Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar..
benim fsh ım yüksek
bu konuda uzman önerebileceğiniz merkez varmı...benim durumumda olup merkezinden memnun olanlardan yardım bekliyorum...
bu arada önceliğim bayan doktor
canım nerde ouruyosun bilmiyorum ama tanıdıgım bu konuda uzman bi bayan dr da yok malesef..
ama ne olursa olsun sonu bebekli olsun inşallah tedavinin

Arkadnas hepsi çok güzel maşallah. Güle güle kullansın kuzucuklar:)

nafisim zahmet olmazsa bana link atabilir misin:) dillere destan bir aşk böreği varmış ona bakicam:)

buyur şekerimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html

merhaba arkadaşlar..
benim fsh ım yüksek
bu konuda uzman önerebileceğiniz merkez varmı...benim durumumda olup merkezinden memnun olanlardan yardım bekliyorum...
bu arada önceliğim bayan doktor

Canim sana da cevap yazmadan gecemiycem. Benim de tedaviye baslamadan önce fsh yüksekti. Hayit tohumu aldim. Sabah aksam bir çay kaşığı ezip kaynamis suda 5 dk beklettim.20 gunde normale döndü. Fsh ile alakalı değil ama bayan dr istiyorsan çok seker bilgili ve iyi niyetli bir doktorum var. Bahcelievler medikalpark dr jane Özcan. Istersen bir arastir.

amin.. tşk ederim arkadaşım istanbul dayım onu yazmamışım...

anladım cnm teşekkür ederim..araştırayım hemen...

amin.. tşk ederim arkadaşım istanbul dayım onu yazmamışım...

anladım cnm teşekkür ederim..araştırayım hemen...
ben bursadayım canım malesef yardımcı olamıcam
ama dediğim gibi Rabbim bu yollarda cok oyalamasın yavrularımıza kavustursun en kısa zamanda inşallah

bu arada yemek yarısması var sitemizde börek kategorisinde yapılıyor göz atmak istersen burdan bakbilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html

incirim sen bu hastanede mi tedavini oldun cnm...

selam kızlar nasılsınız
yarın kapı süsü almaya gitcem küçük küçük böyle birsürü masraf oluyo ama napalım vercez artık. hesaplısını bulmaya çalışcam
daha bunun şekeri var odası var halısı perdesi lambası şusu busu
bakcaz artık çaresine..
kimseden hbrim yok ya çok uzak kaldım akşam gelym de havadisleri alıyım

morubleee kızzz özeldenulaşamadım sana oylama başladı şekerim bilgin olsunnn

yaaaa ben olayı yanlış anladım..keşke söleseydin ben farketmiyo sandım geri alınmıyomu oyy....
olsun canım napalım verilen oy geri alınmıyo malesef
bende benm böreğimi anladıgın halde ona vermişsin zannettim neyse canım kalkıp 1. ye verip aramı dahada açmadın barii gerisi önemli değil takma

güzel görünüyolar güzel bu arada ayşe damla su diyo ya isimlerinde ayşe su & damla su mu canım nasıl olacak isimleri
evet canım ayşe ile damla benim tercihim babamızda su istiyordu bende ortak isim olsun istedim
Bakalım tatlım ne zaman olacak bilmiyorum benim kızlar acele etmezse beklicez..

Çok guzeller canım Allah güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. Bende odamizi yerlestirince resimleri eklicem..

amin canım sağol merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…