Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi geceler kızlarrrr pazar gecesi tatilden döndüm çok güzel bir balayı geçirdik kızlrr 11 senemizi kutldık özledim sizleri canlarr

Nafişim daha adet olmdaınmı yaa tez zamanda sökülür hayırlısıyl başlrsın inşş balımmm bebişlerine taz zamanda kvusursun inşşş bu arada böregin süperrr oyumu verdim canımm

Turkuazım balımm canım dünden beri seni arıyacam utunurorum desem innırmısn Valla eve yeni girdik sayılır eloş,dan dolayı çokk yogunum kanları vermissiniz cnım hdi hayırlı sonuçlar innşşş

Güldenim sende az gezenti degilsin heeee ben bodrımdan döndüm sen daha teşrif edemedin yanii sanada iyi aşk yaşamlrr

Benkayra,arkadns vee tüm arkdşlrım hepinizi çok özledim herkez iyidir İNŞŞŞ

Selam herkese bennyine uyuyamadım tv izliyorum. Kim var kim yok bakim dedim bugün saat 11 de randevum var bakalım kızlar nasıllar

döndün demek
hee bu sene gezenti senemdi epeydir bu kadar aktif değildim...
sende maşallah güzel tatil yaptın fotolarınızı azcık gördüm tam bakamadım harika çıkmıştın...

Selam herkese bennyine uyuyamadım tv izliyorum. Kim var kim yok bakim dedim bugün saat 11 de randevum var bakalım kızlar nasıllar

kih kih kih son haftalara giren gebe profili
artık uyku yok kızaammmmmmmm
hıçkırık tutan kızınıda ayrıca ıssırırım

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

mehtabım hoş geldin
tatiliniz benmde tahmin ettiğim giibi resimlerinden anlaşıldıgı üzere cok güzel geçmiş bolbol aşk tazelemişsiniz
hep mutlu olun seneye bebiş yüzünden gidemeyin inşallah

evet canm yaa bende olamadım hala ama 3 gündür inanılmaz agrım var hapımda 3 gün önce bitti bakalım ne zaman teşrif edecekler olmazsa p.tesi dr a gidicem

canım özel mesaj süre engeline takıldım buran cevaplayayım
cepten senin dediğin gibi yaptım oldu
ama evde yazmaya vakit bulamıyorum yazarken baya zorlanıyorum
eşimin yanında tel kullanamıyorum ben cok kızar elime aldıgımda konusma dısında
o yüzden arada o yokken bakıp cıkıyorum buralara

Günaydın kızlar dün doktoruma mail atmıştım ne zaman geleyim diye yarın gel yüzyüze konuşalım demiş bugün öğleden sonra gidicem bakalım benim hakkımda planları ne inşallah bebişimi erkenden almaz çok korkuyorum

günaydınlarrr çok güzel bir gün olsun inşşş hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş

günaydın canım..
sabah sabah benm için yine calışıyosun teşekkür ederim
başta sen olmak üzere hepinizi cok seviyorum

Günaydın kızlar çoooooooook uykum var çooook gözlerimi açamıyorum iyi geceler.

günaydın canlar
derinnnnndoğurup gelme sakın söyle görkem paşama az daha beklesin ay çok heyecanlı
bu arada litfen oy kullan bak doğurursun oy vermeden a ha gitti bir oy

canım sıkıntı yapma iyi olacak merak etme preeklemsigenelde gebelerde görülüyo zaten dikkat edersin bişeycikler olmaz Allah ın izniyle dualarım seninle inşallah güzelce gidip gelceniz dr amcanıza
günaydın canlar
derinnnnndoğurup gelme sakın söyle görkem paşama az daha beklesin ay çok heyecanlı
bu arada litfen oy kullan bak doğurursun oy vermeden a ha gitti bir oy
kızzzzzzzzzzzz Allah seni ne etmeyeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar

herkes için sağlıklı bi gün olsun sağlık en önemli şey çünkü

günaydın kızlar

günaydın canım...haklısın valla insan sağlıklı olsunda gerisi boş..
azıcık bi kırıklık oldugu zamanda bile canı bişey istemiyo insanın

sağol evet canım grip soğuk algınlığı üstüne bide sinüzit olunca nefes almakta zorlanıyorum

herşey var yani üst solunum yollarında
yatıracak hastalık olmasında bunada şükür diyelim..

Allah benim iyiliğimi versin dimi

günaydın kızlar

günaydın canım üstteki mesajının yerine bunu ilk olarak alıntı yapsam daha iyi olurdu ama suç senin yaz yaz sonra günaydın de

kızlar incirim hatun vardı bugün değilmiydi doğumu ya çarşamba ya perşembe diye hatırlıyorum sanki
Rabbim yardımcısı olsun kolaylıkla kurtulsun meleğini kucağında göstersin sağlıkla
Bu arada demek oluyoki gitti bir oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…