyi durmuşsun canım ben adetime 3 gün kala başlıyorum test yapmaya
her ay beklentimiz oluyor Rabbim umudumuzu kaybettirmesin en azından onu bile umut edecek durumdayız...

haklısın umudumuz olmasa zaten bu acı ya nasıl dayanırız bilmem allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde

burdayız şekerim sen nerdesin?????

ii akşamlar canım...boşver tatlım takma alıştık nasılsa di mi vakti zamanı gelmemiştir daha...

gezmelerdeyim datlum sen naptın bugün

haklısın umudumuz olmasa zaten bu acı ya nasıl dayanırız bilmem allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Amin canım Amin

ablanlara selam söleiyiyim canım maç seyredioz canım sen napıosun, paşaların napıo?hastaneye gittik herife kan verdirdim sonra eve gelip iş yaptım ordan da kv deme gittik yemeğe.

herifin bişiler yapmaya karar verdi demek çok kıymetli kanını vermiş daha ne yapacak dimi adamceğiz
bende her an dönebilirim şekerim aşk aşk aşk yaşıyorum işte

herifin bişiler yapmaya karar verdi demek çok kıymetli kanını vermiş daha ne yapacak dimi adamceğiz
bende her an dönebilirim şekerim aşk aşk aşk yaşıyorum işte
verdi verdi çok şükür almış eline tüpü bunu özel biyere koysunlar diyodedim doğru kraliyetin kanını taşıyon yayaşa canım valla Allah daim etsin:))

sende taktın bize yok neden görükmezsin yok efenim bu saatte ne geziyon topikte gibi...
ben görükmez olmayı tercih ediyorum şimdilik
nafiyede sanırım cepten giriyo ama bişi yapamıyo benim gibi

canım ne zaman dönüyosun sensiz buraların hiç tadı yok

bide ikramayayıda merak ediyorum taşındımı nasıl konuşursan selamımı söylersen sevinirim

canım ne zaman dönüyosun sensiz buraların hiç tadı yok

bide ikramayayıda merak ediyorum taşındımı nasıl konuşursan selamımı söylersen sevinirim

her an dönebilcek gibiyim saracım eşimin işi bitti gibi...
ikramaya taşındı ama nete girme sıkıntısı var bağlanması lazım yani...
selamını söylerim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…