iyi geceler canım bende kaçacam zaten hastayım bu saate kadar ayakta durmamam lazım
iyi geceler şekerler ..geçmiş olsun saracım neyin var?
İyi geceler kızlarrrr pazar gecesi tatilden döndüm çok güzel bir balayı geçirdik kızlrr11 senemizi kutldık özledim sizleri canlarr
Nafişim daha adet olmdaınmı yaa tez zamanda sökülür hayırlısıyl başlrsın inşş balımmm bebişlerine taz zamanda kvusursun inşşş bu arada böregin süperrr oyumu verdim canımm
Turkuazım balımm canım dünden beri seni arıyacam utunurorum desem innırmısn Valla eve yeni girdik sayılır eloş,dan dolayı çokk yogunum kanları vermissiniz cnım hdi hayırlı sonuçlar innşşş
Güldenim sende az gezenti degilsin heeee ben bodrımdan döndüm sen daha teşrif edemedin yanii sanada iyi aşk yaşamlrr
Benkayra,arkadns vee tüm arkdşlrım hepinizi çok özledim herkez iyidir İNŞŞŞ
Selam herkese bennyine uyuyamadım tv izliyorum. Kim var kim yok bakim dedim bugün saat 11 de randevum var bakalım kızlar nasıllar
Günaydın cancağızlarım
Güzel birgün bizimle olsun inşallah maşallah...
Bu arada nafişe oy vermeyi unutmayalım aman diyim
Hemen linki vereyim aramayın
Tarfimizin adı AŞK BÖREĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler-43.html#post31854105
İyi geceler kızlarrrr pazar gecesi tatilden döndüm çok güzel bir balayı geçirdik kızlrr11 senemizi kutldık özledim sizleri canlarr
Nafişim daha adet olmdaınmı yaa tez zamanda sökülür hayırlısıyl başlrsın inşş balımmm bebişlerine taz zamanda kvusursun inşşş bu arada böregin süperrr oyumu verdim canımm
Turkuazım balımm canım dünden beri seni arıyacam utunurorum desem innırmısn Valla eve yeni girdik sayılır eloş,dan dolayı çokk yogunum kanları vermissiniz cnım hdi hayırlı sonuçlar innşşş
Güldenim sende az gezenti degilsin heeee ben bodrımdan döndüm sen daha teşrif edemedin yanii sanada iyi aşk yaşamlrr
Benkayra,arkadns vee tüm arkdşlrım hepinizi çok özledim herkez iyidir İNŞŞŞ
günaydınn canımmgünaydınlarrrçok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş
günaydınlarrrçok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş
günaydın canım..
sabah sabah benm için yine calışıyosun teşekkür ederim
başta sen olmak üzere hepinizi cok seviyorum
Günaydın kızlar çoooooooook uykum var çooook gözlerimi açamıyorum iyi geceler.
Günaydın kızlar dün doktoruma mail atmıştım ne zaman geleyim diye yarın gel yüzyüze konuşalım demiş bugün öğleden sonra gidicem bakalım benim hakkımda planları ne inşallah bebişimi erkenden almaz çok korkuyorum
iyi geceler şekerler ..geçmiş olsun saracım neyin var?
oyyy geçmiş olsun canım ne hastalığı grip gibimi..
canım sıkıntı yapma iyi olacak merak etme preeklemsigenelde gebelerde görülüyo zaten dikkat edersin bişeycikler olmaz Allah ın izniyle dualarım seninle inşallah güzelce gidip gelceniz dr amcanızaGünaydın kızlar dün doktoruma mail atmıştım ne zaman geleyim diye yarın gel yüzyüze konuşalım demiş bugün öğleden sonra gidicem bakalım benim hakkımda planları ne inşallah bebişimi erkenden almaz çok korkuyorum
kızzzzzzzzzzzz Allah seni ne etmeyeeeeeeeeeeeeeeegünaydın canlar
derinnnnndoğurup gelme sakın söyle görkem paşama az daha beklesin ay çok heyecanlı
bu arada litfen oy kullan bak doğurursun oy vermeden a ha gitti bir oy
günaydın canım...haklısın valla insan sağlıklı olsunda gerisi boş..günaydın kızlar
herkes için sağlıklı bi gün olsun sağlık en önemli şey çünkü
sağol evet canım grip soğuk algınlığı üstüne bide sinüzit olunca nefes almakta zorlanıyorum
canım sıkıntı yapma iyi olacak merak etme preeklemsigenelde gebelerde görülüyo zaten dikkat edersin bişeycikler olmaz Allah ın izniyle dualarım seninle inşallah güzelce gidip gelceniz dr amcanıza
kızzzzzzzzzzzz Allah seni ne etmeyeeeeeeeeeeeeeee
günaydın kızlar
herkes için sağlıklı bi gün olsun sağlık en önemli şey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?