Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım perşembe demişti diye hatırlıyorum bende sağ salim alsın bebişini kucagına..

offf gitti bir oyyyy

amaaaaaaaaaaaaaaa bi oy gider bi sıpa gelir oldu bu iş

Nafişim;
Sağol canım sizin dualarınız bana güç veriyo iyili varsınız
Güldenim;
Canım başıma şimdide preeklampsi diye bişey gelmedi allahım beterinden korusun ama hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı bebişim iyi olsunda bebeğimin bundan dolayı erken alınma riski var canım bugün konuşcaz işte doktorla tek tesellim şuan bile doğsa yaşama şansı olduğu ama ben hep hastaneden bebişimle eve gelmeyi hayel ettim galiba hayal kırıklığına uğrıcam bu arada oy vermez olurmuyum verdim tabi çokta beğendim bende milföyden denicektim ama daha nasip olmadı

evet canım perşembe demişti diye hatırlıyorum bende sağ salim alsın bebişini kucagına..

offf gitti bir oyyyy

amaaaaaaaaaaaaaaa bi oy gider bi sıpa gelir oldu bu iş

neyse yapcak bişi yok sıpalarımız gelsinler sağlıkla diğer işler kolay

sen hala adet olmadın dimi:26:
yok canım olmadım dün bi ara baş dönmem filan oldu 1 hafta önce yapıp testi söktürücü başlamıstım sonra bi daha yapmamıştım test bu sabah yine yaptım negetif söktürücü biteli 3veya4 gün oluyo 1 hafta içinde geliyo ya p.tesi ye kadar bekleyeyim diyorum..

normalde 23 agustosta olmam lazımdı 20 gün oldu

iyi olacaksın canım sende bebeğinde iyi olacaksınız üzülüp dahada strese sokma bebişini lütfen..

ayrıca imtihanlarımız görüyosun hamile kalıncada bitmiyo canım

böreğimi beğenmenede sevindim canım :)

Son düzenleme:

canım Rabbim hayırlısını versin hakkınızda...
preeklampsi sanırım gebelikteki yüksek tansiyon oluyor ya da uyduruyorum
bir hatun vardı taaaaa eskilerden bu sebeple erken doğurmuştu maşallah sağlıklı doğdu kuzusu...
doğum olabilir evet ama olmayabilirde inşallah bebeğinle sağlıkla hastaneden dönersin canım...

Sorma Gülden fenalardayıım benim aylardır uyku sorunum var da bakalım bugün dr. doğum icin gün verecek mi:18: Ayrıca kızımı ye Gülden teyze nasıl hıçkırıyorlar koro halinde

sen resmen polikistik over durumu yaşıyorsun ya da başka bişey var...
daktır hiç pko dedimi sana ya da yatkınlığın varmıymış...

amin canım ama sabah yataktan kalkmaya hiç mecalim yoktu yinede zor bela kalktım işe geldim yatınca kendimi daha çok dinliyorum sanki

amin canım inşallah sağ salim kurtulur ve bebeğini alır kucağına

sen resmen polikistik over durumu yaşıyorsun ya da başka bişey var...
daktır hiç pko dedimi sana ya da yatkınlığın varmıymış...
canım ben zaten pkoluyumkiiii
bilmiyomuydun:44:
yada unuttun hatta o yüzden ohss olmustum ya

Sorma Gülden fenalardayıım benim aylardır uyku sorunum var da bakalım bugün dr. doğum icin gün verecek mi:18: Ayrıca kızımı ye Gülden teyze nasıl hıçkırıyorlar koro halinde

yaaa çok güzel amaaa hıçkırmaları ve sen bunu hissediyorsun harika bir duygudur eminim
32.haftadasın vermez bence doğum için gün zamanı var diye düşünüyorum..tamam ikiz gebelik ama yinede var bence..bir dahaki kontrolde belki belli olur...kararı ben verdim o kadaarrrrrr

Günaydın....

şimdi biri doğuma gitmiş yerine geliyim dedim hem aşk böreğinede oyumu verdim

kısaca kendimden bahsediyim.. damdan düşer gibim geldim acık anlamıştırsınız çatlak olduğumu

aşağıda da görüldüğü üzere 3 yıl 3 aylık evliyim , bir laporoskopi ve histereskopi ameliyatı 3 yumurta takibi 2 aşılama ve en son olarak tüp bebek raporu için işlemlere başlamış bulunuyorum. Zeytinburnu süleymaniyeden alıcam kısmetse. aranızda raporla tüp bebek yapan varmı bilmiyorum..

Merkez olarak İstanbul Tüp bebek merkezi Aret beyi düşünüyorum.. Yine bu merkezde yapan varsa yada yaptırdığınız merkelerle ilgili tavsiyelerinizi görüşlerinizi öğrenmek isterim

Canım işin garip tarafı benim tansiyon hep normal geçen ay sadece 1 kilo almıştım geçen hafta 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım ellerim ve ayaklarımda çok şiş olunca doktor şüphelendi ve 24 saatlik idrar testi verdi 24 saat idrarımı bi kapta biriktirip içinden numune götürdüm hastaneye içinde protein baktılar değer yüksek çıktı doktorda kontrol etcez bebğini erken alabilirim dedi biraz araştırdım farkedilmezse bebek içerde zehirlenip ölebiliyomuş bile iyiki farkedildi bunada şükür

amin canım ama sabah yataktan kalkmaya hiç mecalim yoktu yinede zor bela kalktım işe geldim yatınca kendimi daha çok dinliyorum sanki

amin canım inşallah sağ salim kurtulur ve bebeğini alır kucağına

ilaç aldınmı peki..

canım ben zaten pkoluyumkiiii
bilmiyomuydun:44:
yada unuttun hatta o yüzden ohss olmustum ya

kız valla biliyorum ha
aklım nerdeyse bugün bir anda çıkıverdi
işim gücüm var benim ondandır

bu anlattığın durum tansiyonda olabiliyor işte canım gizli tansiyonunmu vardır nedir bir de anlattığın şey ohss de oluyor biliyormusun protein kaçağını takip etmek için 24 saat idrar biriktiriyorsun aynı durum...yani bende aynı şeyi yaşadım...doğum başka bişey tabii değer yüksek çıktıysa erken doğum riski cidden varzaten rahat bi gebelik geçirmedin doğumda erken olur tam olur yani ne diyoruz Rabbim sağlık versin hayallerimiz yarım yamalakta olsa olur

öncelikle oy için teşekkür ederimmm
hoş geldin canım..
ayrıca bizimkiler doguma gitseler bile ayrılmıyolar canım yenilerede kapımız her zaman acık aslında kimse buraya düşmesede bizde kabul etmesek orası ayrı mevszuu...

canım ben dediğin hastaneyi bilmiyorum ama yardımcı olan cıkar mutaka..
inşallah tedavinin sonu bebkli olur..

evet canım eklemsi ve preeklemsi cok farklı bi durum protein seviyesi artıyor albümin ve calsium yükseliyo buna bağlı cok ileriki durumlarında siddetli kasılmalar meydana geliyor cok şükürki hemen anlamıssınız üzülme iyi olacakben inanıyorum
ilaç aldınmı peki..

kız valla biliyorum ha
nerede acaba o aklın
akıllı ol kalan aklınıda ben alırımmm

evet doğuma giden var sayıda azalıyorduk iyi olduğu geldiğin
hoşgeldin tatlım
ben çatlak severim zaten iyi anlaşacaz demekki:13:
Aret bey iyi doktor canım iyi yapmışsın onunla başlamakla...
ben raporla 2 kez tüp yaptım yani rapolar olsun özel olsun her şekilde denemişliğim var
her türlü sorunun cevabıda bende maalesef var öğrenmek durumunda kaldım ahhh ah

bu arada oyu kullanamamışsın canım yanlış bişi olsu sanırım al sana link

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler-43.html#post31857739

Son düzenleme:
ilaç aldınmı peki..

kız valla biliyorum ha

ııh ııhh ilaçda almadım doktorada gitmedim bıktım doktora gitmekten birazdan bi ağrıkesici alacam ama bugünde geçmezse akşam acile gidip bi burun spreyi alayım diyorum nefesim açılır en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…