nerede acaba o aklın
akıllı ol kalan aklınıda ben alırımmm
bu anlattığın durum tansiyonda olabiliyor işte canım gizli tansiyonunmu vardır nedir bir de anlattığın şey ohss de oluyor biliyormusun protein kaçağını takip etmek için 24 saat idrar biriktiriyorsun aynı durum...yani bende aynı şeyi yaşadım...doğum başka bişey tabii değer yüksek çıktıysa erken doğum riski cidden varzaten rahat bi gebelik geçirmedin doğumda erken olur tam olur yanine diyoruz Rabbim sağlık versin hayallerimiz yarım yamalakta olsa olur
hayırlısı olsun canım ne diyeyim kendi kararın banada saygı duymak düşer kırılmam yani merak etmenafiyecim yemek yarışmasına başka topiklerden arkadaşlarımda katılmış o yüzden kimsenin hatırı kalmasın diye oy vermeyi düşünmüyorum bilmeni istedim
iyi haberlerini bekliyoruz canım güle güle git gelKızlar ben çıkıyorum okuluma gitcem ordanda doktora gelince size haber veririm
Kızlar ben çıkıyorum okuluma gitcem ordanda doktora gelince size haber veririm
ben biliyom kiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet canım bebeğim yeterki yaşasın küvezde dursada olur allahım sizlere rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım gerçekten çok zor olmadığı zamanki pisikoloji farklı olduktan sonrada bişey olcakmı pisikolojisi farklı annelik gerçekten çok zor hani diyoya büyükler doğunca annenin kıymetini anlarsın bizler doğmadan anlıyoruz
ııh ııhh ilaçda almadım doktorada gitmedim bıktım doktora gitmekten birazdan bi ağrıkesici alacam ama bugünde geçmezse akşam acile gidip bi burun spreyi alayım diyorum nefesim açılır en azından
öncelikle oy için teşekkür ederimmm
hoş geldin canım..
ayrıca bizimkiler doguma gitseler bile ayrılmıyolar canım yenilerede kapımız her zaman acık aslında kimse buraya düşmesede bizde kabul etmesek orası ayrı mevszuu...
canım ben dediğin hastaneyi bilmiyorum ama yardımcı olan cıkar mutaka..
inşallah tedavinin sonu bebkli olur..
evet canım eklemsi ve preeklemsi cok farklı bi durum protein seviyesi artıyor albümin ve calsium yükseliyo buna bağlı cok ileriki durumlarında siddetli kasılmalar meydana geliyor cok şükürki hemen anlamıssınız üzülme iyi olacakben inanıyorum
nerede acaba o aklın
akıllı ol kalan aklınıda ben alırımmm
evet doğuma giden var sayıda azalıyorduk iyi olduğu geldiğin
hoşgeldin tatlım
ben çatlak severim zaten iyi anlaşacaz demekki:13:
Aret bey iyi doktor canım iyi yapmışsın onunla başlamakla...
ben raporla 2 kez tüp yaptım yani rapolar olsun özel olsun her şekilde denemişliğim var
her türlü sorunun cevabıda bende maalesef var öğrenmek durumunda kaldım ahhh ah
bu arada oyu kullanamamışsın canım yanlış bişi olsu sanırım al sana link
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler-43.html#post31857739
bu düşünce bazen bendede oluyo canım yaa ama olsun yinede beklemesin kimse cok zormus cookkkTeşekkür ederim canlar...
egunalcimvalla ben kullandım snadıydım almadımı noldu anlamadımki şimdi hallettim ama .. haha topiğe girmek için yalan söylüyomuş gibim oldu
ya keşke kimse çekmese bu sıkıntıyı ... ama allah herkezede istediği an vermesin diyorum.. kıymet bilmiyolar karşıdakini anlamıyolar.. saçma sapan laflar ediyolar.. herkes bi üç dört ay beklesin ondan sonra sahip olsun bebişine bizim gibi yıllarcada çekmesin tabi ... bilmiyorum ne kadar doğru bu düşüncem ama yaşadıklarımdan ötürü bu isteğim...
canım tüp bebek raporunu bir kere çıkarıp iki kere hakkımızmı var ondan sonra çocuğumuz olmadıysa devlet baba sahip çıkmıyomu bize :)
Teşekkür ederim canlar...
egunalcimvalla ben kullandım snadıydım almadımı noldu anlamadımki şimdi hallettim ama .. haha topiğe girmek için yalan söylüyomuş gibim oldu
ya keşke kimse çekmese bu sıkıntıyı ... ama allah herkezede istediği an vermesin diyorum.. kıymet bilmiyolar karşıdakini anlamıyolar.. saçma sapan laflar ediyolar.. herkes bi üç dört ay beklesin ondan sonra sahip olsun bebişine bizim gibi yıllarcada çekmesin tabi ... bilmiyorum ne kadar doğru bu düşüncem ama yaşadıklarımdan ötürü bu isteğim...
canım tüp bebek raporunu bir kere çıkarıp iki kere hakkımızmı var ondan sonra çocuğumuz olmadıysa devlet baba sahip çıkmıyomu bize :)
bu düşünce bazen bendede oluyo canım yaa ama olsun yinede beklemesin kimse cok zormus cookkk
bu arada simdi olmus
aynen öyle şekerimhem de ne zor ... kilolu olursun yemezsen zayıflarsın senin elinde , araba istersin yada ev çok çalışırsın az harcarsın alırsın senin elinde binevi senin elinde... ama çocuk senin elinde deil... allah istemediği sürece taklada atsan amudada kalksan olmayınca olmuyor.. çok acı bir şey .. neyse boşverin böyle acı taraflarını ... araştırma yeteneği veriyo insanasabırlı olmayı öğretiyo biz çocuğa eğitim vermeden o bize eğitim veriyo gelmeyerek
bu düşünce bazen bendede oluyo canım yaa ama olsun yinede beklemesin kimse cok zormus cookkk
bu arada simdi olmus
canım raporu her tüp bebek öncesi çıkarıyorsun yani bir rapor bir tüp bebek demek oluyor...
rapor kullandığında da ciddi fiyat farkediyor ne yap et çıkar derdim sana..
etrafın söyledikleri densizler o kadar çooook ki günlerce yazıştığımız oldu burda ne laflar ediyorlar düşüncesizlik almış yürümüş bizi bizden başkası gerçekten anlayamaz...
ben bide küçük yerde yaşıyorum canım laf söz alıyo basını gidiyor bana denilenleri anlatsam roman olur..canım start verdim kan tahlillini fln yaptırdım eşim sperm vercek bide dışarda bi amh testi yaptırcam okadar sonra resmi evrakları hazırlayıp götürcem inşallah çıkar.. doktor iki kere aşılama yaptırdığın için çıkar dedi bakalım ekim gibi belli olur kasım başı adetimle tüp bebeğe başlarım diye düşünüyorum..
sana o densizlerden bir örnek veriyim... bana 7 kat yabancılar , sizler , görmeden etmeden inşallah olur dedi , eşimin öz ve öz ablası sanki oh olsun der gibi ' siz bizim çocuklarımıza yaramaz diye kızarsınız he allahta size vermez işte böyle' dedi ve kahkaha attı ...
yani neler gördük neler yaşadık ve yaşıycaz.. allah herşeyin hayırlısını versin.. eş dost kim onu anlıyoruz işte
aslında eczanelerde fıs fıslar var adını unuttum şimdi deniz suyu çocuklarda kullananlardan al bence çok işe yarar..
ben bide küçük yerde yaşıyorum canım laf söz alıyo basını gidiyor bana denilenleri anlatsam roman olur..
bak daha 1 hafta 10 gün önceki bişey diyeyim
mahallede kadının biri pek sevmem kendisini ne o hala yokmu cocuk diyo (tedaviyide biliyo nerden öğrendiyse)
ben de yok teyze kısmet dedim..
bi yapamadınız yaa acemi ler gibi bişey dedi ama farklı bişey sonra tebessüm etti..
bende dedimki teyze biz yapmayı bilmiyoruz öğretsene dedim eğer öğretemiceksende lütfen bi daha konusma dedim suratı kızardı biraz oturdu kalktı..
bazen dinsizin hakından imansız gelir derler ya doğru söylerler aslında..
demem o kii bazen zor olsada dısarıdan gelen olumsuzluklara kapatcaz kulaklarımızı
bi görümcede bende varoofff bizim evin nüfusu o teyzelerden soruluyo sankiöyle aldırmıcaz napalım meeecbuuurr :) allah herşeyin hayırlısını versin görümcenin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?