Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kesinlikle çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın. . Dr dan şimdi çıktık suyum iyi rahim ağzı uzunluğunu ölçtü o da iyi kuzular maşallah iyiler yüzlerini göstermediler yine Allaha şükür sıkıntı yok burun tıkanıklığım için kbb ye yönlendirdi dr.bir tane kortizon iğne verdi bir de burun spreyi verdiği iğne aynı zamanda ciğer geliştirici olarak da kullanılıyormuş. İnşallah nefes sorunumu çözer bir daha ki kontrol 15 gün sonra iste böyle bizden haberler

ayy canım güzel haberler bunlar cok sevindim şimdilkk herseyin yolunda olmasına inşallah dahada iyi olacak..

aman bende görümceyimde uzun süre görmese abimden önce yengem arar beni ... ben öyle görümceyim.. benimkinin de maşallahı var seninki gibi :)
aynen canımbizim gelinimizde öyle cok şükür gerçek abla kardeş gibiyiz

Selam şekerler nasilsiniz muhabbeti kacirdim yine

Gülden evet canim cok hastalandim gogaz enferksiyonu grip ates ilacta icemiyorum migdem yuzunden ama cok sukur iyiyim simdi sen ne zaman donuyosun tatlim

Derin canim insallah erken gekmez pasamiz ama cok sukur riskli donemi atlatmissin insallah iyi haberlerle gelirsin canim

Mehtabim tatil bitmis cok guzel gectigi resimlerden belli zaten ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

Benkayra canim daha dogumu konusmak icin erken 34 once pek konusmuyorlar demek senin zillilerde cok hickiriyor benimkilerde oyle

Bende cuma gunu gidicem doktora gerci dogumu konustuk 26 eylul persembe kavusucaz insallah bir aksilik olmaz

kızzzzzzz 26 eylüülmüü 2 hafta varrr
hadi sağlıkla inşallah askadnascım

canım nasılsın kanamaların kesildimi yarın gidiyosun dimi tekrar test için inşallah güzel haberllerle dönersin değerin katlanmış olur

sorma canım günler geçmiyor diyordum ama şimdi dönüp bakınca pozitif haberimi verdiğim gün dün gibi bide bizler artık doğurup sıramızı savalım ki sizin kuzularda gelsin tez vakitte inşallah
nasip olsaydı ben senden önce doguracaktım canım 10 ekimdi bebeğimin tahmini dogum tarihi ama nasip değilmiş..
şimdi inşallah kardeşini alıcam göbüşüme sonra da kucagıma..
sende bol bl dua et canım bizler için sizleride Rabbim sağlıkla kurtarsın evlatlarınıza kavustursun

bakalım beğenicekmisiniz
canım bak ne güzel eklemişsin resimleri becerebilmişsin
ama 3 er kez eklemişsin o da zamanla düzelir...
neyse gelelim kuru fasulyenin faydalarınaa

hatunnnn bunlar ne yaaa ne güzel seyler bunlar böyleee
güle güle sağlıkla kullanın evlatlarınla

canım bugün geleceğini tahmin etmiyoduk yarın doğum var diye
hatta sabah kulaklarını cınlattık bugün mü yarınmı acaba dogumu diye

hatta bide dedikki hatun artık giremez gitti börek yarışmasındaki 1 oy dedik ama bir oy gider 1 sıpa gelir dedik

Kızlar herkese merhaba:) çok kişiye bir şeyler yazmak istiyordum ama telden girdiğim için zor oluyor. Eve gidince bakabilirim inşallah. Biz bugün dr.daydik. oglusuma yarın kavuşma ihtimalim vardı ama dr.um plasentamin beklediginden iyi durumda oldugunu bu yüzden dogumu haftaya erteledigini söyledi. Biraz daha sabretmem gerekecek. Bizden bu kadar. Hepinizi öpüyorum.

1 hafta daha kuzunlasın yani canım hadi bakalım Allah kurtarsın bu ara bilgisayardan girince oyunu unutma sakın bekliyorum bak ona göree

biliyorum canım hatırlatmak istemedim bende ozamanlar yatıyordum sürekli geçmişe bakmamak lazım yoksa bende düşürmeseydim 1 yaşında olucaktı ama bak rabbim birini aldı 2 tane verdi inşallah hayırlısıyla kucağıma aldığım günüde görürüm resimleri ekledim ama acemi işi 2 kere yüklemişim

merhaba arkadaşlar..
benim fsh ım yüksek
bu konuda uzman önerebileceğiniz merkez varmı...benim durumumda olup merkezinden memnun olanlardan yardım bekliyorum...
bu arada önceliğim bayan doktor

Arkadnas hepsi çok güzel maşallah. Güle güle kullansın kuzucuklar:)

nafisim zahmet olmazsa bana link atabilir misin:) dillere destan bir aşk böreği varmış ona bakicam:)

o zamanları tanısmıştıkseninle bende sonra transferin olmustu dediğin gibi hayırlsı canım rabbim benm e bi tanesini aldı belki dediğin gibi senin gibi iki tane verir bakalım bekleyip görücem bide adet olabilsem ohhh ne güzel olcakta hala tık yok
bu arada acemi işi olur o kadar iki kere eklemek

amin canım sağol neyse kalabalık görünmüş daha güzellerini sizler hazırlayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…