versin canım yaa versin hatta hepinizin iyiliğini ve sıpalarını versin inşallahAllah benim iyiliğimi versin dimi
versin canım yaa versin hatta hepinizin iyiliğini ve sıpalarını versin inşallah
evet canım perşembe demişti diye hatırlıyorum bende sağ salim alsın bebişini kucagına..kızlar incirim hatun vardı bugün değilmiydi doğumu ya çarşamba ya perşembe diye hatırlıyorum sanki
Rabbim yardımcısı olsun kolaylıkla kurtulsun meleğini kucağında göstersin sağlıkla
Bu arada demek oluyoki gitti bir oy
evet canım perşembe demişti diye hatırlıyorum bende sağ salim alsın bebişini kucagına..
offf gitti bir oyyyy
amaaaaaaaaaaaaaaa bi oy gider bi sıpa gelir oldu bu iş
yok canım olmadım dün bi ara baş dönmem filan oldu 1 hafta önce yapıp testi söktürücü başlamıstım sonra bi daha yapmamıştım test bu sabah yine yaptım negetif söktürücü biteli 3veya4 gün oluyo 1 hafta içinde geliyo ya p.tesi ye kadar bekleyeyim diyorum..sen hala adet olmadın dimi:26:
iyi olacaksın canım sende bebeğinde iyi olacaksınız üzülüp dahada strese sokma bebişini lütfen..Nafişim;
Sağol canım sizin dualarınız bana güç veriyo iyili varsınız
Güldenim;
Canım başıma şimdide preeklampsi diye bişey gelmedi allahım beterinden korusun ama hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı bebişim iyi olsunda bebeğimin bundan dolayı erken alınma riski var canım bugün konuşcaz işte doktorla tek tesellim şuan bile doğsa yaşama şansı olduğu ama ben hep hastaneden bebişimle eve gelmeyi hayel ettim galiba hayal kırıklığına uğrıcam bu arada oy vermez olurmuyum verdim tabi çokta beğendim bende milföyden denicektim ama daha nasip olmadı
Nafişim;
Sağol canım sizin dualarınız bana güç veriyo iyili varsınız
Güldenim;
Canım başıma şimdide preeklampsi diye bişey gelmedi allahım beterinden korusun ama hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı bebişim iyi olsunda bebeğimin bundan dolayı erken alınma riski var canım bugün konuşcaz işte doktorla tek tesellim şuan bile doğsa yaşama şansı olduğu ama ben hep hastaneden bebişimle eve gelmeyi hayel ettim galiba hayal kırıklığına uğrıcam bu arada oy vermez olurmuyum verdim tabi çokta beğendim bende milföyden denicektim ama daha nasip olmadı
döndün demek
hee bu sene gezenti senemdi epeydir bu kadar aktif değildim...
sende maşallah güzel tatil yaptın fotolarınızı azcık gördüm tam bakamadım harika çıkmıştın...
kih kih kih son haftalara giren gebe profili
artık uyku yok kızaammmmmmmm
hıçkırık tutan kızınıda ayrıca ıssırırım
yok canım olmadım dün bi ara baş dönmem filan oldu 1 hafta önce yapıp testi söktürücü başlamıstım sonra bi daha yapmamıştım test bu sabah yine yaptım negetif söktürücü biteli 3veya4 gün oluyo 1 hafta içinde geliyo ya p.tesi ye kadar bekleyeyim diyorum..
normalde 23 agustosta olmam lazımdı20 gün oldu
herşey var yani üst solunum yollarında
yatıracak hastalık olmasında bunada şükür diyelim..
Allah benim iyiliğimi versin dimi
günaydın canım üstteki mesajının yerine bunu ilk olarak alıntı yapsam daha iyi olurdu ama suç senin yaz yaz sonra günaydın de
kızlar incirim hatun vardı bugün değilmiydi doğumu ya çarşamba ya perşembe diye hatırlıyorum sanki
Rabbim yardımcısı olsun kolaylıkla kurtulsun meleğini kucağında göstersin sağlıkla
Bu arada demek oluyoki gitti bir oy
canım ben zaten pkoluyumkiiiisen resmen polikistik over durumu yaşıyorsun ya da başka bişey var...
daktır hiç pko dedimi sana ya da yatkınlığın varmıymış...
Sorma Gülden fenalardayıım benim aylardır uyku sorunum var da bakalım bugün dr. doğum icin gün verecek mi:18: Ayrıca kızımı ye Gülden teyze nasıl hıçkırıyorlar koro halinde
canım Rabbim hayırlısını versin hakkınızda...
preeklampsi sanırım gebelikteki yüksek tansiyon oluyor ya da uyduruyorum
bir hatun vardı taaaaa eskilerden bu sebeple erken doğurmuştu maşallah sağlıklı doğdu kuzusu...
doğum olabilir evet ama olmayabilirde inşallah bebeğinle sağlıkla hastaneden dönersin canım...
amin canım ama sabah yataktan kalkmaya hiç mecalim yoktu yinede zor bela kalktım işe geldim yatınca kendimi daha çok dinliyorum sanki
amin canım inşallah sağ salim kurtulur ve bebeğini alır kucağına
canım ben zaten pkoluyumkiiii
bilmiyomuydun:44:
yada unuttun hatta o yüzden ohss olmustum ya
Canım işin garip tarafı benim tansiyon hep normal geçen ay sadece 1 kilo almıştım geçen hafta 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım ellerim ve ayaklarımda çok şiş olunca doktor şüphelendi ve 24 saatlik idrar testi verdi 24 saat idrarımı bi kapta biriktirip içinden numune götürdüm hastaneye içinde protein baktılar değer yüksek çıktı doktorda kontrol etcez bebğini erken alabilirim dedi biraz araştırdım farkedilmezse bebek içerde zehirlenip ölebiliyomuş bile iyiki farkedildi bunada şükür
öncelikle oy için teşekkür ederimmmGünaydın....
şimdi biri doğuma gitmiş yerine geliyim dedimhem aşk böreğinede oyumu verdim
kısaca kendimden bahsediyim.. damdan düşer gibim geldim acık anlamıştırsınız çatlak olduğumu
aşağıda da görüldüğü üzere 3 yıl 3 aylık evliyim , bir laporoskopi ve histereskopi ameliyatı 3 yumurta takibi 2 aşılama ve en son olarak tüp bebek raporu için işlemlere başlamış bulunuyorum. Zeytinburnu süleymaniyeden alıcam kısmetse. aranızda raporla tüp bebek yapan varmı bilmiyorum..
Merkez olarak İstanbul Tüp bebek merkezi Aret beyi düşünüyorum.. Yine bu merkezde yapan varsa yada yaptırdığınız merkelerle ilgili tavsiyelerinizi görüşlerinizi öğrenmek isterim
evet canım eklemsi ve preeklemsi cok farklı bi durum protein seviyesi artıyor albümin ve calsium yükseliyo buna bağlı cok ileriki durumlarında siddetli kasılmalar meydana geliyor cok şükürki hemen anlamıssınız üzülme iyi olacakben inanıyorumCanım işin garip tarafı benim tansiyon hep normal geçen ay sadece 1 kilo almıştım geçen hafta 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım ellerim ve ayaklarımda çok şiş olunca doktor şüphelendi ve 24 saatlik idrar testi verdi 24 saat idrarımı bi kapta biriktirip içinden numune götürdüm hastaneye içinde protein baktılar değer yüksek çıktı doktorda kontrol etcez bebğini erken alabilirim dedi biraz araştırdım farkedilmezse bebek içerde zehirlenip ölebiliyomuş bile iyiki farkedildi bunada şükür
nerede acaba o aklınilaç aldınmı peki..
kız valla biliyorum ha
aklım nerdeyse bugün bir anda çıkıverdi
işim gücüm var benim ondandır
Günaydın....
şimdi biri doğuma gitmiş yerine geliyim dedimhem aşk böreğinede oyumu verdim
kısaca kendimden bahsediyim.. damdan düşer gibim geldim acık anlamıştırsınız çatlak olduğumu
aşağıda da görüldüğü üzere 3 yıl 3 aylık evliyim , bir laporoskopi ve histereskopi ameliyatı 3 yumurta takibi 2 aşılama ve en son olarak tüp bebek raporu için işlemlere başlamış bulunuyorum. Zeytinburnu süleymaniyeden alıcam kısmetse. aranızda raporla tüp bebek yapan varmı bilmiyorum..
Merkez olarak İstanbul Tüp bebek merkezi Aret beyi düşünüyorum.. Yine bu merkezde yapan varsa yada yaptırdığınız merkelerle ilgili tavsiyelerinizi görüşlerinizi öğrenmek isterim
ilaç aldınmı peki..
kız valla biliyorum ha
aklım nerdeyse bugün bir anda çıkıverdi
işim gücüm var benim ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?